Știri crypto & Bitcoin - MicroStrategy achiziționează 1.914 Bitcoin, acum deține aproape 6 miliarde de dolari în criptomonede - Cartea albă Ethereum a prezis DeFi, dar a ratat NFT-urile: Vitalik Buterin – 30-03-2022

Știri crypto & Bitcoin - MicroStrategy achiziționează 1.914 Bitcoin, acum deține aproape 6 miliarde de dolari în criptomonede - Cartea albă Ethereum a prezis DeFi, dar a ratat NFT-urile: Vitalik Buterin – 30-03-2022

MicroStrategy achiziționează 1.914 Bitcoin, acum deține aproape 6 miliarde de dolari în criptomonede

Compania de business intelligence,  MicroStrategy a adăugat în portofoliul său Bitcoin (BTC) în valoare de 94 de milioane de dolari, după ce a cumpărat activul crypto la un preț mediu de 49.229 de dolari.

Potrivit unui document depus la Securities and Exchange Commission (SEC) din SUA, MicroStrategy a cumpărat 1.914 BTC între 9 și 29 decembrie pentru 94,2 milioane de dolari, ceea ce face ca totalul deținerilor sale să fie de 124.391 BTC. Odată cu recenta achiziție, participațiile companiei sunt evaluate la aproximativ 5,9 miliarde de dolari, reprezentând câștiguri de peste 2,1 miliarde de dolari.

De când a făcut investiția inițială de 250 de milioane de dolari în Bitcoin, în august 2020, MicroStrategy a continuat să achiziționeze peste 3,7 miliarde de dolari în BTC în achiziții separate, folosind banii pe care compania îi are în mână, pe lângă vânzările de obligațiuni convertibile de rang superior în oferte private către cumpărători instituționali. Deși există cazuri în care firma de business intelligence a cumpărat în scădere, unele achiziții au urmat creșterile de preț de la începutul anului 2021, când prețul BTC a fost mai mare de 50.000 de dolari.

Cea mai recentă achiziție de BTC a firmei vine după ce prețul activului crypto a scăzut sub 46.000 de dolari, în timp ce continuă să arate volatilitate. (Sursa EN)

Cartea albă Ethereum a prezis DeFi, dar a ratat NFT-urile: Vitalik Buterin

În încheierea ultimului deceniu, co-fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, și-a revizuit predicțiile făcute de-a lungul anilor, demonstrând că are mai degrabă dreptate în ceea ce privește ideile abstracte decât în ceea ce privește problemele de dezvoltare a software-ului în producție.

Buterin a început thread-ul de discuții pe Twitter, abordând articolul său din 23 iulie 2013, în care sublinia principalele avantaje ale Bitcoin - internaționalitatea și rezistența la cenzură. Buterin a prevăzut potențialul Bitcoin de a proteja puterea de cumpărare a cetățenilor din Iran, Argentina, China și Africa.

Cu toate acestea, Buterin a observat, de asemenea, o creștere a adoptării stablecoins, deoarece a văzut întreprinderi argentiniene care operează în Tether (USDT). El și-a susținut ideile vechi de un deceniu în jurul impactului negativ al reglementării Bitcoin.

Antreprenorul crede în continuare că "internetul banilor nu ar trebui să coste mai mult de 5 cenți pe tranzacție" și a subliniat eforturile continue ale Ethereum de a îmbunătăți capacitățile de scalabilitate ale blockchain-ului.

"Mi-au plăcut altcoins înainte ca altcoins să fie cool", a adăugat Buterin, citând un articol în care și-a bazat această afirmație prin intermediul a trei argumente: chains diferite optimizează obiective diferite, costurile de a avea multe chains sunt scăzute și nevoia unei alternative în cazul în care echipa de dezvoltare de bază greșește.

Pe de altă parte, Buterin a revenit asupra sprijinului său pentru Bitcoin Cash (BCH), afirmând că, comunitățile formate în jurul unei rebeliuni, chiar dacă au o cauză bună, au adesea dificultăți pe termen lung, adăugând că "apreciază mai mult curajul decât competența și sunt unite în jurul rezistenței mai degrabă decât în jurul unei căi coerente de urmat". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.