Știri crypto & Bitcoin - NFT-urile ar putea fi la fel de mari sau mai mari decât toate crypto pe Coinbase, spune CEO-ul - Vedeta Shark Tank, Kevin O'Leary, spune că deținerile crypto reprezintă 10% din acest portofoliu – 10-02-2022

Știri crypto & Bitcoin - NFT-urile ar putea fi la fel de mari sau mai mari decât toate crypto pe Coinbase, spune CEO-ul - Vedeta Shark Tank, Kevin O'Leary, spune că deținerile crypto reprezintă 10% din acest portofoliu – 10-02-2022

NFT-urile ar putea fi "la fel de mari sau mai mari" decât toate crypto pe Coinbase, spune CEO-ul

În timp ce exchange-ul crypto, Coinbase, se pregătește să își lanseze în curând propria platformă de tokeni nefungibili (NFT), directorul executiv al firmei, Brian Armstrong, a evaluat importanța viitoarei oferte NFT a companiei.

Coinbase și-a publicat rezultatele financiare din al treilea trimestru, raportând venituri de 1,2 miliarde de dolari, care provin în principal din comisioanele de tranzacționare ale platformei pentru tranzacționarea criptomonedelor precum Bitcoin (BTC) și Ether (ETH). Firma este cel mai mare exchange crypto din Statele Unite, acțiunile sale fiind tranzacționate public pe Nasdaq.

Oferta NFT a Coinbase va impulsiona semnificativ operațiunile exchange-ului, deoarece platforma NFT ar putea, potențial, să răstoarne întreaga activitate existentă a Coinbase în domeniul criptomonedelor. Armstrong a făcut această declarație vorbind în cadrul unei conferințe telefonice, potrivit Bloomberg.

"Suntem foarte entuziasmați de NFT-uri, acesta va fi un domeniu foarte mare pentru criptomonede în viitor, și este deja astăzi", a declarat directorul general al Coinbase, adăugând că "ar putea fi la fel de mare sau mai mare" decât afacerea Coinbase cu criptomonede.

Coinbase a anunțat oficial planurile de a lansa propria platformă NFT, intenționând să le permită utilizatorilor săi să creeze, să achiziționeze, să descopere și să prezinte NFT-uri bazate pe Ethereum. Serviciul va oferi o experiență asemănătoare cu cea din social media, permițând utilizatorilor să urmărească diferite profiluri și să primească actualizări. (Sursa EN)

Vedeta Shark Tank, Kevin O'Leary, spune că deținerile crypto reprezintă 10% din acest portofoliu

Într-o înregistrare în direct cu r/CryptoCurrency Talk de pe Reddit, celebrul Kevin O'Leary de la Shark Tank a discutat despre cum criptomonedele reprezintă acum 10% din portofoliul său de investiții:

"La începutul anului, aveam o pondere de 3%; ținta era să ajung la 7% până la sfârșitul anului. Cu toate acestea, din cauza aprecierii atâtor active pe care le am acum, am ajuns aproape de 10% astăzi. Unii oameni cred că jocul s-a terminat, iar Ethereum este finalul, dar eu nu sunt de acord. Există multe alte alternative, fie că este vorba de Solana sau de orice altceva. Dacă ești un investitor, așa cum sunt eu, vrei diversificare. Aceasta este cheia."

O'Leary a fost anterior un sceptic în privința criptomonedelor, numind Bitcoin (BTC) "gunoi" într-un interviu acordat CNBC cu doi ani înainte. În explicarea schimbării perspectivei sale asupra criptomonedelor, Kevin a făcut următoarea remarcă:

"Niciodată nu am reușit să trăiesc asta, am fost la CNBC și am numit-o [Bitcoin] gunoi. Și astfel, dați-mi voie să vă explic poziția mea de la acea vreme. De fapt, am cumpărat primul meu Bitcoin în 2017. La acea vreme, autoritatea de reglementare nu era de acord cu criptomonedele sau cu tokenii sau cu monetizarea în vreun fel prin intermediul vehiculelor digitale. În special la acea vreme, se avea în vedere un token pentru a face public un hotel din New York prin tokenizare. Acum, sunt implicat în multe companii care activează în domeniul serviciilor financiare, sunt investitor în ele, le folosesc serviciile, și toate acestea se conformează regulatorului. Și astfel, propriile mele departamente de conformitate au exercitat presiuni extreme asupra mea pentru a renunța la criptomonede, deoarece erau foarte îngrijorați că vom ajunge să fim un paratrăsnet."

De atunci, O'leary a îmbrățișat în mod public criptomonedele, devenind purtătorul de cuvânt al exchange-ului crypto, FTX, în luna august și lăudând Ethereum (ETH) ca fiind un activ care va deveni în curând deflaționist. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.