Știri crypto & Bitcoin - Nic Carter spune că Elon Musk nu este persoana potrivită pentru a conduce dezbaterea despre Bitcoin verde - Lipsa de cunoștințe este principala barieră în calea adoptării crypto, potrivit unui nou sondaj – 31-08-2021

Nic Carter, de la Castle Island Ventures, nu crede că Elon Musk este persoana potrivită pentru a conduce dezbaterea "Bitcoin curat", "posibil nu ...

Știri crypto & Bitcoin - Nic Carter spune că Elon Musk nu este persoana potrivită pentru a conduce dezbaterea despre Bitcoin verde - Lipsa de cunoștințe este principala barieră în calea adoptării crypto, potrivit unui nou sondaj – 31-08-2021

Nic Carter spune că Elon Musk nu este persoana potrivită pentru a conduce dezbaterea despre Bitcoin verde

Nic Carter, de la Castle Island Ventures, nu crede că Elon Musk este persoana potrivită pentru a conduce dezbaterea "Bitcoin curat", "posibil nu în ceea ce privește comunitatea Bitcoin".

El a declarat pentru Bloomberg: "Bitcoinerii sunt încă intens sceptici față de Musk și îl consideră în conflict, având în vedere că afacerea sa implică parțial vânzarea de compensații".

Cu toate acestea, solicitarea ca Bitcoin miners să fie mai transparenți în ceea ce privește mixul lor energetic este o propunere bună, indiferent de la cine vine, a subliniat Carter, făcând aluzie la recent înființatul Bitcoin Mining Council.

Bitcoin (BTC) este o marfă sintetică descentralizată, care este foarte rezistentă la reglementări, a precizat el. Dacă se interzice Bitcoin într-o jurisdicție, puterea de hash va merge pur și simplu într-o nouă jurisdicție. Nu va exista o lipsă de jurisdicții mai prietenoase, chiar dacă țările individuale îl vor interzice.

În loc să interzică Bitcoin din cauza consumului său de energie, Carter sugerează că factorii de decizie ar trebui să creeze rețele mai ecologice pentru minarea de Bitcoin.

Bitcoin miners din America de Nord lucrează mai curat decât mulți alți consumatori industriali de electricitate. Carter crede că acesta este motivul pentru care ideea ca miners să fie mai transparenți cu privire la tipul de energie pe care o folosesc le va da dreptate.

De asemenea, Carter nu pare să fie convins de povestea "Bitcoin este folosit pentru spălarea banilor". Orice sistem monetar va fi întotdeauna folosit pentru infracțiuni, a declarat el, menționând că dolarul american este folosit în scopuri ilicite mult mai des decât Bitcoin. (Sursa EN)

Lipsa de cunoștințe este principala barieră în calea adoptării crypto, potrivit unui nou sondaj

Printre numeroasele complicații asociate cu criptomonedele precum Bitcoin (BTC), lipsa de cunoștințe și de înțelegere a criptomonedelor este cel mai mare obstacol în calea unei adopții mai largi, potrivit unui nou sondaj.

The Economist Intelligence Unit, divizia de cercetare și analiză a Economist Group, a publicat un nou raport intitulat "Digimentalitatea 2021".

Studiul a fost comandat de marea platformă de plăți și criptomonede Crypto.com și conține un sondaj de consum realizat în perioada februarie-martie 2021, pe 3.053 de persoane.

Potrivit rezultatelor sondajului, 51% dintre respondenți au declarat că lipsa de cunoștințe este principala barieră în calea adoptării criptomonedelor open-source, precum Bitcoin și Ether (ETH), în timp ce 34% dintre participanții la sondaj au citat preocupările legate de securitate ca fiind principalul obstacol, iar 29% au indicat dificultăți în a ști de unde să cumpere crypto.

În ceea ce privește acceptarea criptomonedelor de către investitorii instituționali și trezoreriile corporative, 47% dintre respondenți au declarat că încrederea generală a pieței sau înțelegerea monedelor digitale reprezintă cel mai mare obstacol în calea adoptării. Aproximativ 32% dintre participanții la sondaj au citat reglementările privind criptomonedele ca fiind principalul obstacol în calea unei acceptări instituționale mai largi, în timp ce 43% și, respectiv, 36% au declarat că structurile pieței financiare și volatilitatea activelor reprezintă cel mai important obstacol.

De asemenea, sondajul a arătat că 55% dintre respondenți sunt la curent cu criptomonedele, deși nu le-au deținut sau folosit niciodată. "Pe măsură ce tot mai mulți oameni adoptă și au acces la portofele digitale, se poate vedea pur și simplu că numărul celor care au acces și investesc în criptomonede continuă să se extindă", a declarat în raport șeful global al departamentului de active digitale al Goldman Sachs, Mathew McDermott. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.