Știri crypto & Bitcoin - Nou Bitcoin ETF aprobat în Canada - Andrew Yang spune că va transforma NYC într-un hub Bitcoin, dacă va fi ales primar – 21-04-2021

Un fond Bitcoin pentru investiții, tranzacționat la bursă, Purpose Investments a fost aprobat în Canada ...

Știri crypto & Bitcoin - Nou Bitcoin ETF aprobat în Canada - Andrew Yang spune că va transforma NYC într-un hub Bitcoin, dacă va fi ales primar – 21-04-2021

Nou Bitcoin ETF aprobat în Canada

Un fond Bitcoin pentru investiții, tranzacționat la bursă, Purpose Investments a fost aprobat în Canada, după ce Comisia de Valori Mobiliare din Ontario a dat undă verde fondului instituțional.

Purpose Bitcoin ETF este primul din lume care să fie stabilit fizic cu utilizarea de Bitcoin:

„ETF-ul va fi primul din lume care să investească direct în Bitcoin, și nu în produse financiare derivate, permițând investitorilor un acces facil și eficient la noua clasă de criptomonede.”

Un produs de tip ETF al 3iQ a fost aprobat de către legislatorii canadieni, anul trecut și a fost listat la Bursa de Valori din Toronto, deși nu a emis unități în mod constant.

Documentul decizional a fost aprobat pe 11 februarie și acoperă următoarele teritorii: Columbia Britanică, Alberta, Saskatchewan, Manitoba, Quebec, New Brunswick, Nova Scotia, Insula Prințul Edward, Newfoundland și Labrador, teritoriile din Nord-Vest, Yukon și Nunavut.

Acesta afirmă că fondul va oferi unități denominate atât în dolari canadieni, cât și în dolari americani, cu un comision de administrare de 0.7%.

Într-un interviu pentru Reuters, Arthur Salzer, CEO-ul Northland Wealth Management a declarat că „crede că OSC face ceea ce trebuie permițând un ETF,” adăugând că, „se debarasează de unele aspecte negative ale fondurilor curente.” (Sursa EN)

Andrew Yang spune că va transforma NYC într-un hub Bitcoin, dacă va fi ales primar

Andrew Yang, liderul partidului democratic, aflat în cursa pentru funcția de primar al New York-ului a afirmat că va transforma NYC într-un „hub pentru BTC și alte criptomonede” menționând că orașul va fi „capitala financiară a lumii.”

Acest comentariu a atras după sine o serie de reacții mixte, unii numindu-l o manevră de campanie electorală, în timp ce alții l-au numit sinucidere politică.

Reacția cea mai comună, totuși, a fost aceea de solicitare a lui Yang de a își folosi puterea, în cazul în care va fi ales, pentru a pune capăt BitLicense, adoptată de către Departamentul de Servicii Financiare din New York. Meltem Demirors, CSO al companiei de administrare de active digitale, CoinShares a sugerat că Yang va trebui să gestioneze atât taxele mari la nivel statal, cât și problema BitLicense, pentru a-și realiza planul.

Într-un interviu recent pentru Forbes, primarul din Miami, Francis Suarez, a discutat despre posibilitatea de a plăti angajații primăriei în Bitcoin, pentru a încuraja adoptarea criptomonedelor în zonă. Yang a propus o idee similară în cadrul unui interviu din septembrie 2019, descriind beneficiile unei „monede sociale” digitale, emise de către guvern, care să poată fi schimbată în raport 1:1 cu dolarul american.

Prin contrast cu majoritatea omologilor săi politici, Yang și-a exprimat susținerea pentru Bitcoin în nenumărate rânduri, în cei doi ani în care s-a aflat pe radarul media mainstream. Atitudinea sa sinceră i-a adus titlul de „Cel mai bun președinte pentru Bitcoin”, din partea unor persoane din cadrul comunității crypto.

În 2019, în timpul candidaturii sale pentru postul de președinte al țării, Yang a argumentat că, Congresului îi lipsesc cunoștințele de bază pentru adoptarea unei legislații eficiente în ceea ce privește criptomonedele și că țările care sunt înaintea SUA, în ceea ce privește reglementările, vor „dicta în cele din urmă regulile pe care noi va trebui să le respectăm, odată ce le ajungem din urmă.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.