Știri crypto & Bitcoin - O aplicație de livrare de top din America Latină va accepta crypto - Exchange-ul crypto Gemini lansează un card de credit în SUA – 5-10-2022

Știri crypto & Bitcoin - O aplicație de livrare de top din America Latină va accepta crypto - Exchange-ul crypto Gemini lansează un card de credit în SUA – 5-10-2022

O aplicație de livrare de top din America Latină va accepta crypto

Rappi, cel mai popular serviciu de livrare din America Latină, colaborează cu Bitso și Bitpay pentru a accepta Bitcoin (BTC) și alte plăți în criptomonede.

După cum a fost raportat, Rappi se integrează cu Bitso și Bitpay printr-un proiect de probă în Mexic. Cu toate acestea, nu este clar dacă planul pilot va permite accesul la acest serviciu și în Brazilia și în alte țări din America Latină.

Sebastián Mejia, co-fondatorul și președintele Rappi, a precizat că, în această primă etapă, criptomonedele nu vor fi acceptate direct de aplicație. Utilizatorii Rappi din Mexic vor putea plăti creditele cu criptomonede. Aceștia vor putea apoi să își folosească creditele pe orice articole și servicii disponibile prin intermediul aplicației.

Cu toate acestea, potrivit președintelui instituției, planurile Rappi cu criptomonedele sunt mult mai ambițioase. În plus, alte integrări ar trebui să fie făcute publice în viitor. Acesta a precizat că:

"În această primă fază, am decis să construim un produs care să le permită consumatorilor noștri să își conecteze portofelele digitale și conturile de exchange pentru a converti criptomonedele în credite Rappi și, astfel, să acceseze toate produsele disponibile în cadrul platformei."

Nu este prima dată când un serviciu de livrare important a încorporat plățile Bitcoin. Lieferando, la fel ca Rappi, a fost primul de acest gen care a acceptat criptomonedele ca plată, în 2017. (Sursa EN)

Exchange-ul crypto Gemini lansează un card de credit în SUA

Gemini, un important exchange crypto fondat de gemenii Winklevoss, și-a lansat cardul de credit pentru criptomonede.

Compania a anunțat oficial disponibilitatea cardului său de credit, Gemini, în Statele Unite, în toate cele 50 de state.

Noul card este emis de banca industrială de stat, WebBank, și are ca rețea exclusivă de carduri, Mastercard.

Lansarea cardului vine la mai bine de un an după ce Gemini a anunțat inițial proiectul în 2021, cu scopul de a recompensa utilizatorii pentru utilizarea crypto pentru tranzacțiile zilnice. De la lansarea listei de așteptare pentru cardul de credit Gemini, anul trecut, peste 500.000 de utilizatori s-au înscris pentru acest produs, a precizat firma.

Cardul de credit Gemini acceptă peste 60 de criptomonede pentru recompense, inclusiv Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Dogecoin (DOGE) și altele.

Atunci când un deținător de card face o achiziție, Gemini convertește automat valoarea în dolari americani a recompensei, în activul digital selectat, și îl depune în contul Gemini al deținătorului de card. Deținătorii de carduri își pot schimba recompensa crypto selectată ori de câte ori doresc, ceea ce permite clienților să câștige nu doar o singură criptomonedă.

Vicepreședintele executiv al Mastercard pentru parteneriate digitale, Sherri Haymond, a precizat că societatea de plăți împărtășește convingerea Gemini că, oferirea unor experiențe relevante de recompensă crypto "nu numai că va da putere consumatorilor, dar va debloca și accesul la ecosistemul monedelor digitale". Pravjit Tiwana, directorul de tehnologie al Gemini, a declarat că noul card de credit reafirmă angajamentul companiei de a elimina barierele de intrare pentru consumatori, pentru criptomonede precum Bitcoin. Tiwana a menționat că industria crypto a avut un moment de avânt în 2021, 44% dintre proprietarii de crypto din SUA declarând că au făcut primele achiziții de crypto anul trecut. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.