Știri crypto & Bitcoin - Olanda ar trebui să reglementeze crypto în loc să le interzică, spune ministrul de finanțe - Coinbase pare că dorește să înființeze un birou în New York – 28-09-2021

Interzicerea criptomonedelor nu este soluția potrivită pentru Olanda, ar fi declarat ministrul de finanțe al țării, după ce un oficial local a cerut ...

Știri crypto & Bitcoin - Olanda ar trebui să reglementeze crypto în loc să le interzică, spune ministrul de finanțe - Coinbase pare că dorește să înființeze un birou în New York – 28-09-2021

Olanda ar trebui să reglementeze crypto în loc să le interzică, spune ministrul de finanțe

Interzicerea criptomonedelor nu este soluția potrivită pentru Olanda, ar fi declarat ministrul de finanțe al țării, după ce un oficial local a cerut interzicerea totală a criptomonedelor.

Olanda ar trebui să reglementeze piața criptomonedelor în loc să le interzică cetățenilor săi să folosească în totalitate crypto, a declarat ministrul olandez de finanțe, Wopke Hoekstra, potrivit unui raport publicat de agenția locală de știri NU.nl.

Oficialul a recunoscut totuși anumite riscuri asociate cu piața crypto, spunând că a înțeles îngrijorările exprimate de directorul Biroului olandez pentru analiză economică, Pieter Hasekamp. Ministrul a subliniat că este esențial să se asigure reguli adecvate pentru furnizorii de servicii de active digitale, pentru a reduce riscurile legate de probleme precum spălarea de bani.

"Observația mea este acum că supravegherea este mai eficientă decât o interdicție totală în Țările de Jos", a declarat Hoekstra, menționând, potrivit rapoartelor, că este important să supraveghem piața crypto la nivel european.

Hoekstra a menționat, de asemenea, că a emis deja un avertisment cu privire la riscurile legate de criptomonede încă din 2017, subliniind că investitorii în crypto ar trebui să realizeze că pariurile lor pe crypto sunt "în întregime pe propria cheltuială și risc".

"Asta merge foarte bine acum, dar am văzut și căderi și vârfuri mari pe parcurs", a declarat Hoekstra în noiembrie 2017, cu doar câteva săptămâni înainte ca Bitcoin (BTC) să atingă 20k $ pentru prima dată în istorie, în decembrie. (Sursa EN)

Coinbase pare că dorește să înființeze un birou în New York

Cel mai mare exchange crypto din SUA, Coinbase, își înființează un birou în New York. Exchange-ul crypto cotat la Nasdaq a subînchiriat 30.000 de metri pătrați de la firma de investiții Point72, a lui Steven Cohen, în clădirea Related Companies 55 Hudson Yards din New York, a anunțat New York Post.

Un purtător de cuvânt al Coinbase a confirmat planurile companiei de a înființa un birou în New York, declarând: "Vom deschide un al doilea birou în New York pentru a susține programe de lucru flexibile, deoarece suntem o companie care lucrează mai întâi la distanță."

Citând surse de la o firmă imobiliară, New York Post notează că viitorul birou al Coinbase din New York reprezintă o mică parte din totalul de 339.000 de metri pătrați al Point72 din turn. Raportul notează, de asemenea, că zona Hudson Yards este cunoscută mai ales pentru chiriașii din domeniul corporatist, media și juridic, dar nu și pentru companiile de tehnologie.

"Este o nouă marcă de utilizator nu numai pentru Hudson Yards de la Related, ci și pentru întreaga zonă Far West Side", ar fi spus un observator al pieței.

Coinbase a devenit și mai discutată în acest an, după ce a devenit publică pe Nasdaq în aprilie. Firma este cunoscută pentru poziția sa de a nu avea niciun sediu, anunțată oficial de CEO-ul și co-fondator-ul Brian Armstrong, în februarie 2021. Luna trecută, Coinbase plănuia să își închidă biroul din San Francisco în 2022, ca parte a angajamentului companiei de a "fi mai întâi la distanță".

Armstrong a subliniat că închiderea sediului Coinbase din orașul Golden Gate va fi un pas important pentru a se asigura că niciun birou nu devine un sediu neoficial. "În schimb, vom oferi o rețea de birouri mai mici pentru ca angajații noștri să lucreze de acolo, dacă vor alege să o facă", a spus el. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum