Știri crypto & Bitcoin - Orașul Fort Worth votează în favoarea programului de minare Bitcoin - Foștii brokeri de la Jefferies FX lansează un exchange crypto instituțional – 19-10-2022

Știri crypto & Bitcoin - Orașul Fort Worth votează în favoarea programului de minare Bitcoin - Foștii brokeri de la Jefferies FX lansează un exchange crypto instituțional – 19-10-2022

Orașul Fort Worth votează în favoarea programului de minare Bitcoin

Fort Worth, Texas, a lansat un program pilot de minare Bitcoin, în parteneriat cu Texas Blockchain Council.

În cadrul unei ședințe a consiliului municipal, Fort Worth a aprobat o rezoluție pentru a începe să ruleze în clădirea primăriei trei echipamente de minare, Antminer S9 Bitcoin (BTC) donate de Texas Blockchain Council. Programul pilot a fost menit să recunoască "creșterea exponențială a industriilor blockchain și a criptomonedelor", pe lângă faptul că încurajează Fort Worth să devină un lider în domeniul tehnologiei.

"Aceasta este o oportunitate foarte mică pentru Fort Worth, care are posibile randamente mari ale investiției", a declarat primarul orașului Fort Worth, Mattie Parker, în cadrul ședinței consiliului. "Vom deveni primul oraș din lume care va mina Bitcoin aici, la sediul primăriei".

Potrivit municipalității, fiecare BTC miner va folosi aceeași cantitate de energie "ca un aspirator de uz casnic", costurile urmând să fie compensate de criptomoneda extrasă. Carlo Capua, adjunctul șefului de personal al biroului primarului și consiliului din Fort Worth, a declarat că cele trei platforme ar trebui să extragă aproximativ 0,06 BTC anual - 2.353 de dolari, prețul Bitcoin fiind de 39.215 dolari, la momentul publicării.

Proiectul pilot a fost conceput pentru a fi limitat atât în ceea ce privește numărul de echipamente, cât și durata. "Pentru a afla impactul potențial și oportunitățile pentru Bitcoin", orașul va evalua programul după șase luni, începând cu luna octombrie. Capua a declarat că programul va fi luat în considerare pe baza cantității de BTC minate, a cantității de energie utilizate și a gradului de conștientizare publică a tehnologiei și a crypto în Fort Worth:

"În această industrie care evoluează rapid, o mai bună înțelegere 1) a evoluției Crypto și a perspectivelor viitoare, 2) ce goluri instituționale ar putea exista în legile și reglementările actuale și 3) modul în care guvernul și municipalitățile interacționează cu această tehnologie." (Sursa EN)

Foștii brokeri de la Jefferies FX lansează un exchange crypto instituțional

Doi foști directori ai Jefferies Financial Group sunt pe cale să lanseze un nou exchange crypto destinat investitorilor instituționali.

Denumit Crossover Markets Group Inc., exchange-ul urmează să debuteze "la sfârșitul verii sau la începutul toamnei", în urma încheierii unei runde recente de finanțare inițială.

Site-ul web al Crossover Markets descrie noul exchange ca fiind un "exchange de active digitale conceput pentru a satisface nevoile de lichiditate ale clienților instituționali".

Jefferies este cea mai mare firmă bancară de investiții independentă, cu servicii complete, cu sediul în Statele Unite și este a șaptea bancă de investiții din lume în funcție de venituri, potrivit Dealogic.

Exchange-ul va fi condus de co-fondatorul și directorul general, Brandon Mulvihill, care anterior s-a aflat la conducerea activității de brokeraj a Jefferies. Celălalt co-fondator al exchange-ului este directorul de conformitate, Anthony Mazzarese, un partener de afaceri de lungă durată al lui Mulvihill. Acestora li se va alătura, de asemenea, tehnologul Vlad Rysin, fostul director de tehnologie al Euronext FX, o companie de servicii de tranzacționare.

Noul exchange se va concentra pe oferirea unei tehnologii îmbunătățite, care să accelereze tranzacționarea criptomonedelor și să reducă latența până la standardele așteptate de investitorii instituționali, în tranzacțiile tradiționale de schimb valutar sau de acțiuni. Mazzarese spune că acest lucru lipsește adesea în cazul exchange-urilor axate pe retail:

"Se pare că există ideea că latența nu contează atunci când vine vorba de tranzacționarea crypto. Noi nu suntem de acord"."Am sondat rețeaua noastră de relații instituționale la nivel global și una dintre cele mai mari și mai comune cerințe a fost o tehnologie fiabilă, 24/7, cu aceleași niveluri de servicii și caracteristici de personalizare cu care sunt obișnuiți pe alte piețe, cum ar fi FX sau acțiuni. Este exact ceea ce va oferi Crossover Markets." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.