Știri crypto & Bitcoin - Organizație startup indiană propune cadru legislativ pentru crypto - Blocul de apartamente de lux al Ivankăi Trump din Miami acceptă crypto pentru apartamente – 09-08-2021

IndiaTech.org, o asociație industrială care reprezintă startup-urile și investitorii din domeniul internetului de consum din India, dorește să ...

Știri crypto & Bitcoin - Organizație startup indiană propune cadru legislativ pentru crypto - Blocul de apartamente de lux al Ivankăi Trump din Miami acceptă crypto pentru apartamente – 09-08-2021

Organizație startup indiană propune cadru legislativ pentru crypto

IndiaTech.org, o asociație industrială care reprezintă startup-urile și investitorii din domeniul internetului de consum din India, dorește să ofere definiții clare pentru industria criptomonedelor.

Asociația a lansat o Carte Albă care include o propunere de politică cu recomandări pentru un cadru de reglementare a activelor crypto și a exchange-urilor crypto în India.

Cadrul propus sugerează definirea criptomonedelor precum Bitcoin (BTC) ca active digitale și nu monede. „Definiți criptomonedele ca fiind active digitale și nu monede și acordați-le recunoaștere ca active digitale, precum aurul, acțiunile, sau valorile mobiliare tranzacționabile.”

În continuare, cadrul recomandă introducerea unui sistem de înregistrare pentru exchange-urile din India, precum și stabilirea verificărilor necesare în ceea ce privește conformitatea în materie de combatere a spălării banilor, verificarea și raportarea KYC. Propunerea subliniază, de asemenea, necesitatea unor dispoziții necesare în legislația fiscală indiană, deoarece nu există un cadru clar pentru impozitarea criptomonedelor în India.

Cartea Albă accentuează de asemenea nevoia stabilirii unui cadru pentru emiterea de tokeni în India și pentru reglementarea crypto în industria plăților. IndiaTech a mai propus încurajarea auto-reglementărilor, pentru definirea unui cod de conduită în industrie.

CEO-ul IndiaTech, Rameesh Kailasam a declarat că industria crypto deține un potențial uriaș pentru startup-urile indiene. „Cea mai importantă nevoie în prezent este ca acestui sector să îi fie acordat mult necesitata claritate în reglementare, pe care o urmărește. Avem speranța că guvernul va lucra împreună cu industria la reglementarea acestui sector și că va fi adoptată o abordare progresivă în acest sens.”

Sumit Gupta, co-fondator și CEO al exchange-ului crypto local, CoinDCX a făcut apel la guvernul indian, să definească adevărata natură a criptomonedelor în India. „Acest efort din partea echipei IndiaTech este cu adevărat lăudabil. Vine cu o nouă perspectivă asupra discuțiilor privitoare la reglementare din prezent. În cazul în care recomandările vor fi acceptate, acestea vor oferi un imens potențial indienilor, de a participa la această nouă clasă de active.”(Sursa EN)

Blocul de apartamente de lux al Ivankăi Trump din Miami acceptă crypto pentru apartamente

Arte Surfside din Miami va accepta acum criptomonede ca formă de plată pentru restul reședințelor sale de lux - inclusiv penthouse-ul Villa Nove, cotat în prezent la prețul de 38 de milioane de dolari.

Compania a încheiat un parteneriat cu platforma de tranzacționare SolidBlock, permițând potențialilor cumpărători să plătească cu diverse criptomonede, inclusiv Bitcoin și Ether.

În "cel mai exclusivist" condominiu din regiune locuiesc deja Ivanka Trump și Jared Kushner, precum și bloggerul de modă Arielle Charnas de la Something Navy. Acum încearcă să atragă milionarii și miliardarii crypto, atrași la rândul lor de reputația favorabilă Bitcoin a orașului Miami.

Conform anunțului, cel mai ieftin apartament disponibil începe de la prețul de 10.3 milioane $, cu spații ce variază de la trei la cinci dormitoare, cu acces la o piscină interioară de 23 m, iaz de meditație, teren de tenis pe acoperiș și locuri de parcare private cu temperatură controlată. Cea mai mare vânzare de până acum a fost de 33 de milioane de dolari pentru apartamentul penthouse - același care tocmai a fost reintrodus la vânzare la 38 de milioane de dolari.

Dezvoltatorii Sapir Corp au menționat că mai multe companii de top din Silicon Valley s-au mutat în oraș, iar aceasta a jucat un rol în decizia de a accepta criptomonede.

Primarul orașului Miami, Francis Suarez deja s-a întâlnit cu „CEO-ul Dogecoin,” Elon Musk, CEO-ul Twitter, Jack Dorsey și cu CEO-ul Google, Eric Schmidt, într-un efort de a-i convinge să își mute operațiunile către Sunshine Gate.

Președintele Sapir Corp, Alex Sapir, a declarat că firma a susținut viziunea primarului Suarez de a face din Miami un centru tehnologic și crypto. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.