Știri crypto & Bitcoin - Platforma de împrumut crypto Hodlnaut își suspendă serviciile din cauza crizei de lichidități - Piața boților de tranzacționare crypto permite investitorilor să urmărească comercianții experimentați

Știri crypto & Bitcoin - Platforma de împrumut crypto Hodlnaut își suspendă serviciile din cauza crizei de lichidități - Piața boților de tranzacționare crypto permite investitorilor să urmărească comercianții experimentați

Platforma de împrumut crypto Hodlnaut își suspendă serviciile din cauza crizei de lichidități

Dând vina pe condițiile de piață și pe lipsa de lichiditate, platforma de împrumut crypto cu sediul în Singapore, Hodlnaut, a devenit cea mai recentă firmă care a suspendat retragerile și depozitele.

Firma de împrumut crypto a făcut un anunț oficial, susținând că, condițiile de piață au forțat-o să își suspende serviciile și că lucrează activ la planuri de redresare.

Hodlnaut a declarat, de asemenea, că și-a retras cererea de licență de reglementare în Singapore și, prin urmare, nu va mai putea oferi nicio funcție de exchange de tokeni. În anunțul oficial se arată astfel:

"Lucrăm în mod activ la planul de redresare pe care sperăm să oferim actualizări și detalii cât mai curând posibil. Ne consultăm cu Damodara Ong LLC cu privire la fezabilitatea și calendarul planului de execuție pe care intenționăm să îl punem în aplicare și elaborăm o strategie pentru planul nostru de redresare având în vedere interesele utilizatorilor noștri."

Platforma de împrumuturi crypto a declarat că își va suspenda toate conturile de social media, cu excepția contului oficial Twitter și Telegram. În afară de suspendările din social media, fondatorul Juntao Zhu a devenit privat pe Twitter.

Criza împrumuturilor crypto a început odată cu prăbușirea ecosistemului Terra (LUNA) - redenumit acum Terra Classic (LUNC) - urmată de falimentul principalului fond de acoperire crypto, Three Arrow Capital (3AC). Turbulențele de pe piață, care s-au succedat, au creat un efect de domino pentru creditorii de crypto cu expunere la fondul de acoperire, precum și la ecosistemul Terra. Voyager Digital, Celsius și Blockchain.com au fost câțiva dintre principalii creditori de criptomonede care și-au suspendat serviciile.

Hodlnaut a reușit să evite orice expunere la 3AC, dar unele rapoarte au susținut că firma nu a fost transparentă în ceea ce privește investițiile sale în stablecoin-ul algoritmic al Terra, acum dispărută. (Sursa EN)

Piața boților de tranzacționare crypto permite investitorilor să urmărească comercianții experimentați

Tranzacționarea criptomonedelor era cândva un proces în mare parte manual, în care utilizatorii trebuiau să selecteze activul pe care doreau să îl tranzacționeze, să își construiască planul de investiții, să își programeze tranzacțiile și să gestioneze toate tranzacțiile. Acești pași pot avea ca rezultat randamente de două sau trei cifre atunci când sunt executați corect.

Dar, într-adevăr, doar câțiva comercianți se pot angaja cu normă întreagă și de aceea automatizarea a devenit o soluție populară.

Automatizarea înseamnă că un program de calculator execută algoritmi prestabiliți pentru a efectua o tranzacție. Apoi, folosind multe instrumente, inclusiv filtre, semnale sau alte forme de analiză tehnică, un robot crypto poate executa tranzacții în numele investitorului. Rezultatul este că automatizarea le oferă comercianților un avantaj, deoarece roboții sunt mai rapizi și pot tranzacționa mai multe conturi sau diverse strategii în același timp, depășind cu mult chiar și ceea ce poate finaliza un comerciant cu normă întreagă.

Una dintre platformele care pun la dispoziția traderilor obișnuiți roboți de tranzacționare crypto este TradeSanta. După cum explică un membru al echipei lor: "TradeSanta este un terminal puternic pentru ca tu să tranzacționezi mai repede, mai inteligent și cu riscuri mai mici."

Platforma a adăugat recent o funcție de piață pentru tranzacționarea în oglindă. Cu această versiune, comercianții au posibilitatea de a vedea și de a copia roboții cu performanțe de top. Funcționalitatea cu această caracteristică este extinsă la piețele spot și futures, permițând utilizatorilor să profite de oportunitățile de a tranzacționa cu efect de levier. Pentru a selecta un bot, piața va include filtre bazate pe tip (DCA sau Grid), strategie, bursă, piață (spot, futures) și pereche.În timp ce tranzacționarea prin copiere este gratuită în acest moment, comercianții vor avea opțiunea de a-și monetiza strategiile în câteva luni, ceea ce înseamnă că anumite elemente din piață vor avea un cost.  (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.