Știri crypto & Bitcoin - Platforma de urmărire bazată pe Bitcoin, Eggschain, se asociază cu Boston IVF - Este puțin probabil ca BIT Mining să părăsească Kazahstanul – 10-04-2022

Știri crypto & Bitcoin - Platforma de urmărire bazată pe Bitcoin, Eggschain, se asociază cu Boston IVF - Este puțin probabil ca BIT Mining să părăsească Kazahstanul – 10-04-2022

Platforma de urmărire bazată pe Bitcoin, Eggschain, se asociază cu Boston IVF

Sistemul de urmărire a datelor genetice, Eggschain, bazat pe Bitcoin, a anunțat un parteneriat cu lanțul Boston IVF, format din 30 de clinici de fertilitate din Statele Unite.

Noul parteneriat va utiliza tehnologia blockchain furnizată de Eggschain pentru a ajuta la urmărirea spermei conservate criogenic, care urmează să fie utilizată pentru fertilizarea in vitro (FIV) și alte tratamente de fertilitate și non-fertilitate, precum și pentru stocarea pe termen lung a datelor genetice. Un purtător de cuvânt al Eggschain a declarat

"Utilizarea blockchain pentru a urmări bio-specimene precum sperma și ovulele le dă putere persoanelor care se confruntă cu probleme de reproducere. Acest parteneriat esențial permite o mai mare încredere prin transparența și imuabilitatea datelor."

Înființat în 1986, Boston IVF este un lanț de clinici de fertilitate specializate în FIV, stocare de date genetice și endocrinologie. Se pare că, clinicile au ajutat la nașterea a peste 100.000 de copii până în prezent.

Directorul executiv al Boston IVF, David L. Stern, a declarat că speră ca integrarea tehnologiei blockchain în operațiunile companiei să îmbunătățească experiența clienților "cu un nivel de transparență și securitate de neegalat".

Eggschain, cu sediul în Austin, este o companie de tehnologie în domeniul sănătății, care construiește o soluție pentru lanțul de aprovizionare pentru industria fertilității, folosind blockchain construit pe Bitcoin layer-two Stacks. Acesta operează un sistem de gestionare a custodiei care asigură celulele stem, ADN, ARN, organe, țesuturi, sânge și FIV. Se presupune că reduce timpul în procesul de selecție a spermei în jurisdicțiile globale, prin înregistrarea datelor pe platforma sa, protejând datele de nivel înalt ale pacienților, împiedicând înregistrarea eronată a datelor și sporind transparența operațiunilor generale. (Sursa EN)

Este puțin probabil ca BIT Mining să părăsească Kazahstanul

BIT Mining, una dintre cele mai mari companii de minare BTC care și-a mutat anul trecut operațiunile din China în Kazahstan, evaluează în continuare impactul tulburărilor politice din Kazahstan, a anunțat agenția chineză de știri din industrie, 8BTCnews.

"Este puțin probabil ca echipamentele noastre de minare să fie evacuate în America de Nord", ar fi declarat un purtător de cuvânt al BIT Mining, adăugând că firma va monitoriza îndeaproape situația.

De asemenea, reprezentantul a precizat că, Kazahstanul nu este principalul domeniu de activitate al BIT Mining, deoarece are o serie de "echipamente de minare de nivel mediu și înalt" desfășurate în America de Nord. "Este puțin probabil ca echipamentele să fie retrase din Kazahstan în America de Nord, iar acțiunile ulterioare vor fi dezvăluite", se arată în raport.

Potrivit unor surse, crypto miners din Kazahstan au reușit să își mențină unitățile online, în ciuda întreruperilor de internet.Sursele au declarat că operațiunile unor miners nu au fost afectate, deoarece acestea se află în principal în zone îndepărtate, în timp ce protestele s-au concentrat în zona urbană din Almaty. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.