Știri crypto & Bitcoin - Portal se asociază cu Polygon pentru a promova DeFi pe Bitcoin - Raport al Nvidia relevă o scădere bruscă a vânzărilor de cipuri de minare crypto – 16-02-2022

Știri crypto & Bitcoin - Portal se asociază cu Polygon pentru a promova DeFi pe Bitcoin - Raport al Nvidia relevă o scădere bruscă a vânzărilor de cipuri de minare crypto – 16-02-2022

Portal se asociază cu Polygon pentru a promova DeFi pe Bitcoin

Portal, exchange-ul descentralizat, sau DEX, și platforma de portofele cu auto-custodie, a anunțat un acord de parteneriat strategic cu rețeaua blockchain layer-two Polygon, pentru a avansa funcționalitatea Bitcoin pe piața financiară descentralizată, sau DeFi.

Portal oferă în prezent tranzacționare la vedere și opțiuni on-chain complet descentralizate, precum și împrumuturi și împrumuturi peer-to-peer. Se așteaptă ca acest parteneriat să extindă aceste capabilități ale utilizatorilor prin activarea funcționalităților de swap cu zero cunoștințe pentru wBTC/BTC, precum și POS/WBTC la BTC, pe lângă faptul că Polygon va opera un nod de susținere a lichidităților pe Portal DEX.

Obiectivul principal al Portal este de a cultiva un ecosistem autoguvernat, anonim și necenzurat pentru Bitcoin pe DeFi. Utilizarea de către platformă a contractelor cu blocare temporală a hash-ului Bitcoin acordă utilizatorilor o securitate solidă în activitățile lor de tranzacționare, în timp ce tehnologia sa layer three, Fabric, permite implementarea funcționalităților tipice ale smart contracts, cum ar fi staking-ul și lichiditatea.

Președintele executiv al Portal, Dr. Chandra Duggirala, a comentat potențialul de utilizare sporită a Bitcoin în spațiul DeFi.

"Având în vedere că Portal este un layer DeFi pe Bitcoin, suntem încântați să ne asociem cu Polygon pentru a permite schimburile WBTC/BTC și POS-WBTC la BTC. Credem că având piețe lichide și permițând descoperirea prețurilor, vom stabili în mod corespunzător prețul wrapped al Bitcoin, în funcție de risc și permite o utilizare sporită a Bitcoin." (Sursa EN)

Raport al Nvidia relevă o scădere bruscă a vânzărilor de cipuri de minare crypto

Deși valoarea monedelor digitale a crescut vertiginos de-a lungul anului, Nvidia nu a obținut profituri semnificative de pe urma liniei sale de procesoare pentru minare de criptomonede (CMP).

Potrivit raportului Nvidia pentru cel de-al treilea trimestru fiscal, vânzările CMP ale companiei au scăzut cu 60% în mod secvențial în cel mai recent trimestru.

În declarația sa financiară trimestrială, Nvidia a precizat că vânzările CMP au scăzut de la 266 milioane de dolari în al doilea trimestru la 105 milioane de dolari în trimestrul al treilea.

Nvidia susține că a obținut venituri de 526 de milioane de dolari de-a lungul existenței produsului, aproximativ 3% din veniturile totale de 19,27 miliarde de dolari în aceeași perioadă. Veniturile globale ale companiei au fost determinate aproape în totalitate de vânzările de jocuri, centre de date și echipamente de vizualizare profesională.

Ultimul trimestru nu a fost diferit în ceea ce privește veniturile din vânzări CMP. După cum a fost raportat, Nvidia a depășit așteptările Wall Street, generând un profit de peste 6,5 miliarde de dolari. Cu toate acestea, nu a reușit să își atingă ținta de rentabilitate a liniei de GPU pentru minare crypto, pentru al doilea trimestru din 2021. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.