Știri crypto & Bitcoin - Portofelul electronic filipinez, GCash vizează tranzacționarea crypto - Abundență sau penurie de Dogecoin întrucât Coinbase declanșează întoarcerea whales – 13-09-2021

GCash, un portofel digital important din Filipine, se pare că ia în considerare introducerea unor servicii de tranzacționare de ...

Știri crypto & Bitcoin - Portofelul electronic filipinez, GCash vizează tranzacționarea crypto - Abundență sau penurie de Dogecoin întrucât Coinbase declanșează întoarcerea whales – 13-09-2021

Portofelul electronic filipinez, GCash vizează tranzacționarea crypto

GCash, un portofel digital important din Filipine, se pare că ia în considerare introducerea unor servicii de tranzacționare de criptomonede.

CEO-ul și președintele GCash, Martha Sazon, a anunțat că firma are în vedere să ofere utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra, vinde și stoca criptomonede precum Bitcoin (BTC) pe platforma sa.

Într-un interviu acordat publicației The Philippine Star, Sazon a declarat că GCash explorează tranzacționarea criptomonedelor pentru a ține pasul cu inovația financiară. "Deși acum putem fi considerați un perturbator, este important în această eră digitală să fim atenți la toate tipurile de perturbări care există. Este important să știm care sunt tendințele, atât la nivel local, cât și la nivel global, iar criptomonedele fac parte din acestea", a spus ea.

Sazon a spus că firma respectivă analizează potențiale opțiuni de integrare și parteneriate conexe, prin care ar putea introduce tranzacționarea crypto. "La fel ca în orice introducere, ai nevoie de o platformă, de un model de afaceri funcțional, de un partener, așa că, de îndată ce acestea sunt satisfăcute, se poate", a spus Sazon.

GCash este una dintre cele mai populare platforme de portofele electronice din Filipine, cel puțin 40% dintre filipinezi având un cont GCash, potrivit lui Sazon. Platforma este operată de compania de servicii financiare Mynt, o filială a Globe Telecom, care operează cea mai mare rețea de telefonie mobilă din Filipine.

Posibila intrare a firmei în industria criptomonedelor vine în urma unei creșteri semnificative a platformei, baza de utilizatori a GCash înregistrând un salt de peste 20%, de la 33 de milioane la 40 de milioane de clienți în luna februarie. "Vom continua să inovăm și să oferim servicii financiare relevante și accesibile pentru toți", a precizat Sazon. (Sursa EN)

Abundență sau penurie de Dogecoin întrucât Coinbase declanșează întoarcerea whales

Unii dintre indicatorii observabili ai Dogecoin (DOGE) descriu un lanț de blocuri în flux violent, pe fondul consecințelor listării monedei meme pe Coinbase Pro. Suma în dolari trimisă prin blockchain într-o singură zi a depășit 47 de miliarde $ - o creștere de 690% față de cifra înregistrată cu mai puțin de o săptămână înainte.

Prețul Dogecoin a urcat cu 40% într-o singură zi, la scurt timp după ce Coinbase a anunțat că își va deschide porțile pentru depozitele Doge pe Coinbase Pro marți, 1 iunie, în vederea începerii tranzacționării pe 3 iunie.

Tranzacțiile pe cinci perechi de tranzacționare au continuat joi, iar până vineri dimineață DOGE/USD a devenit a patra cea mai tranzacționată pereche de pe bursă, după Ether (ETH), Bitcoin (BTC) și Polygon (MATIC).

Coinbase a procesat tranzacții Doge în valoare de 185 de milioane $ în ultimele 24 de ore, potrivit datelor de piață disponibile public. Între timp, Dogecoin a pierdut o mare parte din câștigurile Coinbase imediat după ce au început tranzacțiile, prețul monedei scăzând cu 18%, de la 0,43 $ la 0,36 $.

Pe măsură ce prețul monedei oscilează, la fel se întâmplă și cu statisticile de utilizare a blockchain-ului. Fluctuațiile masive ale activității sunt obișnuite pentru blockchains, astfel că semnificațiile lor nu sunt întotdeauna ușor de descifrat. Valoarea în dolari a monedelor trimise prin blockchain a urcat cu 690% în decurs de cinci zile, sărind de la 6 miliarde $, la 47,5 miliarde $, potrivit datelor de pe Bitinfocharts.com. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum