Știri crypto & Bitcoin - Postările de joburi crypto pe LinkedIn au explodat cu 395% în 2021 - Antreprenorul Kevin O'Leary intenționează să investească în acțiuni ale companiilor de minare – 02-05-2022

Știri crypto & Bitcoin - Postările de joburi crypto pe LinkedIn au explodat cu 395% în 2021 - Antreprenorul Kevin O'Leary intenționează să investească în acțiuni ale companiilor de minare – 02-05-2022

Postările de joburi crypto pe LinkedIn au explodat cu 395% în 2021

Anul trecut nu a fost doar o perioadă de creștere a prețurilor. Carierele în domeniul crypto au depășit acțiunea prețurilor în 2021, deoarece căutările de locuri de muncă în domeniul crypto au urcat cu 395% numai în Statele Unite, potrivit LinkedIn.

În mod crucial, industria crypto a depășit industria tehnologică mai largă, care a cunoscut, de asemenea, o dezvoltare remarcabilă, aproape dublându-și numărul de anunțuri de locuri de muncă. Cu toate acestea, cu o creștere de 98%, industria tehnologică scade în comparație cu locurile de muncă în domeniul crypto, care au crescut cu un procent uriaș de 395%.

În plus, nicio industrie nu a fost la adăpost de "cripto-izare" în 2021. Postarea LinkedIn News a oferit o perspectivă valoroasă asupra influenței crypto, asupra altor industrii:

„În timp ce, cele mai multe anunțuri de locuri de muncă au fost în domeniul software și financiar, și alte industrii înregistrează o creștere a cererii de talente crypto. Printre acestea se numără serviciile profesionale, cum ar fi contabilitatea și consultanța, precum și sectoarele de personal și de hardware pentru calculatoare.”

Pentru 2022, tendința de creștere pare să continue. Cele mai mari exchange-uri din domeniul crypto abundă în locuri de muncă; Coinbase are peste 250 de posturi vacante, Kraken peste 300, iar cel mai activ exchange crypto din lume, Binance, enumeră peste 600 de posturi. (Sursa EN)

Antreprenorul Kevin O'Leary intenționează să investească în acțiuni ale companiilor de minare

Omul de afaceri canadian, Kevin O'Leary și-a prezentat planurile de a investi în acțiuni ale companiilor de minare. Într-un interviu cu Anthony Pompliano, domnul Minune a povestit despre recentele sale călătorii în Orientul Mijlociu, pentru a găsi modalități de a investi în minarea de Bitcoin (BTC). Potrivit mogulului din Shark Tank, investitorii din Orientul Mijlociu urmăresc "operațiuni de minare suverane".

O'Leary prezice, de asemenea, că în următorii doi-trei ani, fondurile suverane ar putea decide să investească în minarea de Bitcoin. Cu toate acestea, omul de afaceri notează că fondurile vor alege afaceri privind minarea, care folosesc energie sustenabilă. Din cauza controverselor legate de mediu, caracterul ecologic al operațiunilor de minare este un factor decisiv crucial pentru investitori, potrivit antreprenorului canadian.

Omul de afaceri și-a exprimat, de asemenea, interesul de a-și deschide propriile operațiuni de minare. Cu toate acestea, el a explicat că există lucruri pe care le are în vedere înainte ca acest lucru să se întâmple. Acesta a afirmat că, în afară de aprobările guvernamentale, oamenii care locuiesc în comunitatea în care se vor desfășura operațiunile de minare trebuie să aprobe afacerea.

În afară de acestea, antreprenorul a explicat, de asemenea, că firmele de minare Bitcoin trebuie să fie capabile să urmărească câștigurile lor BTC în bilanțurile companiei. Acest lucru permite investitorilor să cumpere acțiuni ale companiei de minare și să dețină BTC, prin intermediul capitalului propriu. O'Leary notează că va investi în BTC prin acest proces. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.