Știri crypto & Bitcoin - Povestea aurului digital este valabilă atâta timp cât MicroStrategy deține Bitcoin, spune un director executiv - Co-fondatorul IoTeX îndeamnă investitorii crypto să facă hodl pe fondul condițiilor de piață – 18-07-2022

Știri crypto & Bitcoin - Povestea aurului digital este valabilă atâta timp cât MicroStrategy deține Bitcoin, spune un director executiv - Co-fondatorul IoTeX îndeamnă investitorii crypto să facă hodl pe fondul condițiilor de piață – 18-07-2022

Povestea aurului digital este valabilă atâta timp cât MicroStrategy deține Bitcoin, spune un director executiv

În timp ce unii directori din industrie au pus sub semnul întrebării faptul că Bitcoin (BTC) este aurul digital, pe fondul unei prăbușiri masive a pieței, alți experți au continuat să susțină povestea aurului digital pentru moment, sau până când investitorii de tip whale, precum MicroStrategy, vor încasa banii.

Ki Young Ju, directorul general al resursei sud-coreene de analiză on-chain, CryptoQuant, a intrat pe Twitter pentru a raporta că platforma sa nu a observat nicio "activitate semnificativă on-chain" începând cu ora 11:00 am UTC.

Investitorii instituționali care au cumpărat Bitcoin prin intermediul tranzacțiilor on-chain nu par să își fi vândut încă participațiile, a scris Ju, adăugând că "instituțiile care rulează roboți de tranzacționare algoritmică cred că BTC este o acțiune tehnologică".

"Aș prefera să rămân până când Michael Saylor vinde Bitcoin", a declarat directorul general al CryptoQuant, adăugând că, deocamdată, susține în continuare povestea aurului digital:

"Cred că putem detecta preventiv activitatea de vânzare din partea whales on-chain. Ceea ce am vrut să spun a fost că narațiunea aurului digital este încă valabilă atâta timp cât aceste instituții dețin Bitcoin."

Vijay Ayyar, vicepreședinte al dezvoltării corporative la exchange-ul crypto, Luno, a pus la îndoială acuratețea referirii la Bitcoin ca aur digital, sugerând că este prea prematur să ne gândim încă la BTC ca aur digital.

"Bitcoin este încă la începutul curbei sale de maturitate pentru a fi plasat ferm în categoria "aurului digital"", a spus acesta. Pentru a concura mai eficient cu aurul ca rezervă de valoare, Bitcoin trebuie să obțină o adopție mai largă, a precizat Ayyar. (Sursa EN)

Co-fondatorul IoTeX îndeamnă investitorii crypto să facă hodl pe fondul condițiilor de piață

În timp ce piața scade din cauza escaladării tensiunilor din Europa de Est, Dr. Raullen Chai, co-fondator și CEO al rețelei blockchain, IoTeX, îi îndeamnă pe investitorii în crypto să își păstreze criptomonedele.

În urma invadării Ucrainei de către Rusia, piețele crypto au luat-o razna, toate monedele de top scăzând între 8% și 18%, potrivit Cointelegraph Markets Pro. Cu toate acestea, în ciuda condițiilor actuale de pe piață, Chai le spune deținătorilor să se gândească de două ori înainte de a-și vinde activele digitale.

Chai a declarat că, deși nu este imposibil ca Bitcoin (BTC) să scadă sub 10.000 de dolari și Ethereum (ETH) să scadă sub 800 de dolari, piața ar putea "atinge cu ușurință noi maxime istorice până la sfârșitul anului". Acesta a explicat:

"Cu siguranță nu aș încuraja investitorii să își vândă crypto acum în speranța de a răscumpăra la un preț mai mic, deoarece realitatea este că nimeni nu știe când vom atinge punctul cel mai de jos și când piața își va reveni."

În timp ce sentimentele generale ale lui Chai sunt optimiste, acesta a identificat factorii care ar putea duce prețurile de pe piața crypto mai jos. Co-fondatorul IoTeX spune că invazia rusă, combinată cu creșterea ratelor dobânzilor și perspectiva unor noi variante COVID-19, toate acestea ar putea afecta negativ piața pe termen scurt:"În plus, tensiunile dintre Rusia și Ucraina - pe lângă alte tensiuni geopolitice și comerciale - ar trebui monitorizate, deoarece acestea pot neliniști investitorii instituționali și de retail și pot duce la schimbări uriașe ale prețurilor din cauza reducerii apetitului pentru risc." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.