Știri crypto & Bitcoin - Pozițiile deschise pentru Bitcoin futures sunt în creștere înaintea listării Coinbase - Conform CEO-ului Coinbase, compania ar putea proceda la comprimarea comisioanelor – 28-06-2021

Agregatorul de date de piață crypto, Glassnode afirmă că pozițiile deschise pentru Bitcoin au depășit 27 miliarde $ pentru prima dată, deoarece Bitcoin (BTC) a ...

Știri crypto & Bitcoin - Pozițiile deschise pentru Bitcoin futures sunt în creștere înaintea listării Coinbase - Conform CEO-ului Coinbase, compania ar putea proceda la comprimarea comisioanelor – 28-06-2021

Pozițiile deschise pentru Bitcoin futures sunt în creștere înaintea listării Coinbase

Pozițiile deschise pentru Bitcoin futures au atins un nou record înaintea listării directe la Nasdaq, a Coinbase.

Agregatorul de date de piață crypto, Glassnode afirmă că pozițiile deschise pentru Bitcoin au depășit 27 miliarde $ pentru prima dată, deoarece Bitcoin (BTC) a atins noi recorduri de preț, de peste 63k $. Pragul sugerează că traderii ar putea specula prețurile mai mari, deși unii vor să se acopere împotriva riscurilor prezentate de volatilitate.

Cel mai mare volum de activitate este în Binance, unde pozițiile în valoare de 5.2 miliarde $ reprezintă aproximativ 20% din toate pozițiile deținute de exchange. Acesta este urmat de Bybit, cu 4.66 miliarde $, OKEx cu 3.75 miliarde $ și după aceea, de Huobi, FTX și CME, cu aproximativ 3 miliarde, fiecare.

În ciuda recordului pentru poziții deschise, volumele Bitcoin futures par să se fi aflat în declin în ultima lună, scăzând de la 117 miliarde $ pe 15 martie, la o medie de 50-70 miliarde $ în luna aprilie, conform agregatorului de produse derivate crypto, Skew.

Descreșterea volumului poate sugera că traderii au devenit din ce în ce mai precauți în ceea ce privește pozițiile deschise, întrucât data listării Coinbase se apropia, iar o parte semnificativă a pozițiilor deschise reprezintă cel mai probabil poziții care au fost deschise în timpul săptămânilor și lunilor anterioare. (Sursa EN)

Conform CEO-ului Coinbase, compania ar putea proceda la comprimarea comisioanelor

CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong a abordat comisioanele la tranzacționare în cadrul platformei, odată cu listarea acțiunilor companiei la Nasdaq.

În cadrul unui interviu pentru Squawk Box, la CNBC, Armostrong a discutat despre temerile publice asociate cu veniturile uriașe ale Coinbase, provenite din comisioane la tranzacționare. După cum a mai fost raportat, aproximativ 96% din întregul venit al Coinbase, pentru 2020, a fost generat de comisioane la tranzacționare, aplicate utilizatorilor.

Întrebat fiind despre potențialul impact al competiției, în ceea ce privește comisioanele la tranzacționare în Coinbase, Armstrong a spus că platforma ar putea proceda la reducerea acestora, pe termen lung.

Acesta a mai spus că mare parte din comisioanele la tranzacțiile crypto vin dintr-un comision  pentru custodie, care este „deja susținut de comisionul la tranzacționare.”

CEO-ul a afirmat că, Coinbase se așteaptă să-și mute treptat atenția către alte surse de venit, cu produse precum carduri de debit, programul educațional Coinbase Earn, precum și afaceri de custodie pentru clienții instituționali.

„Am început să investim în surse de venit care încep să furnizeze deja primele semne de succes […] Acestea furnizează surse mai stabile și previzibile de venit, iar opinia mea este că în cinci sau zece ani, vom observa că vor reprezenta poate 50%, sau mai mult, din veniturile noastre.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.