Știri crypto & Bitcoin - Primarul NYC nu regretă că a primit primul său salariu Bitcoin - NFT-urile și DeFi răstoarnă în 2 ani blestemul generațional al sărăciei bancherilor – 18-05-2022

Știri crypto & Bitcoin - Primarul NYC nu regretă că a primit primul său salariu Bitcoin - NFT-urile și DeFi răstoarnă în 2 ani blestemul generațional al sărăciei bancherilor – 18-05-2022

Primarul NYC nu regretă că a primit primul său salariu Bitcoin

Bitcoin (BTC) este o stare de spirit newyorkeză pentru Eric Adams, susținătorul crypto care ocupă funcția de al 110-lea primar al orașului New York. Acesta a primit prima sa plată Bitcoin, în timpul unor acțiuni epice de scădere a prețurilor și a fost imperturbabil atunci când a fost întrebat despre pierderi în timpul unui interviu.

Având în vedere acțiunea de prăbușire a prețului, un intervievator CNN a întrebat: "Câți bani ați pierdut și aveți vreun regret?".

Primarul recent instaurat a evitat întrebarea, în schimb a pus accentul pe tehnologia Bitcoin, făcând în același timp comparații cu investițiile în S&P 500:

"Este la fel ca atunci când am investit la bursă; am văzut o scădere drastică în 2018 și în alte momente. Scopul Bitcoin este de a trimite un mesaj că orașul New York este deschis la tehnologie. Vrem să vedem o cantitate mare de tehnologie nouă în orașul New York și să îi încurajăm pe tinerii noștri să se implice în aceste noi piețe emergente."

Acesta a concluzionat că este entuziasmat să aducă tinerii în acest spațiu "cărora, din punct de vedere istoric, le-a fost refuzat accesul la această nouă tehnologie".

Adams a promis că își va primi primele trei salarii în Bitcoin, adică 97.000 de dolari anualizați. Ca răspuns la întrebarea intervievatorului, speculatorii pot presupune că a pierdut aproximativ 5.000 de dolari în termeni nominali în dolari. Asta presupune că a fost plătit cu aproximativ 32.333 de dolari. (Sursa EN)

NFT-urile și DeFi răstoarnă în 2 ani blestemul generațional al sărăciei bancherilor

Brenda Gentry, o fostă responsabilă de credite ipotecare USAA din Texas, crede că ecosistemul criptomonedelor oferă o șansă de a depăși blestemul generațional al sărăciei.

Gentry, sau MsCryptoMom, și-a părăsit slujba de un deceniu ca bancher, pentru a urma o carieră full-time în domeniul crypto, deoarece investițiile sale inițiale de la începutul anului 2020 au confirmat "oportunitățile fără precedent oferite de crypto". În prezent, aceasta conduce Gentry Media Productions, o firmă care oferă consultanță pentru proiecte de finanțe descentralizate (DeFi) și de tokeni nefungibili (NFT) - generând până la 20 Ether (ETH) în fiecare lună, aproape 50.000 de dolari la momentul redactării acestui articol.

Gentry și-a amintit momentul în care a cumpărat pentru prima dată crypto:

"Era la începutul anului 2020, în timpul lockdown-ului. Am cumpărat Bitcoin, Ethereum și Link pe Coinbase. Când am început, aproape am renunțat de mai multe ori. Vreau doar să îi ajut pe alții să aibă o modalitate mai simplificată de a intra în crypto".

Odată cu această investiție timpurie, Gentry și-a dedicat timpul și pentru a învăța despre DeFi, ceea ce a dus-o în cele din urmă să investească în altcoins. Antreprenoarea oferă conținut educațional prin intermediul site-ului său, adăugând:

"Găzduiesc seminarii pentru a educa publicul larg cu privire la navigarea în acest spațiu și la lucrurile la care trebuie să fie atenți atunci când caută proiecte bune NFT sau tokeni DeFi, dar și cum să detecteze rapid escrocheriile." (Sursa EN)


Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.