Știri crypto & Bitcoin - r/Wallstreetbets interzice din nou discuțiile despre crypto în urma unui articol al Bloomberg - Ark Invest achiziționează din nou acțiuni Coinbase, în valoare de 110 milioane $ - 09-07-2021

Moderatorul subreddit, u/bawse1 a anunțat că r/Wallstreetbets a interzis discuțiile crypto pentru totdeauna, în urma unui articol al Bloomberg, intitulat „WallStreetBets Bows to Crypto” (WallStreetBets face ...

Știri crypto & Bitcoin - r/Wallstreetbets interzice din nou discuțiile despre crypto în urma unui articol al Bloomberg - Ark Invest achiziționează din nou acțiuni Coinbase, în valoare de 110 milioane $ - 09-07-2021

r/Wallstreetbets interzice din nou discuțiile despre crypto în urma unui articol al Bloomberg

r/Wallstreetbets aplică o interdicție asupra discuțiilor despre crypto, după ce a permis subiectul în mod oficial, pentru o zi.

Moderatorul subreddit, u/bawse1 a anunțat că r/Wallstreetbets a interzis discuțiile crypto pentru totdeauna, în urma unui articol al Bloomberg, intitulat „WallStreetBets Bows to Crypto” (WallStreetBets face plecăciuni în fața crypto). Cu doar o zi înainte, același moderator anunța în mod oficial, că subreddit va permite în cele din urma discuțiile despre crypto, strict limitate la Bitcoin (BTC), Ether (ETH) și Dogecoin (DOGE). Noua postare spune că:

„Din cauza articolului scris de către Bloomberg, care a simțit cumva că „WallStreetBets face plecăciuni în fața crypto” discuțiile pe tema crypto sunt interzise pe o perioadă nedefinită. Am citit multe articole stupide, scrise despre wsb. Acesta ia premiul cel mare. P.S. La fel ca întotdeauna. Vă rog, fiți respectuoși.”

Un update al regulamentului r/Wallstreetbets stipulează că, subreddit-ul va șterge în mod automat orice conținut care menționează criptomonedele, împreună cu tokenii nefungibili. „Puteți face mențiuni în trecere, dar postările al căror unic subiect este reprezentat de criptomonede, sau de tehnologia care stă la baza acestora, nu sunt permise.” (Sursa EN)

Ark Invest achiziționează din nou acțiuni Coinbase, în valoare de 110 milioane $

Trei ETF-uri oferite de către Ark Invest, inclusiv Ark Innovation ETF și-au adăugat toate acțiuni ale Coinbase, pe pozițiile lor.

Conform unui raport al Reuters, Ark Innovation ETF, Ark Next Generation Internet ETF si Ark Fintech Innovation ETF au achiziționat un total combinat de 341 186 acțiuni, evaluate la 110 milioane $, cu 322.75 $ per acțiune.

Cu o zi în urmă, cele trei fonduri ARK au acumulat împreună 749 205 acțiuni COIN, în valoare combinată de aproximativ 246 milioane $.

Ark Invest a oferit predicția bullish, conform căreia viitoarea capitalizare totală de piață a Bitcoin (BTC) va ajunge într-o zi „să o eclipseze ușor”pe cea a aurului și că va depăși 10 trilioane $. Însăși fondatoarea Ark Invest, Cathie Wood a fost optimistă în ceea ce privește perspectivele unei aprobări legislative pentru un Bitcoin ETF din partea SEC, sub noua administrație, a lui Joe Biden. Aceasta a menționat în mod special alegerea făcută de președintele Biden pentru președinția SEC, respectiv Gary Gensler, care deține cunoștințe solide despre criptomonede și tehnologiile asociate acestora.

Achiziția acțiunilor Coinbase va crește expunerea indirectă a Ark Invest la criptomonede. După cum au menționat analiștii, fondurile au vândut simultan o porțiune a acțiunilor deținute la Tesla.

Acțiunile Coinbase au avut o referință de preț, de pre-listare de 250 $ și au debutat cu o cifră semnificativ mai mare, respectiv 381 $. Prima zi a fost una caracterizată de volatilitate, cu un vârf de preț al acțiunilor de 429.54 $ și o scădere până la 310.44 $, închizând în cele din urmă cu 328.28 $. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.