Știri crypto & Bitcoin - Raoul Pal declanșează o dezbatere – „ETH a depășit BTC cu 250% de la înființare” - Meitu deține acum 100 milioane $ în BTC și Ether, după cea mai recentă achiziție de Bitcoin – 02-07-2021

Co-fondatorul și CEO-ul Real Vision, Raoul Pal a provocat o dezbatere aprinsă după ce a făcut predicția că Ether (ETH) si alte monede cu ...

Știri crypto & Bitcoin - Raoul Pal declanșează o dezbatere – „ETH a depășit BTC cu 250% de la înființare” - Meitu deține acum 100 milioane $ în BTC și Ether, după cea mai recentă achiziție de Bitcoin – 02-07-2021

Raoul Pal declanșează o dezbatere – „ETH a depășit BTC cu 250% de la înființare”

Co-fondatorul și CEO-ul Real Vision, Raoul Pal a provocat o dezbatere aprinsă după ce a făcut predicția că Ether (ETH) si alte monede cu „efecte de rețea” vor surclasa Bitcoin (BTC), în timp.

Pal a partajat un grafic al prețului Ether în relație cu cel al BTC - începând cu 7 august 2015 - la șase ani după crearea Bitcoin, care arată că „ETH a surclasat BTC cu 250%.”

Conform graficului Bittrex al TradingView, ETH a fost tranzacționat la început pentru aproximativ 0.006 BTC, pe 10 august 2015, iar momentan a ajuns la 0.0359 BTC.

Susținătorii Bitcoin nu au fost încântați de modul în care Pal a interpretat evenimentele, antagonistul lui Craig Wright, Arthur van Pelt, argumentând că Ether a supraviețuit hype-ului său timpuriu și că, de la bull run-ul din 2017, "a scăzut cu 77% și se află într-un declin pe termen lung. Fapte concrete.”

Ca răspuns, Raoul a remarcat: "De când a început acest ciclu de înjumătățire, a crescut cu peste 100%. Fapte concrete.”

Strategul Brad Mills a spus că logica aflată la baza analizei este greșită, întrucât nu oferă o comparație între monede, de la începuturile fiecăreia.

Analistul on-chain, Willy Woo a sugerat că, creșterea de preț a Ether a fost pur și simplu nebunia de început și că acesta are puțin potențial pentru viitoare creșteri. Acesta a explicat că primul ciclu de patru ani al fiecărei monede „este de vârf”, adăugând că ETH va oscila cel mai probabil în jurul prețului Bitcoin. (Sursa EN)

Meitu deține acum 100 milioane $ în BTC și Ether, după cea mai recentă achiziție de Bitcoin

Compania de tehnologie, Meitu, din Hong Kong a dus valoarea totală a criptomonedelor deținute la aproximativ 100 milioane $, după ce compania a făcut dezvăluiri cu privire la o achiziție suplimentară de Bitcoin (BTC), în valoare de 10 milioane $.

Meitu HK, filiala din Hong Kong a Meitu Inc a achiziționat 175.67798279 unități de Bitcoin, pentru un preț combinat de 10 milioane $, ceea ce presupune un cost de achiziție de aproximativ 57k $ per monedă. Conform surselor, achiziția ar fi fost efectuată cu rezerve de numerar existente.

Luna precedentă, Meitu a efectuat o achiziție de criptomonede, în valoare de 90 milioane $, împărțită între Bitcoin și Ether (ETH). În urma celei mai noi achiziții, compania a cumpărat BTC în valoare de 49.5 milioane $ și ETH în valoare de 50.5 milioane $.

Compania a mai declarat ulterior că, nu ar fi putut efectua achiziția precedentă fără sprijinul exchange-ului crypto american, Coinbase. Nu a fost făcută nicio mențiune despre Coinbase în cadrul ultimei notificări, dar exchange-ul a fost responsabil cu gestionarea investițiilor altor entități corporative, precum MicroStrategy.

Notificarea a expus motivele companiei pentru adăugarea de Bitcoin la deținerile sale, comparând impactul potențial al tehnologiei, cu acela al internetului mobil:

„Consiliul consideră că tehnologia blockchain are potențialul de a afecta industria financiară si pe cea tehnologică, într-o manieră similară prin care internetul mobil a afectat internetul pe PC și alte industrii offline.”

Notificarea menționează utilitatea Bitcoin ca depozit de valoare, o caracteristică accentuată de rezerva sa limitată. Au mai fost menționate portabilitatea și poziția sa ca acoperire împotriva inflației, cauzate de printarea agresivă de bani, practicată de băncile centrale:

„Unele dintre aceste caracteristici transformă Bitcoin într-o formă superioară altor depozite de valoare alternative, precum aurul, pietrele prețioase, sau valorile imobiliare. Fiind un depozit de valoare alternativ, prețul său deține în principal un rol în cererile viitoare, care sunt determinate de consensul investitorilor și de publicul general.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.