Știri crypto & Bitcoin - Rio de Janeiro va accepta Bitcoin pentru taxele imobiliare din 2023 - Fondatorul Cardano vorbește despre Web3 și confortul Bitcoin la Binance Blockchain Week – 13-08-2022

Rio de Janeiro va începe oficial să accepte plățile în Bitcoin (BTC) pentru impozitele legate de proprietățile imobiliare urbane din limitele orașului, cunoscute și sub numele de Imposto sobre a propriedade predial e territorial urbana (IPTU).

Știri crypto & Bitcoin - Rio de Janeiro va accepta Bitcoin pentru taxele imobiliare din 2023 - Fondatorul Cardano vorbește despre Web3 și confortul Bitcoin la Binance Blockchain Week – 13-08-2022

Rio de Janeiro va accepta Bitcoin pentru taxele imobiliare din 2023

Rio de Janeiro va începe oficial să accepte plățile în Bitcoin (BTC) pentru impozitele legate de proprietățile imobiliare urbane din limitele orașului, cunoscute și sub numele de Imposto sobre a propriedade predial e territorial urbana (IPTU).

După cum a fost raportat, noile legi fiscale pro-crypto vor fi puse în aplicare începând cu 2023, fiind anunțate de secretarul pentru dezvoltare economică, inovare și simplificare, Chicão Bulhões.

Susținând această cauză condusă de primarul brazilian, Eduardo Paes, CEO-ul Binance, Changpeng "CZ" Zhao, a anunțat că va deschide un nou birou în regiune, declarând că "Și-a făcut partea lui. Noi lucrăm la a noastră".

Lansarea acestei inițiative va plasa Rio de Janeiro drept primul oraș brazilian care va face ca plățile BTC să devină mainstream. Potrivit anunțului tradus:

"Pentru a permite operațiunea, municipalitatea va angaja companii specializate în conversia activelor crypto în reali. În acest fel, primăria va primi 100% din suma în această monedă".

Secretarul brazilian, Pedro Paulo, a mai recunoscut că obiectivul municipalității - odată cu acceptarea criptomonedelor - este de a dezvolta o piață solidă a acestei noi clase de active în oraș, adăugând:

"Vom stimula circulația criptomonedelor prin integrarea lor în plata taxelor, ca în cazul IPTU și, în viitor, acest lucru poate fi extins la servicii precum cursele de taxi, de exemplu." (Sursa EN)

Fondatorul Cardano vorbește despre Web3 și confortul Bitcoin la Binance Blockchain Week

Fondatorul Cardano, Charles Hoskinson, a ținut un discurs principal în prima zi a ediției din acest an a Binance Blockchain Week, care a avut loc la Dubai World Trade Centre, din Emiratele Arabe Unite.

Adresându-se audienței, Hoskinson și-a folosit discursul principal pentru a discuta subiecte precum Bitcoin (BTC), Web3 și filozofie, aducând în discuție subiecte precum ce se va întâmpla în continuare atunci când comunitatea se va îndepărta de confortul Bitcoin și se va îndrepta spre centralizare.

"Pe măsură ce blockchains devin mai avansate și mai puternice, trebuie să începem să luăm unele decizii filosofice dificile și incomode".

Directorul general a ridicat întrebări despre Web3 și despre care sunt limitele dintre descentralizare și reglementare. "În ce moment treci pragul în care nu mai ești descentralizat? Nu mai ești arbitrul încrederii?", a întrebat Hoskinson în fața unei audiențe alcătuite din entuziaști ai blockchain din întreaga lume.

"Când treci dincolo de confortul Bitcoin, începi să te gândești la multe alte idei."

El a subliniat că, de când autoritățile de reglementare au început să se uite la blockchain, au început să iasă la suprafață întrebări care înainte nu erau luate în considerare. Idei precum "În ce moment putem inversa o tranzacție?" și "Dacă putem, în ce moment putem îngheța fondurile dumneavoastră?" apar acum în discuțiile despre blockchain. "Credeam că nu vom putea face niciodată așa ceva", a spus Hoskinson.

În afară de aceasta, Hoskinson a subliniat, de asemenea, importanța concentrării asupra tehnologiei blockchain și nu doar asupra profiturilor. El a subliniat că blockchain aduce corectitudine și egalitate pentru toată lumea, oferind entităților mai mici o șansă de a lupta.

"Dacă ești aici doar pentru a face bani, pierzi toate lucrurile care fac ca tehnologia să fie specială." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.