Știri crypto & Bitcoin - Roubini și Taleb spun la Conferința CoinGeek că datele contează, nu tokenii - Jack Dorsey spune că va integra Lightning Network în Twitter sau BlueSky – 23-09-2021

Economistul Nouriel Roubini și fostul analist de risc Nassim Taleb au luat în vizor crypto la Conferința CoinGeek, în timp ce mereu controversatul Craig Wright s-a lăudat că ...

Știri crypto & Bitcoin - Roubini și Taleb spun la Conferința CoinGeek că datele contează, nu tokenii - Jack Dorsey spune că va integra Lightning Network în Twitter sau BlueSky – 23-09-2021

Roubini și Taleb spun la Conferința CoinGeek că datele contează, nu tokenii

Economistul Nouriel Roubini și fostul analist de risc Nassim Taleb au luat în vizor crypto la Conferința CoinGeek, în timp ce mereu controversatul Craig Wright s-a lăudat că blockchain-ul Bitcoin SV este pe cale să atingă miliarde de tranzacții pe secundă.

Taleb, autorul celor mai bine vândute cărți economice, Black Swan și Skin in the Game, a fost o adăugire controversată la programul Conferinței CoinGeek de la Zurich și a fost criticat pe rețelele de socializare pentru că a dat legitimitate Bitcoin SV.

Roubini, între timp, a oferit o versiune "greatest hits" a atacurilor sale împotriva crypto, cunoscută de la conferințele crypto de dinaintea pandemiei.

"Nu există fiabilitate, nu există reglementare, nu există AML, nu există KYC. [Crypto] este folosit de teroriști, spălători de bani, traficanți de persoane, infractori, evazioniști fiscali."

Roubini a susținut că tokenii crypto - care includ, probabil, Bitcoin SV (BSV) - nu sunt necesari și ar trebui izolați de valoarea verificării descentralizate a datelor permisă de tehnologia blockchain.

"Datele sunt foarte valoroase, sunt noul petrol", a explicat el, deplângând faptul că "99%" din aplicația fintech "nu are nimic de-a face cu criptomonedele". Ceea ce este necesar, a explicat Roubini, este un serviciu care să fie "fiabil, care să stocheze datele, să spună cine le deține și cine plătește pentru ele".

Taleb l-a urmat pe Roubini, fiind de acord că utilitățile de date permise de criptomonede ar trebui să fie înțelese ca un fenomen separat de tokenii crypto emiși de multe proiecte blockchain. El și-a împărtășit convingerea că cei care au nevoie de crypto și cei care le pot folosi nu sunt aliniați, adăugând: "Nu sunt aliniați:

"Cine are nevoie de criptomonede? Ei bine, infractorii au nevoie de criptomonede, doar că nu funcționează pentru ei". (Sursa EN)

Jack Dorsey spune că va integra Lightning Network în Twitter sau BlueSky

Jack Dorsey, co-fondator și CEO al rețelei de socializare Twitter și fondator și CEO al companiei de servicii financiare Square, a confirmat că intenționează să integreze lanțul secundar Lightning Network al Bitcoin în cel puțin una dintre afacerile sale.

Dorsey a răspuns la o întrebare adresată de utilizatorul Twitter Deyonté, care a solicitat ca Dorsey să integreze Lightning Network în Twitter sau BlueSky - rețeaua socială descentralizată pentru care Twitter și-a dedicat forța de muncă pentru a o dezvolta din 2019.

În replică, Dorsey a răspuns: "Este doar o chestiune de timp".

Comentariul lui Dorsey pare intenționat vag, remarca părând deschisă pentru a fi interpretată ca o confirmare a faptului că fie BlueSky, fie Twitter, sau chiar ambele companii, ar putea avea în vedere o integrare Lightning.

Utilizatorul Twitter Mklad a sugerat, de asemenea, că remarcile pro-Lightning ale lui Dorsey ar putea avea legătură cu recenta achiziție de către Square a platformei eșuate de streaming muzical a lui Jay-Z, Tidal.

Tweetul lui Dorsey vine în contextul în care Square a făcut recent demersuri pentru a-și extinde operațiunile cu active digitale.

La începutul acestei luni, Dorsey a dezvăluit că Square intenționează să dezvolte un portofel hardware Bitcoin fără custodie, open-source. Square a dezvăluit un parteneriat cu firma de infrastructură blockchain Blockstream, Square plănuind să investească 5 milioane $ într-o facilitate de minare Bitcoin, alimentată cu energie solară. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum