Știri crypto & Bitcoin - Salariile în crypto devin o modalitate populară de a atrage tinere talente - FOMO va conduce la adoptarea crypto în 2022, spune co-fondatoarea BlockFi – 19-03-2022

Știri crypto & Bitcoin - Salariile în crypto devin o modalitate populară de a atrage tinere talente - FOMO va conduce la adoptarea crypto în 2022, spune co-fondatoarea BlockFi – 19-03-2022

Salariile în crypto devin o modalitate populară de a atrage tinere talente

Sportivii și politicienii au ținut prima pagină a ziarelor când au ales să fie plătiți în crypto la începutul anului 2021. Acum, în încercarea de a atrage o forță de muncă mai tânără, companiile încep să ofere salarii în crypto.

Un articol recent al CNBC a evidențiat două cazuri diferite în care tinere talente sunt plătite în crypto. Studentul universitar Stephen Gerrits și artista Tiyanna Brown au decis să își primească salariul în criptomonede. Gerrits lucrează cu jumătate de normă la un start-up în domeniul tehnologiei, în timp ce Brown vinde artă digitală în schimbul Ether (ETH).

Potrivit lui Gerrits, acesta a câștigat mai mult decât ar fi câștigat în numerar, datorită variațiilor de preț ale crypto. Cu toate acestea, nu crește întotdeauna. Acesta a spus că lasă lucrurile așa cum sunt și își găsește bucuria atunci când prețurile cresc, dar distracția se termină atunci când prețurile scad.

Deoarece facturile sale sunt acoperite de alte venituri, el consideră crypto-ul său o investiție. "De ce să nu profiți de șansa sau de oportunitatea de a te îmbogăți, de a obține niște bani din asta?", se întreabă acesta.

Între timp, Brown, în vârstă de 29 de ani, vinde artă pe Rarible, o platformă care vă permite să primiți ETH ca plată pentru arta dumneavoastră digitală. Brown este optimistă că acest lucru va oferi rezultate mai bune pe termen lung. "Este aproape ca o licență, astfel încât de fiecare dată când cineva îți folosește arta, tu câștigi un procent", a spus aceasta. Brown a menționat, de asemenea, că dorește să vadă cuvintele "artist înfometat" ca fiind "un lucru de domeniul trecutului". (Sursa EN)

FOMO va conduce la adoptarea crypto în 2022, spune co-fondatoarea BlockFi

Flori Marquez, co-fondatoare a custodelui de criptomonede BlockFi, a declarat că acțiunea de creștere a prețurilor, noile talente și claritatea reglementărilor se vor combina pentru a crea o atmosferă FOMO bulversantă pentru adoptarea crypto în 2022. Într-un interviu cu Yahoo Finance, Marquez a împărtășit, de asemenea, perspective privind creșterea industriei în 2021.

Marquez a sugerat că, crypto a devenit "mai digerabil" pentru consumatorul mediu decât a fost în 2016. Aceasta a explicat că alți factori semnificativi pentru creșterea din 2022 vor fi bogăția de experți calificați care vin să lucreze în industria crypto și claritatea reglementărilor.

Statisticile pe care aceasta le-a citat stabilesc o bază optimistă pentru creșterea din 2022. Potrivit cercetării BlockFi, una din 10 persoane intenționează să facă un cadou crypto în acest an, adăugând în același timp:

"Aproximativ două treimi dintre americani preferă să vorbească despre crypto față de acum cinci ani, când doar 1% dintre oameni tranzacționaseră vreodată crypto, iar 50% dintre americani nu auziseră niciodată de crypto în urmă cu cinci ani."

Măsurătorile interne ale BlockFi indică, de asemenea, o adopție în plină expansiune. În primul an de funcționare a cardului său de recompensă, 75.000 de persoane s-au înscris. Marquez a subliniat că cifra este "absolut uriașă, deoarece majoritatea companiilor fintech caută să vadă aproximativ 10.000 de carduri de credit în primul lor an".

Mai interesantă pentru FOMO în 2022 este dezvăluirea că pentru "majoritatea clienților Blockfi - atunci când primesc o recompensă BTC, nu o vând pentru bani". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.