Știri crypto & Bitcoin - Strateg senior Bloomberg – Bitcoin „va da la o parte” aurul ca depozit de valoare - Se lansează primul fond Bitcoin din Asia de S-E, pentru a satisface cererea la nivel instituțional – 17-05-2021

Un număr de indicatori sugerează că Bitcoin (BTC) dă la o parte aurul, ca principal activ de refugiu. Acest lucru ar putea ...

Știri crypto & Bitcoin - Strateg senior Bloomberg – Bitcoin „va da la o parte” aurul ca depozit de valoare - Se lansează primul fond Bitcoin din Asia de S-E, pentru a satisface cererea la nivel instituțional – 17-05-2021

Strateg senior Bloomberg – Bitcoin „va da la o parte” aurul ca depozit de valoare

Un număr de indicatori sugerează că Bitcoin (BTC) dă la o parte aurul, ca principal activ de refugiu. Acest lucru ar putea stabili contextul pentru o adoptare mainstream la scară largă a activelor digitale, conform lui Mike McGlone, strateg în valori mobiliare pentru Bloomberg.

McGlone a postat pe Twitter că lupta dintre refugiile sigure începe să încline în favoarea Bitcoin, bazat pe indicatori tehnici și fundamentali. Acesta a explicat că:

„Aurul va avea mereu un loc în bijuterii și colecții de monede, dar majoritatea indicatorilor arată că Bitcoin accelerează și întrece metalul, ca depozit de valoare, în portofoliile investitorilor.”

Graficul care însoțește tweet-ul arată supra-performanța Bitcoin vs. aur, la jumătatea anului 2020, în timp ce toate deținerile ETF de aur au scăzut. Cu alte cuvinte, se pare că Bitcoin câștigă în fața aurului, printre investitorii instituționali. Graficul mai evidențiază un declin al volatilității Bitcoin, prin comparație cu cea a aurului.

McGlone a argumentat mult timp că Bitcoin va ajunge în cele din urmă refugiul sigur preferat al investitorilor. La începutul lunii februarie, strategul Bloomberg a preconizat că BTC va ajunge repede la prețul de 50k $. În noiembrie 2020, McGlone a preconizat de asemenea, că Bitcoin va atinge prețul de 170k $ în următorii ani, înainte de a se consolida, precum aurul.

Deocamdată anul acesta, lupta refugiilor sigure, dintre Bitcoin și aur favorizează în mod clar BTC. (Sursa EN)

Se lansează primul fond Bitcoin din Asia de S-E, pentru a satisface cererea la nivel instituțional

BCMG Genesis Bitcoin Fund-I, sau BGBF-I din Malaiezia a fost lansat în mod oficial, pretinzând că a devenit primul produs crypto instituțional asigurat, disponibil în regiunea Asiei de S-E.

Un anunț afirmă că fondul a fost lansat ca răspuns la o cerere crescută pentru produsele crypto instituționale, în Asia de S-E. Fondul valorifică o platformă de AI alimentată cu blockchain, furnizată de către Calfin Global Crypto Exchange, care pretinde că oferă securitate crescută pentru deținerile clienților.

BGBF-I este reglementat în Labuan, Malaiezia, iar IBH Investment Bank servește drept consilier principal al fondului. Alpha Calibration, un furnizor de servicii financiare profesionale, cu sediul în Hong Kong va furniza servicii pentru respectarea reglementărilor și va fi auditat de către HLB Hodgson.

Managerul fondului, Subbu Vempati a explicat că:

„BGBF-I este o platformă securizată, asigurată și reglementată, unde investitorii pot obține expunere la industria activelor digitale. Investitorii pot beneficia de experiența noastră în domeniul financiar, tehnic și al securității, în ceea ce privește investițiile în Bitcoin, precum și de intrarea în această clasă de active fără griji cu privire la provocări sau riscuri directe asociate cu administrarea activului digital.”

Conform site-ului său oficial, BGBF-I Fund are un randament minim de 12% pe an, în timp ce menționează că BTC însuși a câștigat 266.5% în ultimele 12 luni.

Toți investitorii asiatici acreditați trebuie să treacă prin selecții obligatorii de politici AML și KYC, pentru a obține acces la fond. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.