Știri crypto & Bitcoin - Tim Draper - Femeile vor conduce următoarea piață bull Bitcoin - Capacitatea rețelei Bitcoin Lightning Network trece de 3900 BTC marcând un nou ATH

Știri crypto & Bitcoin - Tim Draper - Femeile vor conduce următoarea piață bull Bitcoin - Capacitatea rețelei Bitcoin Lightning Network trece de 3900 BTC marcând un nou ATH

Tim Draper - Femeile vor conduce următoarea piață bull Bitcoin

Renumitul investitor miliardar Tim Draper insistă că va veni un moment în care femeile vor începe să ridice prețul Bitcoin, pe măsură ce tot mai mulți comercianți încep să îl ofere ca o opțiune de plată mai rentabilă în magazine.

Draper, el însuși investitor în Bitcoin (BTC), a declarat gazdei Scott Melker, în cadrul emisiunii Wolf of All Streets, de pe YouTube, că femeile ar putea fi esențiale pentru a împinge cea mai mare crypto după capitalizarea de piață, până la 250.000 de dolari pe monedă.

El motivează că, pe măsură ce proprietarii de magazine încep să accepte BTC ca plată pe scară mai largă, "dintr-o dată, toate femeile vor avea portofele Bitcoin și vor cumpăra lucruri cu Bitcoin:"

"Atunci veți vedea un preț al Bitcoin care va depăși estimarea mea de 250.000 de dolari".

Draper crede că este în interesul retailerilor să înceapă să accepte Bitcoin cât mai curând. El recunoaște că majoritatea proprietarilor de magazine operează cu marje mici, astfel încât taxele de tranzacție reduse, în comparație cu lucrul cu principalele companii de carduri de credit Visa sau Mastercard ar putea crește stimulentele BTC.

Tranzacția medie cu cardul de credit îi costă pe comercianți până la 2,9% în magazin și 3,5% online pentru fiecare achiziție, potrivit CreditDonkey. Prin comparație, comisionul mediu de tranzacție cu BTC este de 1,4 dolari pe tranzacție, potrivit BitInfoCharts, compilator de date Bitcoin.

Draper lasă să se înțeleagă că beneficiul pentru retaileri este evident. El a spus că femeile "controlează aproximativ 80% din cheltuielile din retail" și că retailerii pot economisi mult din comisioanele plătite companiilor de carduri de credit, alegând Bitcoin. (Sursa EN)

Capacitatea rețelei Bitcoin Lightning Network trece de 3900 BTC marcând un nou ATH

Fără a fi afectată de actuala piață descendentă, arhitectura care stă la baza Bitcoin (BTC) continuă să se autodepășească - securizând, descentralizând și accelerând și mai mult rețeaua impenetrabilă peer-to-peer (P2P). Același lucru este valabil și pentru rețeaua Bitcoin Lightning Network (LN).

Capacitatea rețelei Bitcoin Lightning Network a atins un maxim istoric de 3915,776 BTC, după cum reiese din datele furnizate de Bitcoin Visuals, demonstrând angajamentul față de cauza îmbunătățirii vitezei tranzacțiilor BTC și a reducerii comisioanelor pe protocolul de layer-2.

Bitcoin LN a fost implementat pentru prima dată în mainnet-ul Bitcoin, în 2018, pentru a rezolva problemele infame de scalabilitate ale Bitcoin și, de atunci, a reușit să mențină o traiectorie ascendentă în ceea ce privește extinderea capacității sale.

Cu toate acestea, ascensiunea a cunoscut o întrerupere temporară pe 18 aprilie, când capacitatea LN a scăzut cu 7,7% - de la 3687,051 la 3402,273 BTC în doar o săptămână. Arătând rezistența rețelei, scăderea a fost însoțită de o revenire rapidă la 3718,351 BTC până la 2 mai.În plus, datele statistice de la 1ml arată că toate celelalte aspecte ale rețelei Bitcoin Lightning Network continuă să crească în paralel cu campania de adoptare a Bitcoin la nivel global. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.