Știri crypto & Bitcoin - Traderii crypto din Coreea de Sud se orientează către altcoins cu „capitalizare de piață mai mică” - Un club de noapte din Miami acceptă plățile cu Bitcoin – 29-06-2021

Cele patru cele mai mari exchange-uri crypto din Coreea de Sud – Bithumb, Korbit, Upbit și Coinone – semnalează o scădere a entuziasmului pentru Bitcoin ...

Știri crypto & Bitcoin - Traderii crypto din Coreea de Sud se orientează către altcoins cu „capitalizare de piață mai mică” - Un club de noapte din Miami acceptă plățile cu Bitcoin – 29-06-2021

Traderii crypto din Coreea de Sud se orientează către altcoins cu „capitalizare de piață mai mică”

Cele patru cele mai mari exchange-uri crypto din Coreea de Sud – Bithumb, Korbit, Upbit și Coinone – semnalează o scădere a entuziasmului pentru Bitcoin (BTC).

Între timp, altcoins reprezintă acum cel mai mare volum de tranzacționare în 24h, conform datelor furnizate de multipli agregatori de piețe.

În afară de XRP, care este adesea popular printre traderii crypto din Asia, altcoins cu capitalizare de piață mai mică au preluat inițiativa în termeni de volum de tranzacționare, la cele patru mari exchange-uri.

Date furnizate de compania de cercetare Messari arată Ravencoin (RVN), Near Protocol (NEAR) și New Kind of Network (NKN) ca fiind cele trei crypto de top, ca volum de tranzacționare în exchange-ul Upbit.

După cum a mai fost raportat, NKN a avut o creștere de 1 400% între 8 martie și 6 aprilie.

Datele CoinMarketCap arată că XRP ca fiind altcoin-ul numărul unu ca tranzacționare în cele patru exchange-uri crypto din Coreea de Sud. Într-adevăr, cifrele din top 10 volume de tranzacționare din cele patru exchange-uri sunt dominate de tokeni cu capitalizare de piață mai mică, precum MileVerse (MVC) și Chiliz (CHZ).

Între timp, volumul pentru tranzacțiile BTC a scăzut cu 30-40% în cele patru exchange-uri. (Sursa EN)

Un club de noapte din Miami acceptă plățile cu Bitcoin

Un club de noapte din Miami dorește să revină după o închidere de peste un an, datorată COVID-19, prin acceptarea Bitcoin (BTC) și a altor criptomonede, ca mijloc de plată.

Clubul de lux, E11even, din Miami a anunțat că va începe în curând să accepte plata cu criptomonede pentru rezervarea meselor, pentru băuturi, pentru produse și alte servicii. Conform anunțului oficial, lista criptomonedelor acceptate va include Bitcoin Cash (BCH), XRP și Dogecoin (DOGE).

Pentru a furniza noua metodă de plată, E11 a încheiat chiar și un parteneriat cu o companie importantă de procesare a criptomonedelor, dar nu a specificat numele procesatorului de plăți.

„În contextul creșterii extraordinare și a relevanței criptomonedelor, cuplate cu faptul că primarul Francis Suarez este la conducerea boom-ului tehnologic în Miami, am considerat că are sens să introducem criptomonedele ca opțiune de plată, pentru oaspeții noștri.” Creatorul și CEO-ul E11even, Dennis DeGori a declarat că, „E11even își dorește întotdeauna să fie cu un pas înainte, iar noi considerăm că criptomonedele vor exista pentru mult timp.”

Conform Miami Herald, plățile crypto fac parte din redeschiderea post-pandemie a clubului, din 23 aprilie, după ce acesta a fost închis în martie 2020, din cauza pandemiei de COVID-19.

Această mutare vine ca un pas firesc pentru E11even, întrucât un număr important ai clienților săi au devenit din ce în ce mai implicați în industria crypto.

„Observăm un trend în creștere în ceea ce privește clienții care își doresc să-și utilizeze criptomonedele ca metodă de plată. Considerăm că, cluburile de noapte care permit Bitcoin ca metodă de plată vor deveni în curând etalonul în industrie și suntem încântați să fim deschizătorii de drum.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.