Știri crypto & Bitcoin - Traderii și analiștii oferă reacții mixte la anunțul referitor la BTC din El Salvador - Două cincimi dintre milenialii australieni cred că investițiile crypto sunt mai bune decât cele imobiliare – 15-09-2021

În timp ce a fost prezentat ca fiind "unul dintre cele mai mari anunțuri din istoria Bitcoin", piața pare să fie nedumerită de faptul că președintele în exercițiu al El Salvadorului va ...

Știri crypto & Bitcoin - Traderii și analiștii oferă reacții mixte la anunțul referitor la BTC din El Salvador - Două cincimi dintre milenialii australieni cred că investițiile crypto sunt mai bune decât cele imobiliare – 15-09-2021

Traderii și analiștii oferă reacții mixte la anunțul referitor la BTC din El Salvador

În timp ce a fost prezentat ca fiind "unul dintre cele mai mari anunțuri din istoria Bitcoin", piața pare să fie nedumerită de faptul că președintele în exercițiu al El Salvadorului va prezenta o lege care să recunoască Bitcoin ca mijloc legal de plată.

În cadrul unei prezentări la Bitcoin 2021 de către Jack Mallers, CEO al Zap - dezvoltatorii unei aplicații de portofel Lightning Network de profil scăzut anterior, numită Strike - Mallers a arătat un scurt videoclip al președintelui salvadorian Nayib Bukele, în care liderul celei de-a 104-a economii globale a anunțat legislația istorică. Strike are în prezent un rating de 3,2 din 5 stele în magazinul Google Play.

"Săptămâna viitoare, voi trimite Congresului un proiect de lege care face din Bitcoin bani legali", a declarat Bukele în videoclip.

Bukele, care a fost caracterizat ca fiind un om puternic și un autocrat, și-a consolidat puterea luna trecută prin concedierea a cinci judecători, precum și a procurorului general al țării. Un thread de discuție recent pe Reddit de la un salvadorian autoproclamat a încadrat mișcarea ca fiind una care va fi populară atât pentru partidul super-majoritar al lui Bukele, cât și pentru populația generală.

Mișcarea a fost așteptată de mult timp în cercurile Bitcoin, unii speculând că statele-națiune vor ajunge să accepte, să tranzacționeze și să dețină cel mai mare activ digital din lume ca parte a rezervelor de trezorerie. (Sursa EN)

Două cincimi dintre milenialii australieni cred că investițiile crypto sunt mai bune decât cele imobiliare

Cercetările au arătat că unul din cinci australieni crede că criptomonedele sunt cheia pentru a deveni proprietar de locuință, pe măsură ce încrederea în economiile tradiționale scade.

Sondajul, realizat de exchange-ul crypto, Kraken, a constatat că un număr tot mai mare de tineri australieni sunt descurajați de opțiunile tradiționale de investiții. Aproape un sfert dintre cei intervievați și-au exprimat îngrijorarea că valoarea banilor din economiile tradiționale în numerar este în scădere.

În cadrul cercetării, partenerul YouGov a interogat online 1.027 de australieni în vârstă de 18 ani și peste, în perioada 3 mai - 5 mai. Datele au fost ponderate în funcție de vârstă, sex și regiune pentru a reflecta cele mai recente estimări ale populației de la Biroul de Statistică din Australia.

Studiul a constatat că 22% dintre australienii chestionați consideră că investiția în criptomonede este o modalitate mai ușoară de a economisi pentru un depozit ipotecar decât stocarea de fiat într-un cont bancar sau alte metode tradiționale de economisire.

Aproape 40% dintre mileniali - respondenți născuți între începutul anilor 1980 și mijlocul sau sfârșitul anilor 1990 - au declarat că activele crypto reprezintă o alternativă solidă la achiziționarea unei proprietăți de investiții. Mai mult, 31% dintre participanții din Generația X - australienii născuți între mijlocul anilor 1960 și începutul anilor 1980 - consideră, de asemenea, că activele crypto sunt investiții mai bune decât cele imobiliare, în timp ce doar 24% dintre respondenții din Generația Z - cei născuți între sfârșitul anilor 1990 și 2010 - au împărtășit acest sentiment.

Aproape jumătate dintre baby-boomerii intervievați - cei născuți între mijlocul anilor 1940 și mijlocul anilor 1960 - nu au investit în crypto, invocând preocupări legate de volatilitate.

Unul din cinci participanți la sondaj fie deține în prezent, fie a deținut anterior active crypto, în timp ce 14% au declarat că dețin în prezent un portofoliu crypto activ. Aproape 85% dintre respondenții care dețin deja active crypto plănuiesc să cumpere mai mult. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum