Știri crypto & Bitcoin - Tyler Winklevoss a declarat pentru CNBC că banii cash sunt inutili - Coreea de Sud amână noul regim fiscal pentru criptomonede, pentru anul 2022 – 11-02-2021

Tyler Winklevoss ar fi relatat pentru CNBC, că banii cash sunt inutili. În viziunea sa, este doar o chestiune de timp, pentru ca investitorii să lase în urmă dolarul și ...

Știri crypto & Bitcoin - Tyler Winklevoss a declarat pentru CNBC că banii cash sunt inutili - Coreea de Sud amână noul regim fiscal pentru criptomonede, pentru anul 2022 – 11-02-2021

Tyler Winklevoss a declarat pentru CNBC că banii cash sunt inutili

Tyler Winklevoss ar fi relatat pentru CNBC, că banii cash sunt inutili. În viziunea sa, este doar o chestiune de timp, pentru ca investitorii să lase în urmă dolarul și alte monede fiat, pentru BTC:

„La un moment dat, va fi greu să privim la acei parametri și sa nu spunem că Bitcoin este un depozit de valoare, incredibil.”

Fratele său geamăn, Cameron Winklevoss a spus de asemenea că Bitcoin (BTC) „trebuie să fie doar mai bun decât aurul" pentru a-i vedea valoarea crescând la niveluri incredibile.

Gemenii, care conduc exchange-ul crypto Gemini, consideră că BTC va ajunge la un moment dat să atingă prețul de 500 000$, reflectând o estimare recentă din partea lui Catherine Wood, CEO-ul ARK Investment Management.

Susținătorii crypto consideră că recentul elan al Bitcoin este diferit de celelalte cicluri de piață, datorită afluxului de investitori instituționali, în spațiul crypto. Saltul în maturizarea Bitcoin sugerează de asemenea că, moneda digitală își croiește un loc permanent în cadrul sistemului financiar.

La fel cum a sugerat Tyler Winklevoss, curba adoptării Bitcoin este accelerată, pe fondul temerilor unei devalorizări a monedelor naționale, precum dolarul SUA. Aceste temeri legate de devalorizare se află în centrul unei preconizări făcute în luna iunie, de către Goldman Sachs, care a solicitat prețuri mai mari pentru aur.

Spre deosebire de Bitcoin, prețul aurului a stagnat în ultimele luni, cu un preț de tranzacționare cu 14% mai mic. (Sursa EN)

Coreea de Sud amână noul regim fiscal pentru criptomonede, pentru anul 2022

Guvernul sud-coreean a amânat în mod oficial regimul fiscal, pentru câștigurile obținute din criptomonede, pentru anul 2022.

Conform Yonhap, Comitetul de Planificare și Finanțare al Adunării Naționale din Coreea de Sud a adoptat modificări pentru actualele legi fiscale, prin care, un nou regim fiscal pentru criptomonede va intra în vigoare, în anul 2022.

Această decizie va oferi companiilor crypto autohtone, mai mult timp, pentru a se adapta la noile legi fiscale. Noile modificări adoptate, stipulează faptul că, investitorii din Coreea de Sud plătesc o cotă de impozitare de 20%, pentru câștigurile obținute din tranzacții cu criptomonede, ce depășesc 2.5 milioane won, (2 260$) pe an. Autoritățile coreene au analizat pentru prima dată cota de impozitare, în luna iulie, 2020.

Amânarea unui nou impozit crypto în Coreea de Sud vine ca răspuns la eforturile susținătorilor autohtoni, de criptomonede. În luna octombrie, Korea Blockchain Association a solicitat guvernului să amâne implementarea noului său cadru de impozitare, până în 2023. Asociația nu a specificat în mod explicit că este împotriva cotei de impozitare de 20%, dar a afirmat că firmele crypto autohtone au nevoie de o perioadă de timp rezonabilă, pentru a se pregăti în acest sens. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.