Știri crypto & Bitcoin - Un nou sondaj arată regiunile de top în care lucrătorii iau salarii în crypto - Faceți hodl, nu tranzacționați, spune un robot de tranzacționare Bitcoin – 22-07-2022

Știri crypto & Bitcoin - Un nou sondaj arată regiunile de top în care lucrătorii iau salarii în crypto - Faceți hodl, nu tranzacționați, spune un robot de tranzacționare Bitcoin – 22-07-2022

Un nou sondaj arată regiunile de top în care lucrătorii iau salarii în crypto

În afară de sportivii și politicienii de profil înalt care își iau salariile în crypto, un studiu arată că numărul oamenilor obișnuiți care își iau o parte din salariu în crypto a crescut la nivel global.

Urmărind tendințele care au avut loc în 2021, firma globală de recrutare, Deel, a publicat un raport care a remarcat o creștere de 10% de la o lună la alta a persoanelor care doresc să fie plătite în crypto, începând cu noiembrie 2020.

Datele, extrase din peste 100.000 de contracte, din peste 150 de țări, arată că America Latină (LATAM) și Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) sunt în topul regiunilor care au angajați care își iau o parte din salariu în crypto.

Raportul arată că, dintre angajații care și-au luat cel puțin o parte din salariu în crypto, 52% sunt din regiunea LATAM, 34% din EMEA, 7% din America de Nord și 7% din Asia-Pacific.

În plus, studiul arată că Bitcoin (BTC) este în continuare criptomoneda preferată, 63% din salariile din crypto fiind făcute cu această monedă. Cu toate acestea, în timp ce BTC rămâne dominant, altcoins câștigă încet și ele teren. Ether (ETH) și USD Coin (USDC) sunt la egalitate pe locul al doilea, cu 7% din salariile crypto, fiecare. Urmează Solana (SOL) și Dash (DASH), fiecare cu 2%.

Între timp, pe măsură ce tot mai mulți oameni încep să ia salarii crypto, unii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la volatilitatea piețelor crypto, care afectează valoarea. (Sursa EN)

Faceți hodl, nu tranzacționați, spune un robot de tranzacționare Bitcoin

"Hodling" este cu adevărat calea de urmat, atunci când vine vorba de acumularea de Bitcoin (BTC). Cel puțin, aceasta este concluzia la care a ajuns un robot de tranzacționare cu inteligență artificială (AI) codificat de un dezvoltator de software portughez.

Bitcoiner-ul Tiago Vasconcelos este omul din spatele acestui experiment de tranzacționare. Vasconcelos a construit un robot de tranzacționare AI care să-l ajute să acumuleze mai mult Bitcoin și să-și testeze abilitățile de codificare. În mod aproape de neconceput, în loc să tranzacționeze, robotul a ajuns rapid la concluzia că cea mai bună modalitate de a tranzacționa Bitcoin este de a cumpăra și de a-l păstra.

Vasconcelos este fondatorul principal al Aceita Bitcoin, o organizație portugheză care promovează adoptarea, educația și schimbul de informații despre Bitcoin. Pasionat de Bitcoin, el se implică și în proiecte secundare legate de acesta.

Acesta a declarat: "A fost un experiment AI de învățare prin consolidare, în care m-am dus și am luat o mulțime de date istorice de la BTC/USDT".

Vasconcelos apoi "l-a antrenat, sau i-a spus [robotului] regulile, poți să cumperi, să vinzi sau să nu faci nimic."

Pentru fiecare tranzacție profitabilă, robotul ar fi recompensat cu un punct. Robotul pierde un punct ca "pedeapsă" pentru tranzacțiile pierdute. În cele din urmă, robotului i se acordă o recompensă pentru suma totală de Bitcoin cu care termină:

"Scopul este ca robotul să obțină cel mai mare punctaj posibil, iar exercițiul constă în faptul că el face mii/milioane de încercări pe acel set de date, făcându-și o traiectorie "mentală" a momentului în care este cel mai bine să cumpere, cel mai bine să vândă, etc.".

Frumusețea inteligenței artificiale constă în faptul că robotul începe să observe "tipare" și ceea ce Vasconcelos descrie ca fiind "mișcări" pe care robotul le face pentru a-și maximiza scorul de tranzacționare.

"În cele din urmă, robotul ajunge la concluzia că cea mai bună mișcare este să cumperi cât mai curând posibil și să nu vinzi niciodată!" (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.