Știri crypto & Bitcoin - Un sondaj asupra unor milionari arată că 73% dintre ei dețin, sau doresc să investească în crypto - Crește numărul de adrese noi Bitcoin – 10-02-2021

Un sondaj realizat pe mai mult de 700 de persoane fizice cu venit net ridicat, a descoperit că, aproape trei sferturi dintre respondenții milionari, fie ...

Știri crypto & Bitcoin - Un sondaj asupra unor milionari arată că 73% dintre ei dețin, sau doresc să investească în crypto - Crește numărul de adrese noi Bitcoin – 10-02-2021

Un sondaj asupra unor milionari arată că 73% dintre ei dețin, sau doresc să investească în crypto

Un sondaj realizat pe mai mult de 700 de persoane fizice cu venit net ridicat, a descoperit că, aproape trei sferturi dintre respondenții milionari, fie dețin deja criptomonede, sau intenționează să investească în acestea, înainte de sfârșitul anului 2022.

Realizat de organizația de consultanță financiară, DeVere Group, sondajul a arătat că 73% dintre respondenți sunt atrași de criptomonede, ceea ce reprezintă o creștere, față 69% în 2019.

Participanții au fost persoane fizice cu venituri de peste 1 milion de lire sterline. Aceștia au fost selectați dintr-o mare varietate de regiuni, inclusiv din SUA, Marea Britanie, Asia, Africa, Orientul Mijlociu, Australia și America de Sud.

CEO-ul și fondatorul DeVere Group, Nigel Green a subliniat în cadrul sondajului, că Bitcoin a fost din nou cel mai performant activ anul acesta, cu o creștere anuală de 125%. Acesta a adăugat că:

„Precum arată și sondajul, această performanță impresionantă atrage atenția investitorilor bogați, ce înțeleg din ce în ce mai mult faptul că, monedele digitale reprezintă viitorul banilor și nu vor să fie lăsați în urmă.”

Green a afirmat că respondenții ce au pus ochii pe Bitcoin includ unele dintre cele mai mari bănci de pe Wall Street și au atribuit dorința de adoptare a monedei, unor companii mari, precum PayPal și Square:

„Fără îndoială că mulți dintre acești respondenți au observat că, factorul major în creșterea prețului este interesul crescut, exprimat de către investitorii instituționali, care valorifică veniturile mari pe care le oferă această clasă de active digitale.” (Sursa EN)

Crește numărul de adrese noi Bitcoin

Conform datelor furnizate de către Glassnode, din ce în ce mai mulți oameni din toată lumea au început să utilizeze cea mai importantă criptomonedă, Bitcoin.

Glassnode, un important furnizor de date de analiză a criptomonedelor, a înregistrat o creștere majoră în numărul adreselor Bitcoin.

Conform Glassnode, numărul de adrese BTC înregistrate, pe oră, a ajuns la aproape 25 000, pentru prima oară din ianuarie 2018. Recordul pentru cele mai multe adrese BTC înregistrate în 24 de ore, a fost pe 21 decembrie 2017, cu mai bine de 600 000 de adrese create.

Creșterea numărului de noi adrese BTC arată faptul că, oameni din toată lumea se îndreaptă din ce în ce mai des spre Bitcoin, pe fondul unui bull run crypto, major. Prețul Bitcoin a crescut cu aproape 400% anul acesta, de la 4 000$ în ianuarie 2020, la peste 18 000$, pe 18 noiembrie.

Creșterea prețului a sporit și nivelul de îngrijorare, de a nu rata ceva important, ducând adoptarea crypto la cel mai mare ritm de creștere din ultimii trei ani. Nivelul actual de adopție este aparent încă scăzut, totuși. Conform lui Changpeng Zhao, CEO-ul celui mai mare exchange de criptomonede din lume, Binance, rata actuală de adopție a crypto este undeva la 0.1%, ceea ce înseamnă că, doar o persoană din 1 000 deține crypto. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.