Știri crypto & Bitcoin - Utilizatorii Binance Card au acum acces la XRP, SHIB și AVAX - Pe fondul capitulării de către crypto miners Hut 8 a menținut în iulie strategia de BTC HODL

Știri crypto & Bitcoin - Utilizatorii Binance Card au acum acces la XRP, SHIB și AVAX - Pe fondul capitulării de către crypto miners Hut 8 a menținut în iulie strategia de BTC HODL

Utilizatorii Binance Card au acum acces la XRP, SHIB și AVAX

Binance a anunțat că Binance Card-ul său acceptă acum trei noi monede alternative. Utilizatorii cardului pot accesa acum deținerile lor de Ripple (XRP), Shiba Inu (SHIB) și Avalanche (AVAX).

Cardul Binance le permite deținătorilor săi să "convertească și să cheltuiască criptomonede în peste 60 de milioane de magazine online și fizice". Cu toate acestea, cardul este disponibil doar pentru cetățenii europeni și, potrivit site-ului, pentru refugiații ucraineni. Înainte de escaladarea conflictului din Ucraina, Binance a avut intenția de a-și extinde cardul în Ucraina până în cursul acestui an.

Odată cu ultima adăugare, cardul suportă acum 14 criptomonede, inclusiv Cardano (ADA), Avalanche (AVAX), BNB, Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD), Polkadot (DOT), Ether (ETH), S. S. Lazio Fan Token (LAZIO), FC Porto Fan Token (PORTO), Santos FC Fan Token (SANTOS), SHIB, Swipe (SXP), Tether (USDT) și Ripple (XRP).

Noile adăugiri la criptomonedele acceptate nu modifică preferințele actuale de plată pentru cei care folosesc deja Binance Card.

Această noutate vine la o zi după ce Binance a anunțat parteneriatul cu Mastercard pentru a aduce carduri preplătite în Argentina. Cei doi furnizori de servicii financiare vor face echipă în efortul de a extinde posibilitățile de plată pentru utilizatorii Binance din țară.

Clienții argentinieni vor putea folosi BTC și BNB, printre alte criptomonede, pentru achiziții și retrageri oriunde este acceptat Mastercard.

La începutul acestui an, Wirex a adăugat AVAX la lista deja mare de monede oferite pe cardul său crypto. Platforma le oferă utilizatorilor posibilitatea de a plăti în 61 de monede diferite, atât fiat, cât și criptomonede. (Sursa EN)

Pe fondul capitulării de către crypto miners Hut 8 a menținut în iulie strategia de BTC HODL

Bitcoin miner-ul canadian, Hut 8 Mining Corp. și-a mărit rezervele masive de BTC în luna iulie, în timp ce firma și-a menținut "strategia HODL" pe termen lung în fața volatilității pieței.

Compania cu sediul în Alberta a generat 330 de Bitcoin în iulie, la o rată medie de producție de 10,61 BTC pe zi, ceea ce a dus rezervele sale totale la 7.736 BTC. Rata sa de producție lunară a fost echivalentă cu 113,01 BTC pe exahash, a dezvăluit compania.

Hut 8, care se tranzacționează la bursele Nasdaq și Toronto, este unul dintre cei mai mari deținători publici de Bitcoin, potrivit datelor din industrie.

Ca parte a strategiei HODL în curs de desfășurare, Hut 8 a depus în custodie toate monedele Bitcoin pe care le minează singură, contrazicând tendința tot mai mare a industriei de a vinde porțiuni din rezervele sale în timpul pieței bear. După cum a fost relatat, crypto miner-ul texan, Core Scientific, a vândut 7.202 BTC în luna iunie la un preț mediu de 23.000 de dolari pentru a plăti serverele și a achita datoriile. Compania a recuperat 1.221 BTC în luna următoare, după ce și-a mărit producția de minare cu 10%.Între timp, compania de minare, Argo Blockchain, și-a redus participațiile cu 887 BTC în iulie pentru a încheia un acord de împrumut cu Galaxy Digital și pentru a-și finanța operațiunile comerciale. Separat, Riot Blockchain și-a redus deținerile de Bitcoin pentru a treia lună consecutivă în iunie, pentru a strânge capital pentru operațiunile sale. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.