Știri crypto & Bitcoin - Veteranii Crypto întind o mână de ajutor începătorilor de pe piața bear - Bancherii centrali strigă Bitcoin pe plaja Bitcoin din El Salvador

Știri crypto & Bitcoin - Veteranii Crypto întind o mână de ajutor începătorilor de pe piața bear - Bancherii centrali strigă Bitcoin pe plaja Bitcoin din El Salvador

Veteranii Crypto întind o mână de ajutor începătorilor de pe piața bear

Pe măsură ce bears preiau controlul și piețele încetinesc, utilizatorul Twitter DeFi Edge i-a întrebat pe veteranii crypto, care au experimentat piața bear din 2018, ce sfaturi le-ar da traderilor care se confruntă cu aceasta pentru prima dată.

Într-un răspuns la discuție, Guy Swann a plasat cumpărarea de Bitcoin (BTC) în fruntea listei de sfaturi pentru începătorii de pe piața bear. În plus, Swann le-a mai spus comercianților să își păstreze propriile chei, să ignore prețul pieței și să facă stack în mod regulat.

În afară de o simplă tendință de scădere a prețurilor crypto, o piață bear crypto este caracterizată de mai mulți alți factori, inclusiv lipsa de încredere a investitorilor în piață, o perioadă susținută de scădere a prețurilor, maxime mai mici atunci când vin vești bune și minime mai mici atunci când există vești proaste. În aceste circumstanțe, Erik Vorhees i-a sfătuit pe comercianți să "nu facă nimic".

Potrivit lui Vorhees, comercianții normali nu trebuie să facă nimic, deoarece "semințele lor sunt plantate" și "grâul va crește la primăvară". Pe de altă parte, Voorhees a precizat că firmele de criptomonede trebuie să reducă cheltuielile și să se asigure că au "24 de luni de pistă".

Nic Carter a intervenit și el și a împărtășit sfaturile sale cu comercianții de crypto. Potrivit lui Carter, comunitatea crypto trebuie să își pună energia în construirea de lucruri pe care oamenii le doresc. De asemenea, acesta a avertizat împotriva presupunerii că totul va reveni și a spus că "unele lucruri mor permanent". (Sursa EN)

Bancherii centrali strigă Bitcoin pe plaja Bitcoin din El Salvador

Aventura din El Salvador continuă. Într-o înregistrare video de necrezut, 44 de bancheri centrali și delegați financiari de pe piețele emergente din întreaga lume strigă "Bitcoin!" în timp ce pozează pentru o fotografie în El Zonte, El Salvador.

Se pare că în a treia zi a conferinței privind incluziunea financiară din El Salvador, bancherii centrali s-au încălzit cu inovația lui Satoshi Nakamoto, bucurându-se de o excursie pe plaja Bitcoin (BTC).

El Zonte sau "Bitcoin Beach" este casa Bitcoin din El Salvador, o destinație emblematică pentru entuziaștii Bitcoin. Aceasta a dat naștere mișcării care a dus la proclamarea de către El Salvador a Bitcoin ca mijloc legal de plată în 2021. Nicolas Burtey, co-fondatorul Galoy Money (compania care a creat portofelul Bitcoin Beach), a declarat că bancherii au vizitat El Zonte pentru a învăța de la echipa Bitcoin Beach.

Într-un semn către adoptarea Bitcoin în întreaga lume, Burtey a împărtășit:

"Mai mulți bancheri centrali au spus că ar trebui să mă întâlnesc cu echipa lor în țara lor". Bancherii centrali din țări precum Paraguay, Ghana și Egipt au venit în oraș pentru a cheltui Satoshis și a interacționa cu localnicii, inclusiv cu unele celebrități. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.