Știri crypto & Bitcoin - Wall Street încă nu este convins că Bitcoin va ajunge la 100K dolari în acest an - Sondaj JPMorgan - Binance apelează la un fost executiv al băncii centrale pentru a promova conformitatea în CSI și Rusia – 17-04-2022

Știri crypto & Bitcoin - Wall Street încă nu este convins că Bitcoin va ajunge la 100K dolari în acest an - Sondaj JPMorgan - Binance apelează la un fost executiv al băncii centrale pentru a promova conformitatea în CSI și Rusia – 17-04-2022

Wall Street încă nu este convins că Bitcoin va ajunge la 100K dolari în acest an - Sondaj JPMorgan

Una dintre cele mai mari bănci de investiții din lume și-a pregătit previziunile privind prețul Bitcoin (BTC) pentru 2022.

Într-un sondaj recent, JPMorgan Chase și-a întrebat clienții: "Unde vedeți Bitcoin tranzacționându-se la sfârșitul anului 2022?". Doar 5% au spus că văd moneda digitală ajungând la 100.000 de dolari, iar 9% au văzut-o depășind maximele istorice anterioare, ajungând la peste 80.000 de dolari.

Banca este cunoscută pentru portofoliul său de clienți bogați. În timp ce unii BTC bulls ar putea saluta vestea că 14% dintre clienții JPMorgan se așteaptă la o creștere de cel puțin două ori mai mare, nu este vorba de focurile de artificii cu care este obișnuită piața crypto.

În ansamblu, totuși, sondajul este în general pozitiv. Cei mai mulți clienți (55%) văd BTC tranzacționându-se la 60.000 de dolari sau mai mult la sfârșitul anului, doar un sfert dintre ei așteptându-se ca prețurile să scadă de la minimele recente de 40.000 de dolari.

"Nu sunt surprins de pesimismul Bitcoin", a declarat Nikolaos Panigirtzoglou, autorul notei de cercetare, care lucrează ca director general pentru Londra la JPMorgan. Acesta a continuat:

"Indicatorul nostru de poziție Bitcoin, bazat pe contractele futures Bitcoin pare exagerat. Valoarea justă a monedei este cuprinsă între 35.000 și 73.000 de dolari, în funcție de ceea ce presupun investitorii cu privire la raportul de volatilitate față de aur".

Grupul, care gestionează active de peste 2.600 de miliarde de dolari, este din ce în ce mai implicat în spațiul crypto, în special de la lansarea propriei sale monede JPM Coin în 2019. Parte a celor patru mari bănci de investiții americane, aceasta își educă clienții și investitorii cu privire la avantajele și dezavantajele Bitcoin, din iulie 2021. (Sursa EN)

Binance apelează la un fost executiv al băncii centrale pentru a promova conformitatea în CSI și Rusia

Binance, cel mai mare exchange crypto din lume, depune mai multe eforturi pentru a spori conformitatea în Comunitatea Statelor Independente (CSI), Rusia și Ucraina.

Binance intenționează să își extindă operațiunile în regiune și să stimuleze conformitatea și educația în materie de criptomonede la nivel local, a declarat Gleb Kostarev, director la divizia Binance din Europa de Est. Compania se așteaptă, în plus, să se concentreze pe dezvoltarea Binance Smart Chain și pe comunitatea locală, a precizat acesta.

Ca parte a efortului, Binance a anunțat mai multe angajări la nivel local, inclusiv Olga Goncharova, noul director de relații guvernamentale al Binance în Rusia și CSI.

Goncharova a lucrat anterior la Banca Rusiei, ca director al departamentului de procesare a rapoartelor băncii. Aceasta a fost responsabilă de procesarea situațiilor financiare ale companiilor aflate sub supravegherea băncii centrale, conducând, de asemenea, mai multe proiecte ale Băncii Rusiei legate de fintech și transformarea digitală.

"Binance pune un mare accent pe reglementare și conformitate în jurisdicțiile de operare. Comunitatea unică a Binance, tehnologia de ultimă generație și abordarea inovatoare a muncii oferă Binance mari oportunități de dezvoltare în continuare", a declarat Goncharova.

Vladimir Smerkis, co-fondator al platformei de criptomonede Tokenbox, s-a alăturat, de asemenea, Binance, în calitate de director al Binance Rusia. Printre alte noi angajări regionale se numără fostul director executiv al BNP Paribas Kirill Khomyakov, care va acționa ca director general al Binance Ucraina."Cu o experiență dovedită, noii directori vor avea cu siguranță un impact pozitiv asupra prezenței în creștere a Binance în Rusia, Ucraina și Europa de Est", a declarat Kostarev. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.