Știri crypto & Bitcoin - Warren Buffet al Indiei spune că mahmureala de după Bitcoin va fi mai rea decât petrecerea - CEO-ul Twitter a donat 1 BTC pentru dezvoltarea Bitcoin non-profit - Square investește încă 170 milioane $ în Bitcoin – 30-04-2021

Investitorul miliardar, cunoscut ca Warren Buffet al Indiei, Rakesh Jhunjhunwala și-a exprimat susținerea pentru interdicția iminentă ...

Știri crypto & Bitcoin - Warren Buffet al Indiei spune că mahmureala de după Bitcoin va fi mai rea decât petrecerea - CEO-ul Twitter a donat 1 BTC pentru dezvoltarea Bitcoin non-profit - Square investește încă 170 milioane $ în Bitcoin – 30-04-2021

Warren Buffet al Indiei spune că mahmureala de după Bitcoin va fi mai rea decât petrecerea în sine

Investitorul miliardar, cunoscut ca Warren Buffet al Indiei, Rakesh Jhunjhunwala și-a exprimat susținerea pentru interdicția iminentă pe care India o va aplica pentru criptomonede, avertizând că mahmureala de după mania Bitcoin (BTC) va fi mai rea decât petrecerea în sine.

Jhunjhunwala a vorbit pentru segmentul Street Signs Asia al CNBC, afirmând că petrecerea Bitcoin este una la care preferă să nu participe:

„Consider că aceasta este speculație la cel mai înalt nivel. Nu vreau să particip la toate petrecerile din oraș. Cred că mahmureala este cu mult mai rea.”

Durerea de cap din această mahmureală s-a resimțit până într-un anumit punct, atunci când aproximativ 400 miliarde $ au dispărut din capitalizarea de piață a criptomonedelor, la nivel global. Bitcoin a pierdut aproximativ 20% din valoarea sa într-un interval de câteva ore, în timp ce mare parte a pieței de altcoins a suferit pierderi de aproximativ 30%.

Jhunjhunwala este nerăbdător în ceea ce privește interdicția ce va fi aplicată asupra criptomonedelor și consideră că țara ar trebui să se concentreze pe crearea propriei CBDC, rupia digitală.

„Cred că legislatorii ar trebui să intervină și să interzică Bitcoin și ar trebui să-și concentreze atenția pe rupia digitală.” (Sursa EN)

CEO-ul Twitter a donat 1 BTC pentru dezvoltarea Bitcoin de către o organizație non-profit

Jack Dorsey, CEO-ul Twitter a donat 1 Bitcoin (BTC) către Brink, un grup non-profit axat pe dezvoltarea cadrului tehnologic al Bitcoin.

„Suntem onorați să fi primit o donație de 1 BTC pentru eforturile noastre de dezvoltare, din partea nimănui altcuiva decât @Jack!,”. La momentul publicării articolului, Bitcoin valorează 46 824$.

Rapoartele recente ale acestei luni au indicat că nou înființata organizație a primit statutul de 503(c)(3) non-profit, din partea Fiscului, oprind astfel impozitarea federală pentru Brink.

Entitatea intenționează să ajute dezvoltatorii Bitcoin, așa cum este menționat pe site-ul Brink:

„Brink există pentru a consolida protocolul și rețeaua Bitcoin, prin cercetare și dezvoltare fundamentale și pentru a susține comunitatea dezvoltatorilor Bitcoin, prin finanțare, educație și consiliere.” (Sursa EN)

Square investește încă 170 milioane $ în Bitcoin

Compania de servicii financiare, Square a anunțat că a achiziționat mai mult Bitcoin (BTC).

Square „a achiziționat aproximativ 3 318 bitcoins la un preț de achiziție cumulat de 170 milioane $,” a menționat compania în cadrul unei declarații publice, adăugând că:

„Combinat cu achiziția anterioară efectuată de Square, în valoare de 50 milioane $, aceasta reprezintă aproximativ cinci procente din totalul de bani cash ai Square, de echivalente ale banilor cash și de titluri de valoare tranzacționabile, de la 31 decembrie 2020.”

„În linie cu țelurile companiei, Square consideră că, criptomonedele sunt un instrument de capacitare financiară, care furnizează o modalitate prin care persoanele fizice să poată participa la un sistem monetar global și prin care să-și asigure propriul viitor financiar,” a menționat Square în declarație. „Investiția este parte din angajamentul Square pentru bitcoin, iar compania intenționează să evalueze investiția sa agregată în bitcoin în raport cu celelalte investiții, pe o bază continuă.”(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.