Știri crypto & Bitcoin - WEF 2022 - Bitcoin ar trebui privit din perspectiva inovării, conform primarului din Miami - WEF 2022 - Încrederea și claritatea lipsesc în discuțiile despre emisiile de carbon și crypto

Știri crypto & Bitcoin - WEF 2022 - Bitcoin ar trebui privit din perspectiva inovării, conform primarului din Miami - WEF 2022 - Încrederea și claritatea lipsesc în discuțiile despre emisiile de carbon și crypto

WEF 2022 - Bitcoin ar trebui privit din perspectiva inovării, conform primarului din Miami

Primarul orașului Miami, Francis Suarez, consideră că Bitcoin (BTC) ar trebui privit din perspectiva inovării și nu doar ca un activ de investiții.

Comentariile lui Suarez au fost făcute în timpul discuției pe tema "Viitorul crypto", în cea de-a treia zi a Forumului Economic Mondial (WEF) 2022, aflat în desfășurare la Davos. Acesta a spus:

"Trăim într-o lume în care investitorii privesc lucrurile doar din perspectiva randamentului, dar Bitcoin ar trebui să fie privit din perspectiva inovației și a tehnologiei."

Când a fost întrebat despre opiniile sale cu privire la dezbaterea privind volatilitatea de pe piața crypto, Suarez a spus că fenomenul face parte din ecosistemul crypto și a fost comun în rândul tehnologiilor în evoluție și în curs de dezvoltare.

Acesta a reamintit oamenilor că, deși dezbaterea privind volatilitatea pare să fie predominantă doar în timpul unei piețe bear, aceasta joacă un rol esențial și atunci când piața este în creștere.

De asemenea, acesta a susținut că prețul Bitcoin va deveni stabil în timp, atunci când va trece de la a fi o clasă de active la o formă de "monedă". Acesta a explicat:

"Voi vorbi din perspectiva Bitcoin, deoarece este criptomoneda originală. În prezent, se comportă ca o clasă de active, dar, în timp, ar urma să treacă la statutul de "monedă". Odată ce aspectul său de monedă va ocupa un loc central, cred că și prețul se va stabiliza."

Când a fost întrebat despre motivul care stă la baza susținerii sale pentru BTC, Suarez a spus:

"În cine putem avea încredere astăzi? În politicieni? Bancherii sau factorii de decizie politică? Aici se remarcă modele precum Bitcoin, chiar dacă a fost inventat de un om, a fost conceput să urmeze un set de coduri care nu pot fi modificate." (Sursa EN)

WEF 2022 - Încrederea și claritatea lipsesc în discuțiile despre emisiile de carbon și crypto

Nevoia unui concept clar și echilibrat al problemei a fost o temă constantă la discuția panelului de discuții privind amprenta de carbon a crypto, din cadrul Forumului Economic Mondial 2022. A existat un acord general asupra faptului că a existat o judecată pripită asupra mecanismelor de consens ale minării și educației crypto, iar elaborarea atentă a politicilor poate contracara acest lucru.

"Tribalismul crypto" pe rețelele de socializare este un impediment în calea minării crypto ecologice, a declarat președintele FTX.US, Brett Harrison, comparând situația cu politica. "O minoritate vocală întunecă majoritatea", a spus acesta, în timp ce în fundal există un efort unificat. Acesta a adăugat: "Profesioniștii trebuie să spună povești reale".

Directorul general al DataKind, Lauren Woodman, a vorbit despre necesitatea de a "aduce pe toată lumea la masă". În unele locuri, operațiunile de minare crypto sunt adesea văzute ca fiind perturbatoare pentru sistemele energetice de care depind, a spus ea, dar un client de energie de ancorare permite construcția de infrastructură în alte locuri.

"Alegerea unui singur câștigător" din varietatea de mecanisme de consens "înfrânge scopul blockchain", care este interoperabilitatea multichain și multi-active, a declarat Denelle Dixon, CEO al Stellar Development Foundation. Nu ar trebui să existe o judecată de valoare asupra consumatorilor de energie, ci mai degrabă eficiența energetică ar trebui să fie o valoare pentru toți în mod egal.

Anthony Scaramucci, managing partner al Skybridge Capital, a pus semnul egal între descentralizare și lipsa de fragilitate și a subliniat că minarea crypto se află în stadii incipiente de dezvoltare, "atât de timpurii încât nu se poate alege un câștigător".

Harrison a adus în discuție latura practică a întrebării. "Toți cei de pe această platformă pot fi de acord cu privire la necesitatea reglementării, cred", a spus Harrison, adăugând că o reglementare responsabilă nu înseamnă interzicerea tehnologiei, ci rezolvarea problemelor.

Educația trebuie să însoțească reglementarea, potrivit lui Robert Wardrop, profesor de practică de management în domeniul finanțelor la Universitatea Cambridge și director al Centrului Cambridge pentru Finanțe Alternative. Acesta a spus:"A avea încredere în tehnologie înseamnă a avea încredere în guvernanța acesteia". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.