Știri crypto & blockchain - 1inch Network își mărește sursele de lichidități prin extinderea la Polygon - Microsoft închide în mod discret Azure Blockchain în septembrie – 20-08-2021

1inch Network, unul dintre cei mai importanți agregatori de schimburi descentralizate, s-a extins oficial la Polygon

Știri crypto & blockchain - 1inch Network își mărește sursele de lichidități prin extinderea la Polygon - Microsoft închide în mod discret Azure Blockchain în septembrie – 20-08-2021

1inch Network își mărește sursele de lichidități prin extinderea la Polygon

1inch Network, unul dintre cei mai importanți agregatori de schimburi descentralizate, s-a extins oficial la Polygon - o mișcare care deschide surse suplimentare de lichiditate pe Curve, SushiSwap, QuickSwap, Aave V2 și Cometh.

1inch a anunțat că fondurile de lichiditate de schimb vor fi adăugate imediat, urmând ca mai multe protocoale să fie introduse treptat, în timp. Polygon a fost descris de 1inch ca fiind un protocol de infrastructură "vital" pentru a asigura o scalare eficientă a Ethereum, pe măsură ce rețeaua dezvoltatorilor trece la proof-of-stake.

Sergej Kunz, co-fondator al rețelei 1inch, a declarat că solicitările utilizatorilor pentru Polygon swapping au fost "masive"după ce 1inch a integrat Binance Smart Chain:

"După ce rețeaua 1inch Network s-a extins la Binance Smart Chain, a existat o cerere masivă din partea comunității de a face Polygon disponibil și pentru swap prin 1inch. În prezent, protocolul de agregare 1inch este deja implementat pe Polygon, în timp ce protocolul de lichiditate 1inch și protocolul de guvernanță 1inch sunt așteptate să se extindă și pe Polygon în următoarele câteva săptămâni."

În ceea ce privește capitalizarea de piață, Polygon este al 28-lea cel mai mare protocol de criptomonede, cu o valoare totală a rețelei de 6,9 miliarde $, potrivit CoinGecko.

Kunz a creditat integrarea Binance Smart Chain cu extinderea cu succes a protocolului. Utilizatorii 1inch pot acum să treacă cu ușurință între Binance Smart Chain și Ethereum în căutarea unei viteze mai mari și a unor comisioane de tranzacționare mai mici. (Sursa EN)

Microsoft închide în mod discret Azure Blockchain în septembrie

Microsoft își oprește serviciul Azure Blockchain Service pentru companii, pe 10 septembrie și nu va accepta noi implementări începând de acum, fără a oferi o explicație oficială.

Printre marii clienți corporativi care utilizează Azure Blockchain se numără J.P. Morgan, GE Aviation, Singapore Airlines, Starbucks și Xbox, potrivit site-ului său.

Anunțul a fost făcut într-o postare discretă pe site-ul de documentare al Microsoft, informându-i pe toți clienții actuali să migreze către servicii alternative. ConsenSys Quorum Blockchain Service a fost singura sugestie, iar fondatorul și CEO-ul ConsenSys, Joseph Lubin, a salutat refugiații Azure:

"Extinderea relației noastre cu Microsoft ajută organizațiile să profite de ConsenSys Quorum și de asistența pentru clienți Quorum pentru a oferi utilizatorilor un serviciu blockchain gestionat la nivel de întreprindere, care poate fi configurat și implementat fără efort."

Azure Blockchain de la Microsoft are șase ani și a fost dezvoltat dintr-un serviciu de tip sandbox în 2015 pe Ethereum, în parteneriat cu ConsenSys, înainte de a fi oferit ca o avanpremieră Blockchain-as-a-Service, sau BaaS, complet gestionată, la sfârșitul anului 2019. Obiectivul inițial al Microsoft pentru Azure a fost de a crea o piață blockchain certificată care să ofere clienților "posibilitatea de a descoperi tehnologii blockchain și servicii cu valoare adăugată".

În ciuda faptului că a declarat că nu vor fi acceptate noi implementări pe acest serviciu, Microsoft încă nu a eliminat pagina Azure, care oferă noilor utilizatori posibilitatea de a se înscrie gratuit.

Microsoft a transmis mesaje contradictorii în legătură cu poziția sa față de criptomonede și blockchain, președintele Brad Smith afirmând la începutul acestui an că multinaționala nu era nici pe departe interesată să se implice în Bitcoin. Cu toate acestea, la sfârșitul lunii martie, compania a publicat un sondaj online în care întreba clienții cât de probabil ar fi să folosească Bitcoin pentru achiziții în Xbox Games Store. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.