Știri crypto & blockchain - Bitcoin, prima "clasă de active cu adevărat nouă" din ultimii 150 de ani - Ric Edelman - Hive Blockchain Technologies din Canada a fost aprobată pentru listarea pe Nasdaq – 11-11-2021

Ric Edelman, fondator al companiei de consultanță financiară Edelman Financial Engines, a descris Bitcoin (BTC) și activele crypto ca fiind o "clasă de active complet nouă și diferită"

Știri crypto & blockchain - Bitcoin, prima "clasă de active cu adevărat nouă" din ultimii 150 de ani - Ric Edelman - Hive Blockchain Technologies din Canada a fost aprobată pentru listarea pe Nasdaq – 11-11-2021

Bitcoin, prima "clasă de active cu adevărat nouă" din ultimii 150 de ani - Ric Edelman

Ric Edelman, fondator al companiei de consultanță financiară Edelman Financial Engines, a descris Bitcoin (BTC) și activele crypto ca fiind o "clasă de active complet nouă și diferită", care nu are nimic în comun cu principalele active de bază, cum ar fi acțiunile, obligațiunile, proprietățile imobiliare, petrolul sau materiile prime, pentru a menționa doar câteva.

Vorbind pentru Yahoo Finance, consilierul financiar a numit Bitcoin și crypto "prima clasă de active cu adevărat nouă în aproximativ 150 de ani". Potrivit lui Edelman, de la piața aurului nu a mai existat o clasă de active inovatoare precum criptomonedele.

Ca parte a discuției, Edelman a dezvăluit că ajută la educarea consilierilor financiari cu privire la necesitatea de a fi mai deschiși la crypto ca diversificator viabil al portofoliului.

Într-adevăr, după cum a fost raportat anterior, un sondaj recent realizat de Opinium, un grup de cercetare corporatistă, a arătat că peste 90% dintre cei 200 de consilieri financiari independenți intervievați din Regatul Unit erau împotriva investițiilor în crypto pentru clienții lor.

Deși nu a reacționat în mod specific la sondajul Opinium, Edelman a caracterizat reticența consilierilor financiari independenți (IFA) ca fiind cauzată de prejudecăți, declarând:

"Cei mai mulți profesioniști din domeniul financiar sunt în afaceri de mult timp [...] Dar cu cât ai mai multă experiență, cu cât ai mai mult talent, cu atât este mai dificil să te descurci cu Bitcoin". (Sursa EN)

Hive Blockchain Technologies din Canada a fost aprobată pentru listarea pe Nasdaq

În timp ce SEC continuă să încetinească listarea unui ETF Bitcoin, comercianții de pe exchange-urile tradiționale dornici să se expună la crypto vor avea în curând o altă cale de ieșire.

Într-un anunț, compania canadiană Hive Blockchain Technologies a dezvăluit că a primit aprobarea de a lista acțiuni pe bursa Nasdaq. Hive se tranzacționează în prezent pe TSX Venture Exchange sub tickerul HIVE.V și se concentrează atât pe minarea de Bitcoin, cât și pe Ethereum.

Conform site-ului web al Hive, compania se concentrează în special pe energia verde - un subiect din ce în ce mai important pentru cei care critică consumul semnificativ de energie al criptomonedelor. În această lună, cunoscutul acumulator de Bitcoin, Michael Saylor a dezvăluit detaliile viitorului Bitcoin Mining Council, care, printre alte atribuții, va contribui la punerea în lumină a impactului ecologic al minării de criptomonede.

"HIVE deține centre de date de ultimă generație alimentate cu energie verde în Canada, Suedia și Islanda, care produc în mod continuu în cloud monedele digitale noi, precum Bitcoin și Ethereum", se arată în anunțul companiei Hive. "De la începutul anului 2021, HIVE a acumulat cea mai mare parte a producției de monede ETH și BTC, pe care le păstrăm în depozite sigure." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.