Știri crypto & blockchain - Block.one asigură finanțarea pentru o platformă de exchange crypto bazată pe EOS - Guvernul din Kazahstan va crea o foaie de parcurs pentru dezvoltarea pieței crypto – 26-10-2021

Guvernul din Kazahstan elaborează o foaie de parcurs pentru a stimula dezvoltarea industriei crypto și a tehnologiei blockchain în această țară.

Știri crypto & blockchain - Block.one asigură finanțarea pentru o platformă de exchange crypto bazată pe EOS - Guvernul din Kazahstan va crea o foaie de parcurs pentru dezvoltarea pieței crypto – 26-10-2021

Block.one asigură finanțarea pentru o platformă de exchange crypto bazată pe EOS

Firma de software Blockchain Block.one a anunțat că intenționează să lanseze o filială de exchange crypto.

Potrivit unui comunicat, platforma - denumită "Bullish Global" - va funcționa pe blockchain-ul EOS.

Ca parte a anunțului, dezvoltatorul EOSIO a dezvăluit că a strâns capital în valoare de 10 miliarde $ pentru exchange-ul crypto. Această sumă include o finanțare de 300 de milioane $ din partea unor investitori precum Peter Thiel și Mike Novogratz, precum și a managerilor de fonduri speculative Alan Howard și Louis Bacon.

Restul sumei de capital ar fi provenit din dețineri crypto ale Block.one, inclusiv 164.000 de Bitcoin (BTC) - în valoare de aproximativ 9 miliarde $  și 20 de milioane de EOS. Dezvoltatorul EOSIO ar fi venit, de asemenea, cu o altă injecție de 100 de milioane $ în numerar pentru Bullish Global.

În ianuarie, a fost raportat că deținerile de Bitcoin ale Block.one se ridicau la aproximativ 140.000 BTC. Comentând cu privire la exchange-ul crypto planificat, directorul executiv al Block.one, Brendan Blumer, a declarat: "Nu am mai avut niciodată un exchange crypto:

"Exchange-ul Bullish va folosi tehnologia blockchain și o nouă arhitectură de piață pentru a revoluționa peisajul de tranzacționare de înaltă performanță prin automatizarea transparentă a funcțiilor costisitoare ale terților și transformarea lor în instrumente de gestionare a portofoliului, generatoare de randament pentru a oferi instituțiilor și persoanelor fizice un acces mai bun și mai sigur la cele mai recente strategii de investiții în criptomonede." (Sursa EN)

Guvernul din Kazahstan va crea o foaie de parcurs pentru dezvoltarea pieței crypto

Guvernul din Kazahstan elaborează o foaie de parcurs pentru a stimula dezvoltarea industriei crypto și a tehnologiei blockchain în această țară.

Autoritățile de stat au analizat propuneri pentru a aborda dezvoltarea industriei crypto și pentru a reconsidera abordarea statului în ceea ce privește reglementarea operațiunilor crypto, potrivit unui anunț publicat pe site-ul prim-ministrului din Kazahstan.

Oficialii au propus ca exchange-urile crypto să funcționeze prin intermediul unui important centru financiar național, Centrul Financiar Internațional Astana. Guvernul a sugerat, de asemenea, stabilirea unor standarde, prin care exchange-urile crypto să poată interacționa cu băncile și clienții locali.

Noua inițiativă urmărește să ofere transparență și organizare pentru industria crypto locală. "Până în prezent, din întreaga varietate de companii care lucrează în industria crypto, [...] doar companiile miniere fac parte din piața din Kazahstan", se arată în anunț.

Republica Kazahstan devine din ce în ce mai serioasă în ceea ce privește industria crypto și activele digitale.  Banca centrală din Kazahstan a emis un raport oficial privind o posibilă monedă digitală a băncii centrale. Banca a precizat că moneda digitală nu este menită să înlocuiască nici banii lichizi, nici plățile fără numerar, ci ar fi mai degrabă o opțiune alternativă care ar permite dezvoltarea în continuare a sistemului național de plăți și ar reduce dependența de numerar. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.