Știri crypto & blockchain - Blockchain Australia apelează la stat pentru reglementări crypto - India va folosi blockchain-ul Ethereum pentru a verifica atestatele de studii – 02-12-2021

Blockchain Australia, o asociație importantă care reprezintă industria locală a criptomonedelor, a prezentat oficial guvernului federal recomandările sale privind reglementarea crypto.

Știri crypto & blockchain - Blockchain Australia apelează la stat pentru reglementări crypto - India va folosi blockchain-ul Ethereum pentru a verifica atestatele de studii – 02-12-2021

Blockchain Australia apelează la stat pentru reglementări crypto

Blockchain Australia, o asociație importantă care reprezintă industria locală a criptomonedelor, a prezentat oficial guvernului federal recomandările sale privind reglementarea crypto.

Asociația a depus un memoriu în fața Comitetului senatorial pentru Australia ca centru tehnologic și financiar, solicitând guvernului să ofere un "refugiu sigur" pentru furnizorii locali de servicii crypto.

Punând în evidență un set de recomandări de reglementare, Blockchain Australia a subliniat necesitatea unei abordări coordonate și graduale pentru a adopta un "cadru de reglementare adecvat scopului", asigurând inovația și concurența în țară și îmbunătățind în același timp rezultatele pentru consumatori.

Susținătorii crypto au subliniat că industria locală "nu își poate permite să aștepte ani de zile pentru claritate în materie de reglementare", iar consumatorii locali au nevoie de încredere pentru a avea acces la servicii crypto reglementate în țară, declarând:

"Guvernul și autoritățile de reglementare relevante ar trebui să ofere furnizorilor de active crypto un adăpost sigur până în momentul în care vor introduce orientări sau legislație. Orice legislație ar trebui să conțină o perioadă de tranziție adecvată și să nu se aplice retroactiv."

Ca parte a recomandărilor, Blockchain Australia a recomandat înființarea unui grup de lucru de reglementare care să lucreze în toate industriile pentru a facilita o mai bună comunicare între industria crypto și autoritățile financiare. "Primul exercițiu pe care ar trebui să îl întreprindă grupul ar trebui să fie un exercițiu de cartografiere a tokenilor, examinând activitatea desfășurată în jurisdicțiile de peste hotare", a precizat asociația.

Organizația a subliniat cooperarea cu numeroase autorități australiene, inclusiv cu Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC), Autoritatea australiană de reglementare prudențială, Banca de Rezervă a Australiei, Comisia australiană pentru concurență și consumatori și Oficiul australian de impozitare. Blockchain Australia a cerut în mod special ASIC să actualizeze regulamentul local privind serviciile de custodie, cunoscut sub numele de RG133, pentru a preciza în mod explicit că furnizorii de custodie licențiați pot furniza servicii de custodie a activelor crypto. (Sursa EN)

India va folosi blockchain-ul Ethereum pentru a verifica atestatele de studii

Guvernul din Maharashtra a anunțat recent un parteneriat cu startup-ul indian blockchain, LegitDoc, pentru a pune în aplicare un sistem de acreditare bazat pe Ethereum pentru a furniza atestate de studii imuabile.

Pentru a contracara creșterea numărului de falsificări de documente, Maharashtra State Board of Skill Development (MSBSD) se opune narațiunii de interzicere crypto din India, de a utiliza blockchains publice bazate pe Ethereum. Într-o declarație exclusivă, directorul general al LegitDoc, Neil Martis, a subliniat că, în timp ce certificatele sunt verificate prin metode manuale tradiționale, MSBSD va începe să susțină doar metoda de verificare digitală pentru toate cererile de verificare manuală începând cu anul viitor.

Prezentând interesul altor autorități guvernamentale locale, Martis a adăugat:

"Avem un ordin de lucru activ din partea guvernului din Karnataka (Departamentul de tehnologie a informației și biotehnologie). Suntem în discuții cu guvernul din Telangana (departamentul de educație școlară) și cu departamentul de învățământ superior și tehnic din Maharashtra pentru a implementa LegitDoc pentru comunitatea lor de studenți."

Instituții de tradiție precum Institutul Național de Tehnologie (Surathkal) și Universitatea Ashoka sunt în discuții pentru a implementa o soluție similară pentru a contracara falsificarea continuă a documentelor, a declarat Martis.

Parteneriatul cu LegitDoc plasează India printre primii adoptatori în vederea implementării unui sistem de e-guvernare pentru educație, alături de Massachusetts Institute of Technology, Malta și Singapore.

Citând capacitatea blockchain de a limita frauda legată de falsificarea documentelor, Anil Jadhao, președintele MSBSD, a subliniat:

"În ultimii 10 ani, s-a înregistrat o creștere galopantă a falsificării documentelor emise de guvern, care au provocat pierderi financiare și de reputație uriașe pentru părțile interesate implicate." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.