Știri crypto & blockchain - Browserul Brave va integra portofelul dedicat Binance Smart Chain DeFi - Firma susținută de William Shatner face echipă cu Mattereum pentru urmărirea provenienței NFT – 01-10-2021

Browserul web Brave, centrat pe confidențialitate, va integra în curând un portofel dedicat Binance Smart Chain, sau BSC, conform unui anunț recent ...

Știri crypto & blockchain - Browserul Brave va integra portofelul dedicat Binance Smart Chain DeFi - Firma susținută de William Shatner face echipă cu Mattereum pentru urmărirea provenienței NFT – 01-10-2021

Browserul Brave va integra portofelul dedicat Binance Smart Chain DeFi

Browserul web Brave, centrat pe confidențialitate, va integra în curând un portofel dedicat Binance Smart Chain, sau BSC, conform unui anunț recent. Acest lucru permite utilizatorilor browser-ului să se deschidă către ecosistemul de produse financiare descentralizate, sau DeFi, al BSC.

Deși Brave poate fi deja configurat pentru a sări la BSC manual, se așteaptă ca adăugarea unui portofel pre-configurat să simplifice procesul, fără a necesita aplicații speciale, portofele sau modificări suplimentare.

Între timp, token-ul din centrul browser-ului Brave, Basic Attention Token (BAT), a fost compatibil cu BSC sub forma Wrapped BAT (WBAT). Wrapping este procesul prin care un ecosistem blockchain folosește tokeni speciali pentru a facilita compatibilitatea diferitelor active pe un alt ecosistem blockchain. Cel mai comun exemplu poate fi Wrapped Bitcoin (WBTC) pe Ethereum, unde Bitcoin folosește acești tokeni pentru a fi compatibil cu procesele din Ethereum, extinzându-i utilizarea.

"Speranța noastră este ca BAT și Brave să ducă criptomonedele în mainstream și să facă DeFi ușor de utilizat pentru piața de masă", a declarat CEO-ul și co-fondatorul Brave, Brendan Eich.

Se pare că Brave are peste 25 de milioane de utilizatori activi lunar și peste 7 milioane de utilizatori activi zilnic. Browserul a apărut ca o alternativă la browser-ele obișnuite, oferind o confidențialitate sporită, mai puțină urmărire și posibilitatea de a opta pentru reclamele alese de utilizator.

Coordonatorul ecosistemului BSC, Xiaoguang Zhang, a fost de acord cu Eich, că integrarea BSC în Brave va inspira și mai mult adoptarea DeFi și a crypto.

"Cu această integrare strategică între browser-ul Brave și Binance Smart Chain, vom introduce împreună un UX fără cusur pentru ca utilizatorii de crypto să acceseze DeFi și Dapps în BSC și în alte blockchains, ceea ce va inspira în mod dramatic adoptarea în masă și finanțarea incluzivă", a declarat Zhang. (Sursa EN)

Firma susținută de William Shatner face echipă cu Mattereum pentru urmărirea provenienței NFT

Grupul de autentificare a blockchain-ului, Third Millennia - fondat de William Shatner - a încheiat un parteneriat cu Mattereum, o platformă de tranzacționare a "digital twins" cu sediul la Londra, pentru a lansa o inițiativă axată pe proveniența tokenilor nefungibili.

"Digital twins" se referă la active NFT din lumea reală, sau rwaNFT - versiuni tokenizate ale bunurilor fizice.

Potrivit unei declarații de presă, inițiativa comună va cuprinde rwaNFT-uri bazate pe obiecte de colecție și recuzită ale personajului iconic al lui Shatner, căpitanul James T. Kirk din serialul SF de referință, Star Trek.

Catalogul de obiecte de colecție va include, de asemenea, obiecte de recuzită din Boston Legal, unde Shatner a interpretat personajul Denny Crane, precum și produse din filme precum Titanic și Logan's Run. Obiectele vor fi scoase la licitație pe piața OpenSea NFT.

Ca parte a inițiativei de colaborare, Ocuver  va certifica autenticitatea fiecărui digital twin. Folosind protocoale de smart contracts, Mattereum va înregistra, se pare, aceste dovezi certificate pe blockchain prin intermediul pașapoartelor de active.

Potrivit Mattereum, pașapoartele de active sunt un protocol de identificare digitală al unei terțe părți dezvoltat de companie pentru a autentifica identitatea pentru digital twins. Parteneriatul dintre Mattereum și Third Millennia va vedea extinderea protocolului către obiectele de colecție NFT. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum