Știri crypto & blockchain - Browserul Opera permite accesul direct la ecosistemul DApp bazat pe BNB Chain - Chainlink este pregătit să dezvolte o platformă imobiliară în America Latină

Știri crypto & blockchain - Browserul Opera permite accesul direct la ecosistemul DApp bazat pe BNB Chain - Chainlink este pregătit să dezvolte o platformă imobiliară în America Latină

Browserul Opera permite accesul direct la ecosistemul DApp bazat pe BNB Chain

Browserul favorabil crypto, Opera, a integrat BNB Chain, un ecosistem blockchain descentralizat, cunoscut anterior sub numele de Binance Smart Chain, pentru a permite aplicații descentralizate (DApps) bazate pe BNB Chain pe versiunile Android, iOS și desktop ale browser-ului său Crypto.

Integrarea va permite celor 350 de milioane de utilizatori ai Opera să achiziționeze token BNB (Build N Build) cu fiat și să îl trimită și să îl primească prin intermediul portofelului crypto încorporat al Opera, precum și să acceseze DApps pe ecosistemul BNB Chain. Lista include exchange-uri descentralizate (DEX) precum PancakeSwap, 1inch și BiSwap, precum și produse financiare descentralizate (DeFi) precum DRIP Venus, Tranchess, Treehouse, ApeSwap și AutoShark Finance.

Integrarea BNB Chain al Opera Crypto Browser urmează lansării în versiune beta a unui browser Web3 pentru dispozitive iOS, iPhone și iPad. Opera a început proiectul Crypto Browser la începutul acestui an, pentru a se concentra pe Web3 și a facilita navigarea între DApps, jocuri și platforme metaverse. De atunci, compania de browsere a extins suportul pentru nouă ecosisteme blockchain majore: Bitcoin, Solana, Solana, Polygon, StarkEx, Ronin, Celo, Nervos Network și acum BNB Chain. (Sursa EN)

Chainlink este pregătit să dezvolte o platformă imobiliară în America Latină

Tokenizarea piețelor imobiliare globale a fost un obiectiv ambițios al spațiului blockchain, iar finanțarea descentralizată (DeFi) ar putea oferi o soluție inedită pentru ca acest sector să accelereze ritmul.

Rețeaua descentralizată de oracole, Chainlink, este pregătită să dezvolte o platformă imobiliară tokenizată care deservește piața imobiliară din America Latină. LaProp va permite investitorilor să cumpere acțiuni tokenizate în diverse proprietăți din lumea reală, care vor produce un procent din veniturile obținute din plățile de închiriere.

LaProp va căuta să valorifice experiența operatorilor de noduri Chainlink Keepers în asigurarea unor investiții de miliarde de dolari pe piețele DeFi. Serviciul de automatizare descentralizat efectuează sarcini pentru smart contracts din BNB Chain și, în acest caz, va automatiza plățile sigure de închiriere pentru deținătorii de tokeni.

Platforma intenționează să ofere investitorilor de retail posibilitatea de a obține expunere la proprietăți imobiliare, care altfel ar fi inaccesibile din cauza unei sume mari de capital necesare în mod istoric pentru a intra pe piețele imobiliare.

Datorită capacității Chainlink de a gestiona funcții de smart contracts, chiriile plătite de chiriași vor fi distribuite automat către mai mulți deținători de tokeni pentru o anumită proprietate. Termenii și graficele de plată pot fi, de asemenea, editate pentru fiecare proprietate în parte.

Ideea tokenizării proprietății imobiliare nu este nouă, dar promisiunea unui serviciu testat pentru a gestiona plățile de închiriere și proprietatea imobiliară are potențialul de a atrage un interes reînnoit din partea investitorilor.

Visele privind proprietatea imobiliară alimentată de blockchain păreau șubrede în urmă cu aproape un an, deoarece o mână de proiecte imobiliare tokenizate care au pus bazele acestei realizări s-au lovit de turbulențe. Acest lucru a determinat experții din industrie să arunce îndoieli cu privire la viitoarea integrare a sectoarelor.În timp ce alte industrii au văzut cum au înflorit platformele și serviciile bazate pe blockchain, piața imobiliară tokenizată nu a cunoscut încă un boom, existând doar câteva de platforme operaționale care permit utilizatorilor să dobândească dreptul de proprietate asupra proprietății prin acțiuni tokenizate. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.