Știri crypto & blockchain - Bybit a numit un nou consilier general pentru a conduce conformitatea globală a criptomonedelor - Provocările de "coșmar ecologic" forțează ArtStation să renunțe la planurile NFT – 08-10-2021

Exchange-ul de instrumente derivate crypto, Bybit, a numit un nou consilier general care să conducă firma în ceea ce privește aspectele de conformitate la nivel global și ...

Știri crypto & blockchain - Bybit a numit un nou consilier general pentru a conduce conformitatea globală a criptomonedelor - Provocările de "coșmar ecologic" forțează ArtStation să renunțe la planurile NFT – 08-10-2021

Bybit a numit un nou consilier general pentru a conduce conformitatea globală a criptomonedelor

Exchange-ul de instrumente derivate crypto, Bybit, a numit un nou consilier general care să conducă firma în ceea ce privește aspectele de conformitate la nivel global și să supravegheze echipa sa juridică.

Daniel Lim se alătură Bybit la scurt timp după ce exchange-ul a fost forțat să își închidă operațiunile din Regatul Unit, în urma interdicției generale a FCA privind tranzacționarea cu amănuntul a instrumentelor derivate crypto.

Co-fondatorul și CEO-ul Bybit, Ben Zhou, a declarat că Lim a fost numit pentru a consolida "postura de conformitate" a firmei, în ceea ce el consideră a fi un peisaj de reglementare în schimbare rapidă.

"Suntem încântați să îi urăm bun venit lui Daniel, care aduce cu el o experiență și o previziune excepționale în industria noastră în plină expansiune", a declarat Zhou, adăugând: "Daniel va contribui la consolidarea posturii de conformitate a Bybit într-un mediu de reglementare în schimbare rapidă și va susține ambiția noastră de a construi încredere și de a oferi valoare clienților din întreaga lume."

Înainte de rolul său la Daiwa Capital, Lim a fost timp de 10 ani consilier juridic principal la firma bancară olandeză, ABN AMRO Bank N.V. Lim a lucrat, de asemenea, pentru banca multinațională britanică HSBC. (Sursa EN)

Provocările de "coșmar ecologic"forțează ArtStation să renunțe la planurile NFT

Importanta platformă online de portofolii de artă ArtStation a cedat la presiunea artiștilor și a utilizatorilor preocupați de protecția mediului, după ce a anunțat o serie de retrageri de tokeni nefungibili, sau NFT, de la mai mulți artiști notabili.

Platforma a anunțat că programul a prezentat lucrări ale unor artiști, inclusiv ale directorului artistic al Halo Infinite, Nicolas "Sparth"Bouvier, ale astronautului NASA pensionat Nicole Stott, ale directorului artistic al francizei Assassin's Creed, Raphael Lacoste, ale pictorului Craig Mullins și ale ilustratoarei de la Magic: The Gathering, Alena Aenami.

În urma unui bombardament furibund de critici, toate mențiunile despre anunț au fost retrase și înlocuite cu un scurt mesaj pe site-ul web în care se afirmă că "Având în vedere primirea critică pe rețelele de socializare cu privire la NFT-uri, este clar că acum nu este momentul potrivit pentru NFT-uri pe ArtStation". În ciuda eșecului, firma nu s-a ferit în totalitate de această tehnologie, făcând aluzie la potențiala sa utilizare viitoare:

"Ne pare foarte rău pentru toate emoțiile negative pe care acest lucru le-a provocat. În ciuda încercărilor noastre de a ne valida abordarea, am făcut în mod clar o greșeală și ne recunoaștem vina. A fost greșeala noastră. Considerăm că NFT-urile sunt o tehnologie transformatoare care poate aduce schimbări semnificative și pozitive pentru artiștii digitali".

Fondatorul și directorul general al Dapper Labs, Roham Gharegozlou, a declarat că decizia de a ceda a fost "lipsită de viziune",adăugând că, "pe de o parte, blocks vor fi oricum minate - pe de altă parte, criticile practic nu se aplică la blockchains proof-of-stake, cum ar fi Flow Blockchain [folosit de NBA Top Shot]". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum