Știri crypto & blockchain - Cele mai importante proiecte DeFi lansează o inițiativă de adoptare globală de 100 de milioane $ - Noul Blockchain Lab își propune să modernizeze industria creditelor ipotecare – 30-12-2021

Un consorțiu de protocoale financiare descentralizate (DeFi) de top a anunțat un proiect de colaborare de 100 de milioane $ pentru incluziune financiară, intitulat „DeFi for the People".

Știri crypto & blockchain - Cele mai importante proiecte DeFi lansează o inițiativă de adoptare globală de 100 de milioane $ - Noul Blockchain Lab își propune să modernizeze industria creditelor ipotecare – 30-12-2021

Cele mai importante proiecte DeFi lansează o inițiativă de adoptare globală de 100 de milioane $

Un consorțiu de protocoale financiare descentralizate (DeFi) de top a anunțat un proiect de colaborare de 100 de milioane $ pentru incluziune financiară, intitulat „DeFi for the People".

Aplicațiile DeFi implicate în proiect - Aave, SushiSwap, Curve, 0x și PoolTogether, printre altele - vor oferi împreună până la 100 de milioane $ în inițiative educaționale, granturi și stimulente, în efortul de a educa persoanele, la nivel global, cu privire la finanțele descentralizate.

Inițiativa - construită pe ecosistemul Celo - a identificat o lipsă de incluziune și accesibilitate pe piețele financiare tradiționale și, la rândul său, își propune să utilizeze natura descentralizată a crypto și blockchain pentru a oferi finanțare celor 6 miliarde de utilizatori de telefoane mobile din lume.

Celo este un ecosistem blockchain open-source format din persoane și organizații care lucrează împreună pentru a promova incluziunea financiară globală. Ramura sa responsabilă, Alliance for Prosperity, include 150 de parteneri, precum Deutsche Telekom, Coinbase și Andreessen Horowitz.

Platforma centrată pe mobil se mândrește în prezent cu peste 1 milion de adrese de portofele înregistrate în 113 țări. Integrările de produse cu PoolTogether, SushiSwa, Moola Market, Ubeswap și Valora sunt primele care vor fi lansate pe platformă, urmând ca în următoarele săptămâni și luni să fie lansate și alte integrări. De asemenea, se lansează pe platformă și schema de recompensare a premiilor de 500.000 $ a PoolTogether. (Sursa EN)

Noul Blockchain Lab își propune să modernizeze industria creditelor ipotecare

Furnizorul global de afaceri Zventus a anunțat o nouă inițiativă blockchain numită "Mortgage Blockchain Lab". Laboratorul este menit să reunească resursele mai multor experți în domeniul ipotecar, firme de tehnologie și instituții academice pentru a colabora în domeniul cercetării și dezvoltării blockchain axate pe sectorul ipotecar.

Firma cu sediul în California, a cărei ofertă de produse și servicii acoperă un spectru larg de afaceri, inclusiv consultanță în afaceri, strategie de resurse umane și asistență tehnică, va lucra cu partenerii săi în acest blockchain sandbox pentru a dezvolta și testa noi produse și servicii.

Primele rapoarte ale firmei sugerează că, costurile împrumuturilor pentru organizațiile financiare vor fi reduse cu peste 50% odată ce serviciile vor fi lansate.

Președintele Zventus, Angel Alban, crede în potențialul vast al blockchain pentru a sprijini dezvoltarea sectorului:

"Nu există niciun dubiu în ceea ce privește capacitatea blockchain de a perturba industria ipotecară. Capacitățile unui registru securizat și transparent, fără un intermediar central, iau avânt în Europa și Asia și câștigă o tracțiune semnificativă în America. Suntem încântați să ne aflăm în fruntea unei revoluții tehnologice care va transforma pentru totdeauna procesarea creditelor ipotecare."

De la înființarea sa în 2016, Zventus s-a extins în 180 de țări și a oferit servicii în 220 de limbi.

Laboratorul, care utilizează Ethereum (ETH) și Hyperledger împreună cu cunoștințele partenerilor săi tehnologici și academici, și-a prezentat ambițiile de a crea 1.000 de noi locuri de muncă în domeniul tehnologiei blockchain până în 2024. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.