Știri crypto & blockchain - Celsius avertizează comunitatea în legătură cu conturile false - Exchange-ul crypto BlockFi obține un credit de 250M $ de la FTX, pe fondul unei piețe bear

Știri crypto & blockchain - Celsius avertizează comunitatea în legătură cu conturile false - Exchange-ul crypto BlockFi obține un credit de 250M $ de la FTX, pe fondul unei piețe bear

Celsius avertizează comunitatea în legătură cu conturile false

După ce a început înghețarea retragerilor, platforma de împrumuturi crypto, Celsius Network, a avertizat comunitatea cu privire la o creștere a numărului de conturi false pe rețelele de socializare care pretind că sunt afiliate la companie.

Într-o postare pe blog, firma de creditare a îndemnat comunitatea să fie mai vigilentă, deoarece există o creștere a conturilor care "pretind în mod fals că sunt asociate cu Celsius". În aceeași postare, firma a anunțat că va pune în pauză unele dintre canalele sale de comunicare, și anume Twitter Spaces și sesiunile Ask-me-anything (AMA), pentru a se concentra asupra problemelor sale curente legate de lichidități și operațiuni.

În plus, firma a subliniat că lucrează și comunică cu autoritățile de reglementare cu privire la pauzele de retrageri, swap și transferuri și că încearcă să găsească o soluție. Cu toate acestea, firma nu a menționat nicio actualizare cu privire la momentul în care utilizatorii săi pot relua retragerile de fonduri.

Utilizatorul Twitter, TheTwitOnline, și-a exprimat speranța că directorul executiv al Celsius, Alex Mashinsky, ar putea observa modul în care comunitatea susține proiectul, în speranța că echipa sa va lucra pentru a oferi CEL o valoare și o utilitate suplimentare. (Sursa EN)

Exchange-ul crypto BlockFi obține un credit de 250M $ de la FTX, pe fondul unei piețe bear

BlockFi, un furnizor de servicii de exchange crypto și portofele digitale, a obținut un credit de 250 de milioane de dolari de la principala platformă de criptomonede, FTX.

BlockFi a semnat o foaie de termene cu exchange-ul crypto, FTX pentru a asigura o facilitate de credit revolving, de 250 de milioane de dolari. O facilitate de credit revolving este un tip de credit care vă permite să retrageți bani, să îi folosiți pentru a vă finanța afacerea, să îi rambursați și apoi să îi retrageți din nou atunci când aveți nevoie de ei.

Zac Prince, directorul general al BlockFi, a confirmat vestea într-un mesaj pe Twitter, susținând că noul flux de capital va susține bilanțul firmei și va consolida platforma. Prince a spus:

"Veniturile din facilitatea de credit sunt destinate să fie subordonate prin contract tuturor soldurilor clienților din toate tipurile de conturi (BIA, BPY și garanții de împrumut) și vor fi utilizate în funcție de necesități."

Creditul de 250 de milioane de dolari pentru BlockFi vine pe fondul turbulențelor de pe întreaga piață, care a făcut ca multe firme de criptomonede să își reducă forța de muncă și să facă schimbări cruciale în operațiunile lor pentru a rămâne pe linia de plutire. De asemenea, multe platforme crypto au fost nevoite să își închidă operațiunile și să întrerupă retragerile din cauza dominației bearish de pe piață.

Prince a lăudat eforturile echipei sale în timpul volatilității actuale de pe piața crypto și a declarat că noua linie de credit va fi pusă în slujba protejării fondurilor utilizatorilor din toate tipurile de conturi.BlockFi a fost amendată cu 100 de milioane de dolari în luna februarie a acestui an pentru conturile sale cu dobânzi de mare randament, care au fost considerate produse de securitate de către Comisia pentru valori mobiliare și burse din Statele Unite. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.