Știri crypto & blockchain - Chainlink aduce Keepers și VRF pe Avalanche blockchain - -Metaversul va da putere oamenilor- declară Qatar Airways

Știri crypto & blockchain - Chainlink aduce Keepers și VRF pe Avalanche blockchain - -Metaversul va da putere oamenilor- declară Qatar Airways

Chainlink aduce Keepers și VRF pe Avalanche blockchain

Platforma de oracole blockchain, Chainlink (LINK), a lansat două dintre serviciile sale, Chainlink Keepers și Chainlink Verifiable Random Function (VRF) și le-a integrat în Avalanche Primary Network, o subrețea specială în cadrul platformei Avalanche (AVAX).

În anunț, echipa Chainlink a subliniat că integrarea cu Avalanche a fost făcută pentru a sprijini dezvoltatorii din cadrul platformei. Chainlink Keepers le va permite dezvoltatorilor să automatizeze funcțiile pentru smart contracts într-o manieră descentralizată. Pe de altă parte, Chainlink VRF va oferi un generator de numere aleatorii (RNG) care poate fi utilizat în multe aplicații descentralizate (DApps).

Emin Gün Sirer, fondatorul și directorul executiv al Ava Labs, și-a exprimat convingerea că integrarea este o etapă importantă pentru cei care construiesc în Avalanche. Potrivit lui Sirer, aceasta va "simplifica atât experiența dezvoltatorului, cât și a utilizatorului". În afară de aceasta, directorul executiv al Avalanche a menționat că acest lucru va îmbunătăți, de asemenea, funcționalitățile și designul în cadrul DApps. El a declarat că:

"Comunitatea Avalanche este plină de constructori neobosiți, iar abilitatea lor de a construi și livra rapid aplicații la scară largă tocmai a devenit și mai ușoară."

Co-fondatorul Chainlink, Sergey Nazarov, și-a exprimat, de asemenea, sentimentele față de noua evoluție. El a explicat că integrarea va permite dezvoltatorilor să realizeze aplicații de smart contracts cu automatizare end-to-end și să aplice un RNG verificat la orice aplicație din cadrul platformei. (Sursa EN)

Metaversul va da putere oamenilor- declară Qatar Airways

Qatar Airways a anunțat că a lansat prima sa experiență în metaverse, QVerse. Această platformă de realitate virtuală permite celor interesați să viziteze și să navigheze virtual în zona de check-in Premium de la Aeroportul Internațional Hamad (HIA).

Potrivit declarațiilor companiei, QVerse este însă doar prima incursiune a companiei în metavers. Compania a declarat că intenționează să își extindă inițiativele privind mediul virtual și consideră că metaversul face parte din viitorul relațiilor umane:

"Noi credem că viitorul este virtual. Metaversul va împuternici ființele umane, le va extinde orizonturile și le va elimina limitele, punând la încercare cele mai elementare metode care erau cândva limitări".

Potrivit companiei, intrarea sa în metavers reflectă dorința pasagerilor săi de a avea "un conținut captivant, care să le dea putere de decizie înainte de a cumpăra un bilet și sunt adesea nerăbdători să descopere aeronava cu care vor zbura".

"De aceea, credem că QVerse va schimba modul în care pasagerii își fac alegerile de cumpărare", au declarat reprezentanții companiei.

De asemenea, compania a subliniat că intenționează să adauge mai multe funcționalități, locuri și interacțiuni la platforma sa din metaverse și își propune să facă experiența sociabilă și accesibilă prin intermediul platformei VR Oculus Quest.De asemenea, intenționează să includă achiziționarea de bilete pentru zboruri fizice și alegerea locurilor în aeronave reale prin intermediul Metaverse. Compania a precizat că în viitor ar putea avea loc acțiuni în gateway-uri metaverse precum Decentraland și The Sandbox. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.