Știri crypto & blockchain - Cinedigm integrează tehnologia blockchain Theta în canal de streaming anime - Gigantul IT indian Tech Mahindra va lansa un instrument stablecoin pentru bănci – 13-10-2021

Cinedigm, o importantă companie americană de distribuție de conținut, aplică tehnologia blockchain la unul dintre canalele sale de streaming.

Știri crypto & blockchain - Cinedigm integrează tehnologia blockchain Theta în canal de streaming anime - Gigantul IT indian Tech Mahindra va lansa un instrument stablecoin pentru bănci – 13-10-2021

Cinedigm integrează tehnologia blockchain Theta în canal de streaming anime

Cinedigm, o importantă companie americană de distribuție de conținut, aplică tehnologia blockchain la unul dintre canalele sale de streaming.

Compania a încheiat un parteneriat cu rețeaua de distribuție video descentralizată, Theta Labs, pentru a integra tehnologia de streaming peer-to-peer a Theta și recompensele în criptomonede în canalul său CONtv Anime, care difuzează o gamă largă de seriale și filme anime.

CONtv Anime va include microplăți în Theta Fuel (TFUEL), unul dintre cei doi tokeni nativi de pe blockchain-ul Theta. Tokenul va fi folosit ca recompensă pentru partajarea conținutului video prin utilizarea lățimii de bandă și a resurselor de calcul în exces, precum și pentru vizionarea conținutului canalului. Potrivit anunțului, fanii vor putea câștiga până la 15 $ în tokeni, pe lună, prin simpla vizionare de conținut pe browserul lor.

Prin încorporarea tehnologiei de streaming bazată pe blockchain a Theta, Cinedigm intenționează să stimuleze implicarea și monetizarea utilizatorilor, reducând în același timp costurile. Theta Labs a declarat că tehnologia sa de streaming poate reduce costurile de livrare video cu cel puțin 50%.

Vicepreședintele senior al Cinedigm pentru produse și tehnologie, Tony Huidor, a declarat că firma consideră parteneriatul cu Theta o oportunitate pe termen lung. Este un "diferențiator cheie în industrie și credem că va contribui la creșterea susținută a numărului de telespectatori și la implicarea în segmentul OTT premium", a spus Huidor.

Wes Levitt, șeful departamentului de strategie la Theta Labs, a declarat: "În această primă implementare, utilizatorii CONtv vor câștiga recompense de microplăți TFUEL pentru vizionarea conținutului și pentru că îl vor retransmite altor utilizatori CONtv. În cadrul viitoarelor integrări, recompensele ar putea fi folosite pentru a debloca alt conținut sau experiențe unice pentru deținătorii de tokeni." (Sursa EN)

Gigantul IT indian Tech Mahindra va lansa un instrument stablecoin pentru bănci

Compania multinațională indiană de tehnologie Tech Mahindra dezvoltă un nou serviciu stablecoin destinat băncilor și instituțiilor financiare.

Gigantul tehnologic a anunțat că a încheiat un acord cu dezvoltatorul olandez de aplicații blockchain, Quantoz, pentru a lansa un instrument de tip "stablecoin-as-a-service" pentru a reduce costurile de tranzacționare și timpii de procesare.

Noua colaborare vizează potențiali clienți din sectorul bancar și financiar, în condițiile în care Oficiul Controlorului Monedei din Statele Unite a permis în mod oficial băncilor americane cu statut federal să utilizeze blockchains publice și stablecoins pentru decontări, în ianuarie 2021.

Rajesh Dhuddu, lider în domeniul blockchain și al securității cibernetice la Tech Mahindra, a declarat: "Recentul anunț al OCC care promovează utilizarea stablecoins pentru decontarea tranzacțiilor financiare de către bănci va stimula cererea și va impulsiona inovația în domeniul plăților globale."

Ca parte a colaborării strategice, Tech Mahindra va ajuta clienții să integreze platforma de procesare a tranzacțiilor Nexus, a Quantoz, în infrastructura lor tradițională. Platforma suportă atât monedele fiat, cât și criptomonedele, oferind mai multe funcții, inclusiv remitențe, plăți, loialitate și gestionarea trezoreriei. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.