Știri crypto & blockchain - Comisia Camerei revizuiește riscurile și reglementările privind criptomonedele în cadrul unei audieri - CEO-ul Twitter Jack Dorsey continuă să spună "nu" la Ethereum – 18-11-2021

Comisia pentru servicii financiare a Camerei Reprezentanților din SUA a organizat o audiere pentru legislatori și un grup de martori pentru a discuta despre reglementarea criptomonedelor în Statele Unite.

Știri crypto & blockchain - Comisia Camerei revizuiește riscurile și reglementările privind criptomonedele în cadrul unei audieri - CEO-ul Twitter Jack Dorsey continuă să spună "nu" la Ethereum – 18-11-2021

Comisia Camerei revizuiește riscurile și reglementările privind criptomonedele în cadrul unei audieri

Comisia pentru servicii financiare a Camerei Reprezentanților din SUA a organizat o audiere pentru legislatori și un grup de martori pentru a discuta despre reglementarea criptomonedelor în Statele Unite.

Subcomisia pentru supraveghere și investigații a invitat martori experți să depună mărturie în fața Congresului cu privire la riscurile și oportunitățile tehnologiei blockchain.

Reprezentantul Brad Sherman (D-MN), membru de rang înalt al Comisiei pentru servicii financiare din Camera Reprezentanților, nu a fost încântat de ideea de a investi în criptomonede pentru a economisi pentru pensie:

"Criptomonedele sunt foarte volatile, așa că, dacă o persoană câștigă un milion de dolari și se pensionează la 45 de ani, iar nouă pierd 100.000 de dolari... Coinbase face bani, iar un milionar merge la televizor și spune cât de minunat este, iar alte nouă persoane nu se pensionează cu demnitate, ci devin eligibile pentru Medicaid."

De asemenea, a glumit că loteria din California ar fi un "pariu"mai bun decât blockchain:

"Criptomonedele sunt ceva pe care poți paria, dar dacă oamenii vor să aibă spiritul animalic de a-și asuma riscuri, aș prefera să investească în piețele de acțiuni pentru a sprijini construirea de companii americane sau în loteria din California pentru a sprijini școlile din statul meu."

Dar reprezentantul Tom Emmer (R-MN), un alt membru senior al comisiei, a fost mai îngrijorat de faptul că interferența reglementărilor îi împiedică pe americani să beneficieze pe deplin de antreprenoriatul crypto:

"În ultimii ani, am avut norocul să mă întâlnesc cu mulți mari inovatori în domeniul crypto și blockchain. Un refren comun în timpul discuțiilor noastre este faptul că își doresc atât de mult să își dezvolte ideile crypto și blockchain chiar aici, în Statele Unite. Dar nu o fac din cauza incertitudinii continue în ceea ce privește reglementarea crypto." (Sursa EN)

CEO-ul Twitter Jack Dorsey continuă să spună "nu" la Ethereum

Directorul general al Twitter, Jack Dorsey, a respins din nou ideea de a cumpăra Ether (ETH), în ciuda activităților platformei de socializare cu tokeni nefungibili (NFT) bazați pe Ethereum.

Platforma de socializare a anunțat o donație prin intermediul Rarible, o importantă platformă NFT care utilizează rețeaua blockchain Ethereum pentru emiterea de tokeni digitali de colecție.

Dar, în ciuda faptului că Twitter a lansat 140 de NFT pe Ethereum Dorsey se pare că rămâne fidel exclusiv Bitcoin.

În urma știrii NFT, utilizatorul Twitter Packanimal a sugerat că era "doar o chestiune de timp până când" Dorsey va investi în Ether, la care CEO-ul a răspuns simplu "Nu".

Comunitatea crypto a reacționat ulterior la poziția lui Dorsey cu două litere despre Ether, Adam Cochran de la Cinneamhaim Ventures criticându-l pe CEO-ul Twitter pentru că "este încă un maxi BTC" în timp ce Twitter "tipărește NFT-uri bazate pe Ethereum pe Rarible".

Dorsey, care este, de asemenea, co-fondator și CEO al firmei de plăți digitale Square, și-a exprimat anterior loialitatea doar față de Bitcoin, declarând într-un tweet din 2019: "Am doar Bitcoin". La conferința Bitcoin 2021 de la începutul lunii iunie, el a spus: "Bitcoin schimbă absolut totul. [...] Nu cred că există ceva mai favorabil pentru oamenii din întreaga lume". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.