Știri crypto & blockchain - Coreea de Sud va lua măsuri împotriva exchange-urilor crypto neînregistrate - Cel mai recent caz de utilizare a criptomonedelor: Producția de muzică? – 30-11-2021

Guvernul sud-coreean a anunțat că exchange-urile crypto vor fi pedepsite dacă nu se vor înregistra în mod voluntar la autoritățile țării până la 24 septembrie.

Știri crypto & blockchain - Coreea de Sud va lua măsuri împotriva exchange-urilor crypto neînregistrate - Cel mai recent caz de utilizare a criptomonedelor: Producția de muzică? – 30-11-2021

Coreea de Sud va lua măsuri împotriva exchange-urilor crypto neînregistrate

Guvernul sud-coreean a anunțat că exchange-urile crypto vor fi pedepsite dacă nu se vor înregistra în mod voluntar la autoritățile țării până la 24 septembrie.

Se pare că acest nou set de reglementări va afecta atât exchange-urile cu sediul în Coreea de Sud, cât și exchange-urile străine care operează pe piețele coreene. Potrivit comunicatului, aceasta include orice exchange în care este utilizata limba coreeană, marketingul este orientat către coreeni sau plățile pot fi efectuate folosind won-ul coreean.

În conformitate cu Legea privind informațiile financiare specifice, pedeapsa pentru exchange-urile care continuă să funcționeze fără înregistrare este de până la cinci ani de închisoare sau o amendă de până la 50 de milioane de woni - aproximativ 43 500 USD. Sursele sugerează că există planuri de a bloca în viitor și site-urile web aparținând exchange-urilor neînregistrate.

Utilizatorii coreeni ar trebui să verifice pe 25 septembrie dacă exchange-ul pe care îl folosesc este înregistrat pentru a evita orice sancțiuni aferente. Începând cu această dată, vânzările efectuate prin intermediul unor astfel de schimburi vor fi ilegale în interiorul țării.

Acest anunț este cel mai recent dintr-o serie de reglementări privind criptomonedele din întreaga lume. La începutul acestei săptămâni, Uniunea Europeană a anunțat că intenționează să ia măsuri drastice împotriva trimiterii și primirii de criptomonede în speranța de a limita spălarea de bani. (Sursa EN)

Cel mai recent caz de utilizare a criptomonedelor: Producția de muzică?

O colaborare recentă între influencerii sociali Estefannie și Look Mum No Computer, pseudonimul muzicianului Sam Battle, a avut ca rezultat un dispozitiv care creează sunete (sau muzică, poate, pentru unii?) în funcție de volatilitatea prețului diferitelor piețe de criptomonede.

Battle a construit un mecanism care să genereze fluctuații de tensiune derivate din modificările prețului crypto, iar Estefannie a programat un Raspberry Pi pentru a produce o secvență de sunete relevante din aceste date.

În videoclipul său explicativ privind construirea "mașinii muzicale cu sintetizator analogic", Estefannie a opinat că "Acesta ar fi un instrument excelent pentru a ști când să vinzi și când să cumperi". Rezultatul final al duo-ului a fost prezentat într-un videoclip YouTube de o oră, deși diagramele de monede folosite pentru această performanță specifică rămân un mister pentru fani.

În iunie, a fost raportat că serviciul de streaming muzical Tidal, susținut de Jay-Z, ar putea avea în vedere suportul pentru inovații blockchain, cum ar fi NFT și smart contracts. Producătorul muzical a declarat la acea vreme că smart contracts prezintă un interes deosebit, deoarece ar putea permite artiștilor să scrie contracte reziduale care să spună, de exemplu, că "la orice vânzare care se întâmplă, vreau să primesc 10% sau 30%. Sau poți să scrii asta: 50% la prima, 40% la următoarea". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.