Știri crypto & blockchain - Crypto.com lansează un fond de investiții de 200 milioane de dolari pentru startup-uri de criptomonede - Participația de 297 milioane de dolari a Square în Tidal ar putea debloca caracteristicile DLT – 11-10-2021

Crypto.com a lansat o ramură de risc și a pus deoparte 200 de milioane $ pentru a investi în startup-uri promițătoare de criptomonede, în timp ce ...

Știri crypto & blockchain - Crypto.com lansează un fond de investiții de 200 milioane de dolari pentru startup-uri de criptomonede - Participația de 297 milioane de dolari a Square în Tidal ar putea debloca caracteristicile DLT – 11-10-2021

Crypto.com lansează un fond de investiții de 200 milioane de dolari pentru startup-uri de criptomonede

Crypto.com a lansat o ramură de risc și a pus deoparte 200 de milioane $ pentru a investi în startup-uri promițătoare de criptomonede, în timp ce încearcă să își extindă parteneriatele cu antreprenorii din industria crypto și blockchain.

Crypto.com Capital, a fost lansat pentru a accelera creșterea startup-urilor crypto și pentru creșterea industriei în general, potrivit unui comunicat de presă.

Fondul de 200 de milioane $ va fi folosit pentru a investi în runde de lansare pentru startup-uri promițătoare, investițiile individuale urmând să ajungă între 100.000 și 3 milioane $. Investițiile în rundele de finanțare de seria A vor atinge între 3 și 10 milioane $.

Crypto.com (anterior Monaco) a fost fondată în 2016 și de atunci a continuat să lanseze o aplicație de plăți mobile care acordă utilizatorilor o reducere de până la 20% atunci când fac achiziții cu monedele native CRO din blockchain. Proiectul a lansat, de asemenea, un program de stake, care returnează o dobândă de până la 14% și un card Visa care poate fi alimentat cu crypto sau fiat.

Kris Marszalek, co-fondator și CEO al Crypto.com, a vorbit despre presupusa bază de utilizatori de 10 milioane de persoane, adăugând că parteneriatele pe termen lung reprezintă prioritatea proiectului.

"Crypto.com Capital le oferă fondatorilor care construiesc în industria crypto două lucruri: un investitor principal de renume pentru rundele lor de seria A ȘI prioritate de lansare pe platforma crypto cu amănuntul cu cea mai rapidă creștere din lume, cu peste 10 milioane de utilizatori", a declarat Marszalek, adăugând: "Căutăm parteneriate pe termen lung cu antreprenori din fiecare sector al industriei crypto, astfel încât să o putem avansa împreună." (Sursa EN)

Participația de 297 milioane de dolari a Square în Tidal ar putea debloca caracteristicile DLT

Participația majoritară a Square în Tidal, serviciul de streaming al lui Jay-Z, ar putea duce la apariția unor funcționalități legate de blockchain pe platformă, potrivit unui analist.

Avivah Litan, analist de tehnologie la compania de consultanță Gartner, a sugerat că investiția de 297 de milioane $ a Square ar putea împinge Tidal să înceapă să profite de noile tehnologii precum blockchain și crypto, relatează Reuters.

Cu ajutorul Square, Tidal ar putea beneficia în mod special de tehnologia tokenilor nefungibili, sau NFT, care permit artiștilor să certifice proprietatea pentru fotografii, videoclipuri și alte conținuturi digitale, a precizat expertul. Tehnologia NFT ar putea urmări cu ușurință proveniența autografelor, ceea ce le-ar putea face și mai valoroase pentru fani, a spus Litan.

Square a anunțat oficial că societatea a încheiat un acord pentru a achiziționa o participație majoritară la Tidal, susținând că Tidal va continua să funcționeze independent în cadrul Square, alături de ecosistemele sale, Seller și Cash App. Ulterior, CEO-ul Jack Dorsey a lăsat să se înțeleagă că Square se va concentra pe nevoile critice ale artiștilor și pe creșterea bazelor de fani ale acestora, într-un mod similar cu cel pe care firma l-a făcut pentru clienții Cash App, declarând:

"Square a creat ecosisteme de instrumente pentru vânzători și persoane fizice, iar noi vom face același lucru pentru artiști. Vom lucra la experiențe de ascultare complet noi pentru a aduce fanii mai aproape, integrări simple pentru vânzarea de bunuri, instrumente moderne de colaborare și noi fluxuri de venituri complementare." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum