Știri crypto & blockchain - DappRadar și LayerZero lansează un staking token autonom - Crema Finance închide protocolul de lichiditate pe Solana pe fondul investigației de hacking

Știri crypto & blockchain - DappRadar și LayerZero lansează un staking token autonom - Crema Finance închide protocolul de lichiditate pe Solana pe fondul investigației de hacking

DappRadar și LayerZero lansează un staking token autonom

DappRadar și protocolul de interoperabilitate omnichain LayerZero au lansat un nou token care permite un staking încrucișat pe mai multe blockchains și rețele compatibile cu Ethereum Virtual Machine (EVM) - o mișcare menită să minimizeze taxele și să crească accesul la oportunitățile de staking.

Funcționalitatea pentru token-ul RADAR, recent lansat, este asigurată printr-un set de smart contracts, a declarat DappRadar. Unul dintre contracte este cunoscut sub numele de controlor, iar celălalt sub numele de proxy. Cele două smart contracts lucrează împreună pentru a permite noul mecanism de staking.

Solicitările făcute pentru a retrage sau a revendica recompensele sunt trimise către smart contract-ul proxy. Acesta comunică cu contractul controler pentru a determina dacă cererea este validă. Dacă cererea este validă, controlorul informează proxy-ul să elibereze tokenii. DappRadar susține că acest tip de staking între lanțuri nu a fost anterior disponibil nicăieri.

DappRadar a furnizat, de asemenea, o documentație care instruiește utilizatorii cu privire la modul în care pot profita de această nouă funcționalitate. Instrucțiunile menționează că utilizatorii pot "pot face staking pe lanțul Ethereum și apoi pot revendica recompensele pe lanțul BNB". Aceste două lanțuri sunt primele susținute, o lansare pentru Polygon (MATIC) fiind așteptată în curând.

DappRadar se descrie ca o platformă descentralizată de explorare a aplicațiilor. Prezentarea generală a RADAR menționează că tokenul va ajuta compania să își extindă acoperirea, să urmărească listări mai rapide pentru proiectele emergente, să ofere listări mai precise ale proiectelor actuale și să ofere instrumente mai bune pentru portofoliu. (Sursa EN)

Crema Finance închide protocolul de lichiditate pe Solana pe fondul investigației de hacking

Crema Finance, un protocol de lichiditate concentrată pe blockchain-ul Solana, a anunțat suspendarea temporară a serviciilor sale din cauza unei exploatări de succes care a sustras o sumă substanțială, dar nedezvăluită, de fonduri.

La scurt timp după ce și-a dat seama de pirateria informatică asupra protocolului său, Crema Finance a suspendat serviciile de lichiditate pentru a împiedica hackerul să îi sustragă rezervele de lichiditate - care includ fondurile furnizorului de servicii și ale investitorilor.

Henry Du, co-fondatorul Crema Finance, a confirmat începerea investigației. El a declarat:

"Lucrăm cu unele companii de securitate și am primit sprijin de la Solana, Solscan și Etherscan etc. Vom continua să publicăm orice actualizare prin intermediul contului oficial de Twitter".

În timp ce compania nu a furnizat încă o actualizare pe baza unei investigații care era în curs de desfășurare la momentul redactării acestui articol, comunitatea Crypto Twitter și-a luat sarcina de a urmări portofelul hackerului și de a înțelege mai bine situația. Pe baza unei investigații personale, membrul comunității cripto @HarveyMackinto2 ar fi reperat adresa portofelului hackerului. Adresa în cauză deține 69.422,89 tokeni Solana (SOL) - aproximativ peste 2,3 milioane de dolari - obținute printr-o serie de tranzacții efectuate pe parcursul a mai multor ore. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.