Știri crypto & blockchain - Enjin asigură o finanțare de 18,9 milioane de dolari pentru blockchain NFT bazat pe Polkadot - Australienii pot schimba acum credite de energie solară pentru bere cu ajutorul blockchain – 14-10-2021

Se pare că platforma de exchange-uri crypto, Crypto.com, a condus o rundă de finanțare privată de 18,9 milioane $ pentru noua platformă NFT blockchain a Enjin.

Știri crypto & blockchain - Enjin asigură o finanțare de 18,9 milioane de dolari pentru blockchain NFT bazat pe Polkadot - Australienii pot schimba acum credite de energie solară pentru bere cu ajutorul blockchain – 14-10-2021

Enjin asigură o finanțare de 18,9 milioane de dolari pentru blockchain NFT bazat pe Polkadot

Se pare că platforma de exchange-uri crypto, Crypto.com, a condus o rundă de finanțare privată de 18,9 milioane $ pentru noua platformă NFT blockchain a Enjin.

Enjin a anunțat știrea, cu DFG Group, BlockTower și Arrington XRP Capital printre alți investitori în vânzarea privată.

Denumită "Efinity", platforma este un blockchain NFT construit pe Polkadot, care se pare că va oferi o scalabilitate mai mare pentru participanții din spațiul NFT în expansiune.

Detaliind specificațiile tehnice ale noului blockchain NFT, anunțul a precizat că Efinity va avea o capacitate inițială de procesare a tranzacțiilor la fiecare șase secunde. Echipa de proiect intenționează să utilizeze consensul proof-of-stake pentru a atinge o scalabilitate de 1.000 de tranzacții pe secundă.

În afară de scalabilitate, Enjin va căuta, de asemenea, să lucreze la interoperabilitatea dintre lanțuri în spațiul NFT, ca parte a eforturilor de a crea un adevărat metavers NFT.

Astfel, Enjin lucrează la un nou standard de tokeni, numit "Paratoken", promovat pentru a oferi funcționalități cross-chain pentru NFT-uri. Cu ajutorul Paratoken, participanții de pe piață vor putea să facă legătura între obiecte de colecție digitale din alte blockchains și ecosistemul Efinity.

Potrivit Enjin, Paratokens împinge limitele standardului token-ului ERC-1155 creat de companie în 2018. Comentând despre importanța funcționalității cross-blockchain pentru NFT-uri, co-fondatorul și directorul tehnologic al Enjin, Witek Radomski, a declarat: "Enjin este o companie de tehnologie de vârf:

"Activele digitale ar trebui să existe într-un metavers de blockchains. Deschiderea lichidității în mai multe blockchains și cazuri de utilizare vor conecta un ecosistem larg de creatori, cumpărători și vânzători. (Sursa EN)

Australienii pot schimba acum credite de energie solară pentru bere cu ajutorul blockchain

Victoria Bitter, subsidiara australiană a companiei Asahi, a făcut un pas spre sustenabilitate, permițând clienților să câștige o halbă de bere cu energie solară prin intermediul blockchain.

Potrivit unui anunț, Victoria Bitter a încheiat un parteneriat cu o importantă firmă de energie blockchain, Power Ledger, pentru a debloca un nou program care permite participanților să schimbe excesul de energie solară cu halbe de bere.

"Singurul lucru mai bun decât să bei o bere mare și rece sub soarele australian este să câștigi bere în timp ce o faci. În plus, este un adevărat câștig pentru iubitorii de bere și pentru mediu", a declarat Brian Phan, directorul general de marketing al Victoria Bitter.

Noul program Solar Exchange permite clienților să urmărească câtă bere au câștigat în funcție de numărul de credite de energie solară schimbate cu Victoria Bitter. "Fiecare credit în valoare de 30 $ poate fi schimbat pentru o halbă, care este apoi livrată direct la ușa ta", a precizat compania în anunț.

Fondatoarea Power Ledger, Jemma Green, a explicat că platforma lor blockchain va fi responsabilă de urmărirea cantității de energie pe care clienții o alimentează în rețea. "Poți vedea câte sticle de bere ai câștigat la fiecare 30 de minute", a spus Green. Folosind creditele solare obținute în cadrul programului, Victoria Bitter le va reinvesti înapoi în program sau în obiectivele mai largi de sustenabilitate ale afacerii. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.