Știri crypto & blockchain - Enjin se alătură Acordului Crypto Climatic, devine negativă în ceea ce privește emisiile de carbon - Afacerile crypto se luptă pentru a ocupa locuri de muncă pe fondul expansiunii industriei – 31-10-2021

Enjin, o platformă de gaming blockchain și de tokeni nefungibili, a făcut un pas înainte pentru a-și amprenta de carbon, prin aderarea la Crypto Climate Accord, o mișcare care adaugă o credibilitate suplimentară la mandatul de mediu în creștere al industriei.

Știri crypto & blockchain - Enjin se alătură Acordului Crypto Climatic, devine negativă în ceea ce privește emisiile de carbon - Afacerile crypto se luptă pentru a ocupa locuri de muncă pe fondul expansiunii industriei – 31-10-2021

Enjin se alătură Acordului Crypto Climatic, devine negativă în ceea ce privește emisiile de carbon

Enjin, o platformă de gaming blockchain și de tokeni nefungibili, a făcut un pas înainte pentru a-și amprenta de carbon, prin aderarea la Crypto Climate Accord, o mișcare care adaugă o credibilitate suplimentară la mandatul de mediu în creștere al industriei.

Acordul Crypto Climate Accord este susținut de 20 de firme din industriile blockchain, fintech și greentech. Inspirat de Acordul climatic de la Paris, semnat de 195 de state, Acordul a fost înființat în aprilie pentru a aborda "consumul mare și în creștere de energie al criptomonedelor și al blockchain-ului și impactul climatic al utilizării energiei acestora".

Enjin susține că blockchain-ul său, JumpNet, a atins deja statutul de carbon-negativ cu nouă ani înainte de termen. În martie, compania a declarat că intenționează să permită NFT-uri neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2030.

"Crearea de noi forme de tehnologie nu ar trebui să vină niciodată cu prețul distrugerii mediului nostru", a declarat directorul general al Enjin, Maxim Blagov. "Neutralitatea în ceea ce privește emisiile de carbon pentru JumpNet este un pas important către viziunea noastră privind un ecosistem NFT durabil pentru Enjin și partenerii noștri."

Pe lângă reducerea emisiei de carbon a tokenilor nou creați, planul de sustenabilitate a mediului al Enjin include sprijinirea tokenizării economiei fizice și reducerea emisiei de carbon a activelor digitale existente. Alte măsuri includ trecerea la noduri neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și stimularea tehnologiilor de reducere a emisiilor de carbon.

Preocupările legate de mediu au deturnat practic narațiunea Bitcoin în acest an, persoane precum Elon Musk aruncând umbră asupra minării intensive. CEO-ul Tesla a îmbrățișat pentru scurt timp Bitcoin la începutul acestui an, înainte de a decide că plățile BTC nu mai sunt acceptabile din cauza riscurilor de mediu. Acum, el afirmă că firma sa este dispusă să accepte plăți din moneda virtuală, cu condiția să existe mai multe dovezi pentru minarea sustenabilă. (Sursa EN)

Afacerile crypto se luptă pentru a ocupa locuri de muncă pe fondul expansiunii industriei

Lipsa de competențe în rândul forței de muncă specializate în domeniul crypto provoacă o concurență semnificativă între întreprinderi pentru a asigura talentele potrivite pentru organizațiile lor.

Potrivit Bloomberg, firmele crypto întâmpină oarecum dificultăți în a găsi candidații potriviți pentru a ocupa posturile vacante, în timp ce aceste firme încearcă să își extindă operațiunile în întreaga lume.

Concurența pentru candidați calificați și experimentați nu se manifestă doar în rândul crypto-nativilor, ci și în rândul instituțiilor financiare tradiționale care înființează departamente axate pe criptomonede.

Chiar și industria mai largă de servicii fintech și tehnologice intră, de asemenea, în crypto, contribuind la o concurență și mai mare pentru forța de muncă limitată disponibilă. În luna mai, gigantul tehnologic Apple a postat un post vacant pentru un manager de dezvoltare a afacerilor pentru plăți alternative, inclusiv criptomonede.

Neil Dundon, fondatorul agenției de ocupare a forței de muncă Crypto Recruit, axată pe criptomonede, a declarat că societățile întâmpină dificultăți în a potrivi candidații cu rolurile. În ciuda creșterii interesului pentru oportunitățile de angajare în această industrie, se pare că lipsa de competențe reprezintă o problemă semnificativă.

Postul de la Apple, de exemplu, cerea 10 ani de experiență, cu o experiență de cel puțin cinci ani în domeniul serviciilor de plată alternative, cum ar fi criptomonedele.

Potrivit lui Dundon, unele firme reduc așteptările în ceea ce privește competențele și experiența, adăugând:

"În ceea ce privește durata experienței, unul sau doi ani sunt suficienți în zilele noastre [...] Lipsa de competențe este atât de gravă în acest moment încât companiile aruncă o plasă mai largă." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.